SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Csevegő > Általános beszélgetés

Általános beszélgetés Oszd meg velünk a gondolataidat

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-08-01, 08:57   #11
harzol
Bölcs

harzol logója

Hely: Tatabánya
Összes hozzászólás: 932
Kiosztott köszönetek: 78
Begyũjtött 274 köszönetet 206 hozzászólással
harzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás re: Mlm

Én menekülök minden elől, ami MLM. Az már csak hab a tortán, ha ilyen rondán és rosszul tálalják.

Ha valamit venni akarok, akkor azt majd én eldöntöm hol és kitől veszem meg és semmiféle tukmálós emberkétől nem vásárolok.

Lehet ezen most pár MLM párti felháborodik, de én egy kifejezetten káros dolognak tartom az MLM-et, ami rengeteg naiv embert szippant magába és 99%-ban csak kára származik a belépőknek. A maradék 1% az, aki a legpofátlanabb. Közéjük tartozni lehet anyagilag megéri, de ismerőseik "átvágása" árán jutottak oda és azok megvetésével élhetik életük.

A termék tulajdonképpen szinte teljesen mindegy mi. Honlapkészítő program előfizetési díjjal? Hát végülis. MLM mindig is híres volt arról, hogy azokat a termékeket, amiket áruk, vagy feleslegességük miatt nem tudnak máshol eladni azt MLM-ben terjesztik.

Mindenképpen felejtős!
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-08-01, 09:02   #12
Tibi
állandó tag

Tibi logója

Hely: ojjektum
Összes hozzászólás: 1.673
Kiosztott köszönetek: 53
Begyũjtött 137 köszönetet 106 hozzászólással
Tibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedvesTibi kimondottan kedves

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én menekülök minden elől, ami MLM. Az már csak hab a tortán, ha ilyen rondán és rosszul tálalják.

Ha valamit venni akarok, akkor azt majd én eldöntöm hol és kitől veszem meg és semmiféle tukmálós emberkétől nem vásárolok.

Lehet ezen most pár MLM párti felháborodik, de én egy kifejezetten káros dolognak tartom az MLM-et, ami rengeteg naiv embert szippant magába és 99%-ban csak kára származik a belépőknek. A maradék 1% az, aki a legpofátlanabb. Közéjük tartozni lehet anyagilag megéri, de ismerőseik "átvágása" árán jutottak oda és azok megvetésével élhetik életük.

A termék tulajdonképpen szinte teljesen mindegy mi. Honlapkészítő program előfizetési díjjal? Hát végülis. MLM mindig is híres volt arról, hogy azokat a termékeket, amiket áruk, vagy feleslegességük miatt nem tudnak máshol eladni azt MLM-ben terjesztik.

Mindenképpen felejtős!

Ez igy igaz ahogy irod !!!!!!!!

Meg a legnagyobb gond az vele, hogy pl: az amway is mlm cég és a mosóporát kibxxxxszott drágán adja, közben meg egy hulládék, annyiért folyamatosa lehet venni Ariel mosóport ami tényleg minőség !

Szal : Xar termékek drágán, ismerőseid átejtésével......

Mindenki kerülje őket !!!!!!!!!!!!!!!!
Tibi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-01, 09:11   #13
yatoo
Bölcs

yatoo logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 391
Begyũjtött 262 köszönetet 155 hozzászólással
yatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül yatoo részére

az mlm egy olyan értékesítési forma ami azoknak jön be akik egész nap dumálnak egyébként is, így pedig van egy témájuk amivel mindenkit meg lehet szólítani(amíg le nem lövik), szerintem a neten senki nem fog ilyenekhez csatlakozni, max akkor ha van olyan buta hogy elmegy egy személyes meetingre és ott hadja magát jó megdumálni
yatoo nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
ariel (2009-08-01)
Régi 2009-08-01, 09:26   #14
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban

Az MLM ha normálisan csinálják (igen ritka egyébként az olyan), akkor szerintem igencsak jó lenne. Nem általánosan persze, de mint lehetőség egész hasznos lehet.
A probléma az vele, hogy sajnos általában az átverésen alapszik. Így a tapasztalatok is rosszak vele.
Ettől függetlenül az az oldal finoman fogalmazva is egy förtelem. Olyan, mintha én csináltam volna. De talán még annál is rondább.
Maga a módszere meg még rosszabb.
scs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-01, 10:50   #15
hápi
Mentor

hápi logója

Összes hozzászólás: 340
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
hápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül hápi részére

Harzollal ertek egyet maximalisan, egyreszt, en mar veszitettem el csaladtagomat az MLM miatt (brokernet).
Masreszt, meg akik reklamozzak, hogy milyen jol lehet vele keresni, akkor miert nem keresik magukat degeszre? Miert az atvarest aruljak atveressel?
de asszem ezt mar egyszer valahol leirtam.
hápi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-01, 13:29   #16
ariel
Barát

ariel logója

Összes hozzászólás: 593
Kiosztott köszönetek: 305
Begyũjtött 253 köszönetet 147 hozzászólással
ariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt leszariel hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ariel részére

Aki kitalálja ezt a sok mocskos szélhámosságot és ott ül a piramis csúcsán az jól jár, a többi idétlen birka meg próbálkozik, de majd rájön, hogy jobban jár ha elmegy dolgozni mint kergesse más álmát. Előbb utóbb csak ellenségeket fog gyüjteni mint elégedett ügyfeleket.

