Teljes verzió megtekintése : live.com
Erről a keresőről kevés szó esik. Pedig benne van az első 4-ben. Azt vettem észre, hogy egyik lapom, ami a google.com-nál első, nem szerepel a találati listáján, pedig nem új lap. Vajon hogyan kell a live.com kedvében járni? Ott is van sandbox vagy trustbox? Vagy nevezzük akármi másnak!
nekem tippem sincs de innen kapom a 2. legtöbb látogatót a keresők közül, de a guglihoz képest sehol sincs. szóval én ott vagyok, de kevesen jönnek. (:
egyáltalánal %-ban kifejezve, mekkora részesedése van a magyar piacon?
Erről a keresőről kevés szó esik. Pedig benne van az első 4-ben. Azt vettem észre, hogy egyik lapom, ami a google.com-nál első, nem szerepel a találati listáján, pedig nem új lap. Vajon hogyan kell a live.com kedvében járni? Ott is van sandbox vagy trustbox? Vagy nevezzük akármi másnak!
Érdekes az én oldalam is, benne voltam kulcsszavakra elég jó helyen, látogatot nemnagyon hozott ! Már benne se vagyok kb 2 hónapja, eltüntem:(
Bagi Zoltán 2007-10-25, 08:34 Jozsoo, az említett lapod benne van az msn indexében?
Jozsoo, az említett lapod benne van az msn indexében?
Igen, itt (http://search.msn.com/results.aspx?q=site%3Ajozsoo_linkfelho.blogter.hu&go=Keres%C3%A9s&form=QBRE). De ahogy elnézem, mindössze 4 példányban, ami roppant kevés. Te talán összefügg a két dolog.
kezd nagyon bejönni az live.com találati listája.. én elégedett vagyok vele.. csak ezt sokan nem így gondolják.. mert az, hogy hányan jönnek onnét.. még viccnek is rossz...
kezd nagyon bejönni az live.com találati listája.. én elégedett vagyok vele.. csak ezt sokan nem így gondolják.. mert az, hogy hányan jönnek onnét.. még viccnek is rossz...
A többi lapoméval én is elégedett vagyok, pont ez a furcsa benne.
G-easy privátban küldött üzenete igaz lehet: azért nem szerepelek a live.com-on, mert a blogom nevében "_" jel van. Ugyanez a helyzet a tango-val is.
hehe.. és létezik ilyen kifejezés is.. liverank.. asszem elkezdeném mérni.. de mit???
Október eleje óta elérhető az oldalam (matracfutar .hu). A google mutatja az gész történetét, és már egy-egy kereső szóra a 2. oldalon hozza. (pl. ágybetétek). Ugyanakkor a live.com sokáig nem ismerte, aztán elkezdte hozni a linkeket. Most eljutottam odáig, hogy ha rákeresek az oldalam nevére "Matracfutár" és végigmegyek az oldalamra mutató linket bemutató oldalakon, majd visszatérek az első találati oldara, a live.com első helyen hozza az oldalt.
HOGY VAN EZ ??? Egy kereső ismeri az oldalt, tudja, hogy azt keresik, és előszőr eldugja, majd ha az ember elég kitartó megmutatja.
Tök érdekes ez az MSN kereső.. Vagy két hete beregisztráltam az oldalamat, és be is indexelte szépen, ahogy kell. Most meg nézem, sehol semmi. Ilyenkor mi van? Ma má' mámma vammá'?
Nekem regisztrálni sem engedte. Mindig hibás URL-re panaszkodott. Próbáltam /-el és nélküle. Végül bemásoltam a saját példáját és amikor azt sem tartotta szabványosnak feladtam. Lehet, hogy a linuxosokat bünteti.
Az eddigi hozzászólásaimmal annyit értem el, hogy a live.com az oldalam nevére 3. helkyen hozza ezt a fórumot, a panaszaimmal együtt.
Az oldalamat továbbra is eldugja és csak a bejövő linkek végigjárása (minden találati oldal megynyitása) utána hajlandó megmutatni, akkor viszont első helyen.
Lehet, hogy az oldaltérképet hiányolja???
Stefan Weinenberger 2007-12-12, 08:37 a live a sok backlinket szereti.Ha megvan a találattal sem lesz baj.
A backlinkkel nincs hiba. Fenn vagyunk mindenhol ami matrac, futár, bútor, webáruház... De ez csak azt eredményezi, hogy egyre több oldalt kell végignéznem ahhoz, hogy visszatérve az első oldalra megtaláljam a matracfutárt.
Mivel ez az oldal DOMIN neve, és a kifejezést októberben csempésztük a magyar nyelvbe, ezért könnyű követni a terjedését, és ez minden más eddig fellelt keresővel működik is.
Stefan Weinenberger 2007-12-12, 10:41 Azért kicsit fura, hogy matracfutár az oldal neve, de a matrac szót nem lehet megtalálni az oldal title tagjában.4 kulcsszavadból kettő az ami szerepel a googliban
divehard 2007-12-12, 12:56 Azért kicsit fura, hogy matracfutár az oldal neve, de a matrac szót nem lehet megtalálni az oldal title tagjában.4 kulcsszavadból kettő az ami szerepel a googliban
Teljesen jogos a fevetésed, ezt én is így látom. Ha ezt módosítod, akkor már sokat vitted előrébb az "ügyedet"
Kezdetben még rosszabb volt a helyzet. Észre sem vettem, de mindenhol ágybetétnek hívtam a matracot. Most már van matrac akcióm és sok -sok matracom…
Ugyanakkor az ágybetét-re, ágybetétek-re már első oldalon hoz a google, és rájöttem, hogy erre érdemes ráerősíteni. Lehet, hogy ezekre a szavakra kevesebben keresnek, de közülük viszont sokan jönnek hozzám. Két hónap alatt ennyire tellett.
Karácsony után újragondolom a stratégiát. Most nem akarok kapkodni, de KÖSZÖNÖM a jó tanácsot.
Ezt aztán végkép nem értem!
Annak ellenére, hogy a live.com „itt a piros ott a pirost” játszik. Csak annak mutatja meg az oldalamat, aki elég kitartó, mégis az elmúlt két hétben minden nap volt onnan 3-4 látogatóm.
Nemhiába a Google a legjobb kereső. Csak úgy találja meg az oldalamat, ha konkrétan beírom neki hogy "iMOD Computer webáruház". Ez azért már egy kicsit gáz szerintem..
Mit akarnak ezek? Röhej.
Engem számítógép -re elsönek odarakott ! nekem tetszik:D :D :D
ja és mobiltelefon -ra is
Ünnepélyesen visszavonok minden rosszat amit a live.com –ról idáig írtam. Úgy látom csak idő kellett neki, hogy elhiggye, az „ágybetétek”-re a matracfutar.hu a legjobb.
Engem számítógép -re elsönek odarakott ! nekem tetszik:D :D :D
ja és mobiltelefon -ra is
Érdekes........ számítógép -re eltüntem :confused: ! Mobiltelefon -ra mindig 1 vok
sitebuilder 2010-08-04, 18:05 a live kereső 2009től már nincs benne a top search engine listában úgy hogy talán már nincs is mit foglalkozni vele
2008 óta nem is foglalkozott vele senki a topicban sem. Az 2009 előtt volt...
Kiváncsiság képpen én is rákerestem a bingen az oldalamra. Elég jó helyen vagyok, de nem szoktam látogatókat kapni onnan.
ja, és jó régóta nem indexelte az oldalam úgy látom, amit kidobott találatként már hónapok óta nincs fent
|
|