Teljes verzió megtekintése : Van ilyen külföldi webtárhely?

feriman
2009-10-11, 09:33
Létezik olyan külföldi webtárhely, ahol:

1., PayPal-os fizetés van
2., Lehet hozzárendelni akármennyi domaint
3., Van legalább 1GB tárhely
4., Lehet .hu-s domaint hozzáadni
5., MySQL és PHP is kell

És persze megbízható.

brendi2
2009-10-11, 10:15
Szerintem az a ritka, ami ezt nem tudja

gzoli
2009-10-11, 10:37
Igen, külföldön paypal alap dolog, a korlátlan dolog pedig egy elég képlékeny dolog, és sokszor a domain és tárhely kapcsolatát is kevésbé érzik. Az hogy korlátlan domain hozzárendelés, az még nem is biztos, hogy azt jelenti, hogy azokra a domainekre korlátlan számú weboldalt, külön-külön tárhelyet definiálhatsz. Lehet, hogy csak egy olyan megoldás, ami egy weboldal egy tárhelyére lehet korlátlan domaint irányítani, bár itt is azért az ésszerűség szokott határt szabni.
Logikusan belegondolva, egy jól működő osztott tárhely biztosító szolgáltatónak nem éri meg, ha jó páran a korlátlant ki is használják, vagyis a 100-200 weboldalát odaköltözteti év 100 euro-ért... ráadásul korlátlan forgalommal, ami forgalmasabb oldalak esetén azért ez komolyabb terhelést is jelenthet.
Javaslom alaposan olvasd át a korlátlan szó értelmezését mindegyik szolgáltatónál! Több olyan bejegyzést lehet olvasni különböző fórumokon, vagy hallani ismerősöktől, hogy az amúgy nem is korlátlan, mert épp van épp SQL query limit, vagy egyéb más hátulütője a dolognak.

feriman
2009-10-11, 10:47
Korlátlanra azért gondoltam, mert egyenlőre olyan 15 honlapom lesz. Aztán még valószínűleg bővülni is fog a lista. A sávszélességnek elég havi 50-100 GB. MySQL viszont tényleg sok kell. Szóval tudtok konkrét szolgáltatót mondani?

KForum
2009-10-11, 10:51
TLoF.
Amsterdami szerver, 4.5GB, 750GB traffic, saját domain, saját DNS, DirectAdmin, TLoF :D
10€ / Hónap, min 3 hó.

doub83
2009-10-11, 10:52
Használdd a Google - t, az a ritka, ha ilyen nincs. :D

zsolti
2009-10-11, 11:23
feriman - Hostgator.com és Baby csomag. .hu domaint igaz nem tudom, szal arra rá kell kérdezni, de minden más feltételnek OK.

feriman
2009-10-11, 12:46
TLoF.
Amsterdami szerver, 4.5GB, 750GB traffic, saját domain, saját DNS, DirectAdmin, TLoF :D
10€ / Hónap, min 3 hó.
És ez melyik szolgáltató? Link?

zsolti: Kösz, rákérdezek!

tibi1987
2009-10-11, 13:02
a webhostingpad ezeket tudja elég olcsó is korlátlan csak a hu domainnal van a bibi
külföldön a nagyrésze az alap kivéve a .hu domain elhelyezést

feriman
2009-10-11, 17:15
Pedig a .hu lenne az egyik fontos pillér. enélkül ( ha ez nem lesz ), akkor lesz magyar szolgáltató.

thomasz
2009-10-11, 18:41
szia hostgatornál lehet használni .hu-t is a word-press.hu is onnan megy:001_smile:

bubu001
2009-10-11, 18:56
És ez melyik szolgáltató? Link?

zsolti: Kösz, rákérdezek!

Ő is fórum tag, sőt...
a magamról fül alatt ott a link:
http://seo.forum.hu/member.php?u=302

syshost
2009-10-11, 19:52
Tudok én is adni neked külföldi tárhelyet .hu támogatással! Ha érdekel keress meg privátba!

feriman
2009-10-11, 20:27
Most arra jutottam, hogy az angol oldalakat külföldön, a magyarokat Magyarországon kellene hostolni. Mert így lenne a leggyorsabb az elérés.

Nero
2009-10-11, 20:56
en nem latom semmi hatranyat annak, hogy a magyar oldalam usaban van hostolva. Ennyi penzert nem nagyon van hasonlo magyar szolgaltató sajna :(

TLoF
2009-10-11, 22:57
Ha már nevesitettek akkor ide is beirok, hogy legalább az aláirásom legyen itt :)

feriman
2009-10-12, 16:43
Döntöttem:

Mivel jó a hostgator-hoz a .hu domain, így az lesz megrendelve. Egyenlőre domaninokat regisztrálok, és a kész van, mehet a tárhely.