Nem kérek elnézést !
ariel nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának
bubu001 (2009-08-23), Stefan Weinenberger (2009-08-01), syshost (2009-08-02), yatoo (2009-08-01)
Régi 2009-08-01, 14:02   #17
AnagyZ
Cartman, the Drummer

AnagyZ logója

Hely: London - Dunaújváros
Összes hozzászólás: 1.127
Kiosztott köszönetek: 117
Begyũjtött 307 köszönetet 228 hozzászólással
AnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt leszAnagyZ hamarosan közkedvelt lesz

amíg közösségi portálon nyilvános volt a számom állandóan jöttek a telefonok:

"a volt akárki vok, most pénzügyi vonalon dolgozom..."(válasz de jó hogy hívtál én is! pont hívni akartalak...)

"Egy új üzletbe kezdtünk lehet téged is érdekelne"(Hú pont lekéstél most kezdtem a haverommal az évszázad üzletébe de talcsizunnk sztem megfűzöm hogy téged is bevegyünk)

aztán levettem a számot és lecseréltem. de addig jó szórakozás volt

ezt el lehet játszani az üdülési jogot árulókkal is:
"xy-t és kedves nejét keresem" (Én vagyok de a nejem megjhalt egy hete bruhahaha )

ezzel azt is eléred hogy levegyenek a listáról mert így már nem vagy a célcsoportjuk

Utoljára módosítva: AnagyZ által : 2009-08-01 14:04
AnagyZ nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
scs (2009-08-01)
Régi 2009-08-01, 14:06   #18
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.560
Kiosztott köszönetek: 1.612
Begyũjtött 527 köszönetet 327 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban

Mint ahogy mást is, úgy ezt is lehet többféleképpen használni.
Ha a SEO-t a legtöbben black hat módszerekkel alkalmaznák, akkor a SEO magában már rossz dolog lenne? Nem hiszem.

Az MLM sem rossz, akárcsak a SEO. Csak a többség egyrészt nem is tudja, hogy mit jelent valójában (még az sem, aki csinálja), másrészt eleve tévesen alkalmazza.
Azt gondolja, hogy a lényeg azon van, hogy átverjük a másikat, és gyorsan akasszunk le sok pénzt. Pedig egy fenét!
Az MLM lényege az, hogy egy árut vagy hasonlót ajánláson keresztül ismersz meg, és azon a kapcsolaton keresztül adod tovább (már ha akarod).
A cég, amelyik MLM-en keresztül forgalmazza a termékét nem hagyományos reklámra költ, hanem a közvetítőinek (akik egyben az ő vásárlói is) adja a pénz egy részét. Tehát voltaképpen a reklám egy másik, nem megszokott formája.
Mit ér el ezzel a két fél?

1. A vásárló egy olyan terméket kap, amiről nem a TV-ben írt mosolygó vidám és tapsikoló emberkéktől hallott. (Mert ugyebár ha az MLM-et magát elítéljük, akkor a TV reklámot, sőt, az internetes reklámot is el kellene ítélni. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindkettő célja, hogy elhitesse az emebrrel, hogy az övé a jobb, a szebb, és ha azt választja, akkor örök béke lesz és csuhaj.)
Tehát a terméket egy - általában - ismerősétől ismeri meg az ember. Olyantól, aki azt kipróbálta, és saját tapasztalatát mondja el róla.

2. Az eladó cégnek csak akkor kell fiztnie a "reklámért", ha valós eladás történik. Amíg az újdonsült páciens nem vásárol, addig nem kell fizetnie a reklámért sem. Így neki is megéri.

3. A közvetítőnek is jó, mert azzal, hogy a már általa vásárolt terméket továbbajánlja, pénzt szerezhet.

Természetesen a fentiek csak egy idealizált képet mutatnak. Egy olyan képet, amiben:
- A cégek nem vágják át az embereket gagyi dolgokkal meg nem etetik őket hazug ígéretekkel.
- A közvetítők tényleg csak a saját tapasztalatukat mondják el, és nem befűzni akarnak másokat mindenáron, erőszakos, rámenős módszerekkel.
- Nem mindneki az első két hónapban akarja összeszedni a következő 30 évre a Ferrari benzinköltségét.

De sajna ebbe is hiba csúszott, mint ahogy az már lenni szokott.
scs nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának
garrotter (2009-08-20), HAL9000 (2009-08-01)
Régi 2009-08-01, 20:11   #19
HAL9000
Bölcs

HAL9000 logója

Hely: K-PAX
Összes hozzászólás: 795
Kiosztott köszönetek: 753
Begyũjtött 168 köszönetet 113 hozzászólással
HAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útján

Egyetértek, az alapgondolat elmélete nem rossz, akár működhetne is. Mondom ezt úgy hogy nem G-ztem utána pontosan hogyan is működik - egyszer próbáltak beszervezni, én meg tarkónlőttem mindenkit az meghallgatáson...

Emlékeim szerint valami piramis jellegű bizniszről van szó, és ez hiba. Nem ismerem az árképzést, de biztos nem tesz jót neki. Magyar terméket úgy tudom nem lehet ilyen rendszerben kapni, így hazaárulás az egész ügy. Börtönbe velük!
HAL9000 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-02, 00:27   #20
tibi1987
Bölcs

tibi1987 logója

Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
tibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenleg

megnézegettem a honlapot.Egyre több ilyen beetetés van ahogy nézem lehet lassan én is összedobok egy hasonló tákolmányt és csúnya árcédulákat rakok rá
félretéve a viccet ilyenekért pénzt áldozni számomra elképzelhetetlen, de ahogy látom folyamatosan fognak készülni a hasonló honlapok dögivel tehát lesz még ennek viszhangja
tibi1987 nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
mlm

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 16:06 , a GMT +2 időzóna szerint.