![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Általános beszélgetés Oszd meg velünk a gondolataidat |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Chrome Ball
|
Mivel szerencsére eddig nem igazán éreztem meg a média által majdhogynem armageddoni súllyal nyomott pénzügyi világválságot ezért kíváncsi lennék, hogy van-e köztetek olyan aki észrevett bárminemű hátrányos vagy éppen előnyös változást az üzletmenetében emiatt.
Persze nyilván hosszútávon jönnek ki a károk, de hátha van olyan akinél már most betett a "nagyok" balfa..sága. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 677
Kiosztott köszönetek: 105
Begyũjtött 90 köszönetet 72 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia! Nem tudom, hogy láttad-e, de amíg jönnek az első hozzászólások addig itt "bemelegíthetsz"
http://seo.forum.hu/honlapod-hirdete...agrol-3118.seo |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Szerkesztő
|
Nekem pozitív változásokat hozott... mint ahogy az informatikában sok cégnek (szerintem, ill. ahogy én látom)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Se(h)onnai
Hely: Akasha
Összes hozzászólás: 1.775
Kiosztott köszönetek: 298
Begyũjtött 163 köszönetet 132 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vettem "pár" igazán jó részvényt hála a hisztis barmoknak... elnézést de nincs rá jobb szó, és örülök, hogy mindig vannak hülyék!: )
Viszont, sajnos a válság rajongóknak lesz azért örömük, mert válság ide vagy oda, a lényeg Feri bátyánk olyan dolgokat is meg mer csinálni ( nem mintha eddig nem ), amit nem teszünk ki az ablakban... Igaz itt 6 éve válság van: DDD |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Chrome Ball
|
Örülök, hogy sikerült a részvényekkel keresned, valóban eléggé kiszámíthaó, de mégsem annyira kihasznált lehetőség volt ez.
László, miért hozott ez pozitív változásokat az informatikai cégeknek? Egy olyan elméletet hallottam, hogy mivel a net egy viszonylag olcsóbb médium ezért jobba felé fordulnak a multik, sőt a kkv-ék is. Ez lehet? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ifjú padavan
|
A negatív változás ténylegesen, február környékén, eltolva lesz érezhető tavasszal, azon üzletek menetében, akik kapcsolódnak ezer szállal a banki szférához, és azokhoz a vállalkozói körökhöz, akik nagy értékű hitelt halmoztak fel, vagy vettek igénybe. Ami most van, az még csak előjáték, ugyanis maga a válság bár úgy látszik levonult, de most kezdi szedni az áldozatait..
stefan |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | ariel (2008-11-09) |
|
|
#8 |
|
Buherátor
Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.003
Kiosztott köszönetek: 221
Begyũjtött 572 köszönetet 406 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem vagy egy elég friss svájci frank alapú építési hitelem...jelentősen nőtt a törlesztő részlet... jővőre pedig ugrik a 13. havi fizu... kénytelen leszek megfejni az internetet...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Szerkesztő
|
Én úgy érzem, hogy a média kissé túllihegi ezt a dolgot. Nekem a svájci frank alapú lakáshitelemnek a törlesztése, most pontosan annyi, mint két évvel ezelőtt. Eddig csak azért volt kevesebb, mert hát ugye a forint árfolyamával manipuláltak, fenntartották az erős forint látszatot. De ez bele volt kalkulálva, tehát engem nem nagyon ért meglepetés. 13. havi fizetésem meg már régen nincsen.
A "majdnem" államcsőd sem érintett váratlanul, csak az időpont volt kérdéses. Sőt az IMF hitel szerintem már korábban le volt tisztázva, csak a megfelelő időpontra vártak a mi nagyjaink. A válsággal gyönyörűen be lehet fogni a nép szemét, száját. |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | FeN (2008-11-05) |
|
|
#10 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 367
Kiosztott köszönetek: 108
Begyũjtött 124 köszönetet 71 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Még nem érintett hátrányosan, de fog (13. havi). Kénytelen leszek én is a neten megkeresni ezt a lóvét.
Előnyösen is érintene egy kicsit, de tegnap kellett újra kérnem a csekket a guglitól, a válság valahol útközben elemésztette... |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| média, realitás, válság |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| valsag.com - eladó kiemelkedően erős helyezésű gazdasági pénzügyi lap | Adrianweb | Honlap piac | 25 | 2009-10-06 11:33 |
| Streaming média | MAG | Webtárhely | 4 | 2009-03-27 01:27 |
| Social media traffic | kow | Marketing stratégiák | 3 | 2009-02-08 13:45 |
| VALSAG.com - infók a válságról | Adrianweb | Honlapod hirdetése | 61 | 2008-11-30 13:42 |
| Média szerver kérdés | passatgt | Webfejlesztő sarok | 8 | 2008-03-28 10:55 |