Teljes verzió megtekintése : Szervercsere utáni probléma

ferencz000
2009-02-15, 19:06
Sziasztok!
Következő a problémám.
Van egy honlapom,ami annyit fejlődött hogy erősebb szerverre kellett átrakatnom a tárhelyszolgáltatómmal.
Ez meg is történt,minden szépen működik,kivéve hogy az én otthoni gépemről nem tudom elérni a saját honlapomat.
Ezt a hibaüzenetet kapom:
Kérjük keresse fel szolgáltatóját!
Please contact support department as soon as possible!
hibakód: suspend.ie20

Mindenki más eléri a honlapomat,csak én nem.
Így nem is tudom frissiteni.
Sajnos nem igazán értek hozzá,lehet hogy a c-panelon kéne valamit állítani.
Szolgáltatóm napok óta nem reagál,azt mondják nekik bejön a honlap.
Már ujratelepítettem az operációs rendszert is.
Megpróbáltam .htacces filet megváltoztatni,semmi eredmény.
Amikor beirom a domainnevet,néhány másodpercig elkezdi tölteni az oldalt,aztán mintha átirányítódna,megkapom a hibaüzenetet.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm

Béla
2009-02-15, 19:57
Kérd meg az internetszolgáltatódat, hogy a beragadt casht töröljék. A hiba náluk lesz.

ferencz000
2009-02-16, 19:26
Kérd meg az internetszolgáltatódat, hogy a beragadt casht töröljék. A hiba náluk lesz.

Köszi a tippet,felhívtam az internetszolgáltatót,azt mondták ők legfeljebb annyit tudnak csinálni hogy újraindítják a modemet.
Ezt meg is tették ezután kb 3x elértem az egyik problémás honlapomat,de most már megint ugyanarra a hibaüzenetre dob.
A tárhelyszolgáltató szerint az én saját gépem IP címe még a régi szervert próbálja elérni,amin ugye már nem érhető el a honlapom.
Most már teljesen tanácstalan vagyok mit lehetne még tenni ?
Valakinek van valami tippje?
Köszi

Stefan Weinenberger
2009-02-16, 20:23
Hasonló problémám volt nemrég, ahol a régi rossz IP címen kereste a szolgáltató által rosszul becashelt tartalmat. Felhívtam őket és megkértem, hogy ürítsék ki a szervert . 1 nap után megoldódott a problémám. Nálad is ez lehet a fő gond, amit egy modem újraindítással nem lehet megoldani.

stefan

TLoF
2009-02-16, 23:33
Gondolom windowst használsz:

a c:\windows\drivers\system32\etc\hosts file-ba ird fel a domainjeid nevét és ip cimét az ott látható formátumban, és megoldottad a fenti problémát. Legalább te eléred az oldaladat.

ferencz000
2009-02-17, 05:06
Gondolom windowst használsz:

a c:\windows\drivers\system32\etc\hosts file-ba ird fel a domainjeid nevét és ip cimét az ott látható formátumban, és megoldottad a fenti problémát. Legalább te eléred az oldaladat.

Nagyon köszi a segítséget,most reggel olvastam,gyorsan megcsináltam,és végre elérem a honlapjaimat,köszi mégegyszer.
Persze lehet hogy még valami bibi van a szerverváltással kapcsolatban,mert a forgalmam drasztikusan visszaesett.
De ez más téma.
Köszi mégegyszer

TLoF
2009-02-17, 12:00
Ha mondanál domain nevet, akkor lehet jó kis dns teszteket futtatni rajta. Meg gondolj bele, hogyha te sem éred el a weblapodat, akkor más hogy éri el...

Joske
2009-02-23, 23:06
Rendszergazdaként futtasd:

ipconfig /flushdns