![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 | |
|
Bölcs
Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
![]() Hát akkor legyen, így én is keresem az ultimate solution-t a folymatos zenelejátszásra honlapon. Szóval akkor ez hogy is működik?
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Mentor
Blog: PHP Session Hack
Hely: Mögötted.
Összes hozzászólás: 425
Kiosztott köszönetek: 88
Begyũjtött 83 köszönetet 64 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hXXp://www.jovoremenysege.com/
Így, egyszerüen beteszed és kész, megadod, hogy hol vannak a fileok és MÜKÖDIK. Én sem vagyok oda a zenért a weblapon, mondjuk az jó ha le tudod állítani, és ezt le lehet, de voltam én már olyanon ahol egyszerüen nem lehetett, és mindig kezdte elölröl.
|
| Hálás a hozzászólás írójának | VChris (2009-10-06) |
|
|
#13 |
|
Mentor
Blog: PHP Session Hack
Hely: Mögötted.
Összes hozzászólás: 425
Kiosztott köszönetek: 88
Begyũjtött 83 köszönetet 64 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy ujabb probléma merült fel, hogyan tudnám leállítani ezt a zene lejátszót javascript segítségével? Vajon egyáltalán le lehet?
Az a prblémám, hogy van egy oldal ahol ha valaki akar akkor halgathat zenét, demo féleség, tehát amikor elinditja a másik lejátszót akkor ez le kellne áljon....
|
![]() |
| Címkék |
| megszakitás, nélkül, zenelejátszás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lightbox2 bélyegképek nélkül | HAL9000 | ActionScript - JavaScript | 13 | 2009-06-23 14:02 |
| Excel formatálás nélkül | MAG | MSSQL VS. MYSQL | 5 | 2009-06-22 23:27 |
| Optimalizálás domain név nélkül | sbs | SEO | 21 | 2009-02-24 08:14 |
| Webdesign ikonok nélkül? | Bagi Zoltán | Webfejlesztő sarok | 10 | 2008-07-12 10:40 |