Teljes verzió megtekintése : FTP fel-letöltés
Aki nem közvetlenül Dreamweaverből az Total Commanderrel nyomja.
Utóbbi nagyobb adag fájlfeltöltésnél folyton megszakad.
Meguntam... :001_unsure:
Ti milyen programot használtok ftp feltöltésre?
Ki vele! :)
Részemről FileZilla.
252525252525
régebben core ftp-t
coreftp.com
most már van egy normális TC-m, ami nem szakadozgat :D
Kizárólag FlashFxp. Minden ami ftp, azt vele :)
Netallica 2009-09-11, 23:30 Részemről is FileZilla. Egyszerű, ingyenes, magyarul beszél, szép és okos. :) Átlagos melóhoz nem is kell több.
nemvalid 2009-09-11, 23:49 Régebben coreftp, jelenleg filezilla. Mindkettő rendben van, filezilla talán szebb és egy kicsit barátságosabb : )
na lássuk azt a filezillát...
TotalCommander :ohmy:, csak azt sajnálom, hogy SSH-t nem támogat alapból...
Szintén FileZilla, méghozzá portable.
TC, FlashFXP, de inkább WinSCP
Nálam Interarchy (mac) egy jó funkció benne az időzíthető tükrös le- és feltöltés. Könnyű vele rendszeres, automatizált távbackupot készíteni. Ilyesmi ha van winre, az érdekelne.
Winen a CuteFTP pro-t használtam, egyből lehet a fájlokat megnyitni és írogatni beléjük mert van beépített kód/text editorja.
nemvalid 2009-09-12, 00:08 egyből lehet a fájlokat megnyitni és írogatni beléjük mert van beépített kód/text editorja.
Nálam FileZillában minden kiterjesztéshez alapból hozzá van csapva a Notepad++.
Képet kicsit nehéz ugyan szerkeszteni, de ha belejön az ember, egy idő után begyorsul. :D
szóval TotalCommander hívő voltam/vagyok még a régi nortonos felület és kezelés miatt, de nagy szám volt a DOS-hoz képest!
Így idegenkedtem a windows intéző féle fájlkezelőktől... a file zilla is erre hasonlít.
most viszont kipróbáltam és le a kalappal!!
2 perc alatt felnyomta a cuccot kb. 750 file, megszakítás nélkül.
Ehhez nem vagyok hozzászokva... :) mostmár gyorsabban kell dolgoznom, mert a FileZilla megelőz. :)
A windózos fejlesztőkre a Coda nevű program szokott mély benyomást kelteni, van benne ftp, html (php) és css editor egybeépítve. Nagyon csilivili:
youtube.com/watch?v=XAai13QsYX8
tibi1987 2009-09-12, 09:24 filezilla vagy TC szerintem a megszakadás tárhely függő is rengeteg tárhelyet kipróbáltam de a mostaninál 4000képnél nem szakad meg amugy ha valami gond adódik akkor egyből filezilla
Én is TC -t használok, az enyém nem igazán szakad meg, bármennyit is töltök fel vagy le.
TC, filezilla, valamint ha nagy fájlt kell feltölteni, akkor scripttel webes felületen :)
filezilla egyrészt mert linuxon nincs keresni valója tcnek, fájlkezelőnek ott a krusader klasszisokkal jobb
másrészt tc=
támadási pont vírusoknak
szakadozó feltöltés
nem tudja folytatni
önhatalmúlag átnevez fájlokat stb..
Linuxon ncftp, lftp. Windowson pedig UltraFXP.
Udv: D
TC
Valamint a legjobb editor a Notepad++, nagyon meg tudja könyíteni, az ember dolgát.
Én is évek óta tc-t használok, de itt a fórumon is sokszor szóba kerül, hogy cserélni kellene, a múlt héten volt egy chmod gondom és nem sikerült megoldanom, na gondoltam itt az alkalom fileziila-ra váltani,
hihetetlenül be voltam havazva, na mindegy gondoltam még öt perc és megoldom,
de a tűzfal vagy a router betett, egyáltalán nem csatlakozott.
Marad a tc.
TC-t használok és nincs gond vele, nem szakad meg.
Viszont a népszerűsége a hátránya is... Mivel kényelmes és elterjedt, egy ideje a neten terjed egy trójai, ami weboldalakba beágyazott 1x1 pixeles hideolt iframe-en keresztül hivatkozott .ru/.in/.cn szerverről tölti le magát, és lopja el a TC-ben tárolt FTP accokat. Majd azokra a tárhelyekre is megpróbál minden index*.* -ba beépülni.
Linux: gftp, mc, nagyon néha krusader
Zend stúdió, egyben html, php, java, js szerkesztő és ftp kezelő... szó szerint a szerverről dolgozhatsz.
Háttérmentésnek a legjobb ha tied a gép vagy VPS -ed van és sajátgépben le tudod húzni a tartalmat...
Igazából az dönti el, hogy mik az erőforrásaid, mennyit kéne kihozni belőle, mennyit költenél rá...
Cheers
Kur0suke 2009-10-09, 13:34 WinSCP?
Van SFTP, SCP, FTP protokoll és nálam nem szokott "kifagyni" úgy, mint a TC.
Mivel kényelmes és elterjedt, egy ideje a neten terjed egy trójai, ami weboldalakba beágyazott 1x1 pixeles hideolt iframe-en keresztül hivatkozott .ru/.in/.cn szerverről tölti le magát, és lopja el a TC-ben tárolt FTP accokat. Majd azokra a tárhelyekre is megpróbál minden index*.* -ba beépülni.
Úgy tudom ezt csak akkor csinálja, ha a jelszó el van tárolva a TC-n belül. Éppen ezért az FTP feltöltőknél nálam kamu jelszó van eltárolva a programban.
|
|