SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > Programozás > ActionScript - JavaScript

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-10-06, 10:44   #11
VChris
Bölcs

Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
VChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás re: Zenelejátszás megszakitás nélkül.

Idézet:
KForum eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Megvan a megoldás, és müködik is...
hxxp://www.flashmp3player.org/
És ez hogy működik? Mitől fog ez folyamatosan lejátszani zenét, ha navigálok az adott oldalon? Engem is érdekelne ez a dolog, mert bár engem a hideg kiráz attól, hogy zene szóljon egy honlapon, de egyik ügyfelem sehogy nem tudom lebeszélni erről, neki mindenáron zene kell a honlapjára... Hiába mondom neki, hogy ha neki annyira tetszik, akkor hallgassa egész nap otthon, de a honlapot nem magának készíti, hanem a látogatóknak, azok többsége meg nem fog örülni, ha a az arcukba erőltetjük a zenét. De szerinte a látogatóinak ez kell
Hát akkor legyen, így én is keresem az ultimate solution-t a folymatos zenelejátszásra honlapon.
Szóval akkor ez hogy is működik?
VChris nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-10-06, 10:52   #12
KForum
Mentor

KForum logója

Hely: Mögötted.
Összes hozzászólás: 425
Kiosztott köszönetek: 88
Begyũjtött 83 köszönetet 64 hozzászólással
KForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útján

hXXp://www.jovoremenysege.com/

Így, egyszerüen beteszed és kész, megadod, hogy hol vannak a fileok és MÜKÖDIK.
Én sem vagyok oda a zenért a weblapon, mondjuk az jó ha le tudod állítani, és ezt le lehet, de voltam én már olyanon ahol egyszerüen nem lehetett, és mindig kezdte elölröl.
Régi 2009-11-16, 07:47   #13
KForum
Mentor

KForum logója

Hely: Mögötted.
Összes hozzászólás: 425
Kiosztott köszönetek: 88
Begyũjtött 83 köszönetet 64 hozzászólással
KForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útjánKForum elindult a közkedveltség útján

Egy ujabb probléma merült fel, hogyan tudnám leállítani ezt a zene lejátszót javascript segítségével? Vajon egyáltalán le lehet?

Az a prblémám, hogy van egy oldal ahol ha valaki akar akkor halgathat zenét, demo féleség, tehát amikor elinditja a másik lejátszót akkor ez le kellne áljon....

Címkék
megszakitás, nélkül, zenelejátszás

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lightbox2 bélyegképek nélkül HAL9000 ActionScript - JavaScript 13 2009-06-23 14:02
Excel formatálás nélkül MAG MSSQL VS. MYSQL 5 2009-06-22 23:27
Optimalizálás domain név nélkül sbs SEO 21 2009-02-24 08:14
Webdesign ikonok nélkül? Bagi Zoltán Webfejlesztő sarok 10 2008-07-12 10:40

A pontos idő 16:10 , a GMT +2 időzóna szerint.