Szerk:

Megint nem tudok dönteni :)

Vagy ez:

https://megacp.com/compare_iworx_for.php

Vagy a hostgator. Nem tudom. A magyar olcsóbb lenne, de korlátos a tárhely, viszont adnak .hu domaint, és negyed annyiba kerül csak...

Nero
2009-10-12, 17:45
most nezem a megacpnel van e-gold fizetesi lehetoseg,
kell neznem naluk valami szolgaltatast mert jo lenne bevaltani
az e-goldon hanykolodo dollarocskakat vegre :D

feriman
2009-10-12, 18:58
Írtam a megacp-nek, hogy lehet-e több domaint hozzárendelni a tárhelyhez, meg hogy mennyi időre is szól a .hu domain. Meglátjuk, mennyi idő alatt válaszolnak.

TLoF
2009-10-13, 12:25
A korláltlannak hirdetett hostgatorról és godaddy -ről annyit, hogy most költöztettem mind a két oldalt oldalt, mert kidobták, hogy túl sokat forgalmaz, illetve túl nagy helyet foglal. Az egyik esetben kb havi 400-500 Gb volt az adat forgalom, de látszik, hogy lett volna több is csak, nem birta a szerver. A másik helyen kb 10-11 Gb feltöltött adatmennyiségnél dobták ki az ügyfelet. Szóval erről ennyi.t

feriman
2009-10-13, 17:35
A korláltlannak hirdetett hostgatorról és godaddy -ről annyit, hogy most költöztettem mind a két oldalt oldalt, mert kidobták, hogy túl sokat forgalmaz, illetve túl nagy helyet foglal. Az egyik esetben kb havi 400-500 Gb volt az adat forgalom, de látszik, hogy lett volna több is csak, nem birta a szerver. A másik helyen kb 10-11 Gb feltöltött adatmennyiségnél dobták ki az ügyfelet. Szóval erről ennyi.t

Ennyi forgalmam azért nem lesz.... :001_smile:

legalább is az első évben biztosan nem.

feriman
2009-10-13, 18:03
Írtam a megacp-nek, hogy lehet-e több domaint hozzárendelni a tárhelyhez, meg hogy mennyi időre is szól a .hu domain. Meglátjuk, mennyi idő alatt válaszolnak.

A válasz:

Az este megírt levelemre reggel 6:19-kor válaszoltak, a most megírt leveleimre pedig kevesebb, mint 5 perc alatt. Döntöttem, ők lesznek a befutók:

5500 Ft-ért kapok:

2GB tárhely, ezen kívül minden korlátlan, és 2 éves .hu domain :D

Király :lol:

dolcsi
2009-10-13, 18:32
Tényleg gyorsan reagáltak. Csak maradjon ilyen a support színvonala miután fizettél és mondjuk valami egyedi kérésed, gondod van.

feriman
2009-10-13, 19:07
Tényleg gyorsan reagáltak. Csak maradjon ilyen a support színvonala miután fizettél és mondjuk valami egyedi kérésed, gondod van.

Reménykedem. Vagy abban, hogy nm lesz gondom, mert csak akkor kell a support :)

Más: Nem tudtok hozzá adni kupon kódot?

TFGabor
2010-06-28, 00:05
Ezzel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Joomla rendszert szeretnék felpakolni .de címmel.

h..p://hosteurope.de/produkt/WebPack-L

Freedom
2010-06-28, 00:12
Miért mondod állandóan a végződést? (.de)
Semmi köze szinte semmihez sem a domain végződésnek.
Már az előbb is kérdezni akartam a másik topciban..., eddig bírtam ki :D

Freedom
2010-06-28, 00:13
amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak, rakd a Hostgator (http://www.hostgator.com/) -ra és kész.

TFGabor
2010-06-28, 00:40
Nah, leírtam, erre kilépetett ez a..

Köszi!:) Ezek szerint csak azon múlhat a sebesség/teljesítmény, hogy melyik országban nézzük, vagy inkább csak hogy melyik térhelyen van fent? Arra gondoltam, hogy a lehető legjobb kombó, ha 'az adott ország IPjével nézi az adott országra jellemző végződésű oldalt, ami a legjobb hazai szolgálató tárhelyén van', minden más pedig egyre rosszabb eredményre vezet..

A host-tracker.com szerint az általad javasolt betöltődési ideje 0.70, amit én mondtam, vagy pl. a mediacenter.hu pedig 0.30 körül van.. ez nem nagy eltérés? Másrészt ha valaki most Nországban nézné, akkor neki a médiacenteres magasabb értéket mutatna vagy hogy van ez?

Rövid leszek: azt szeretném, hogy a német google és a német emberek minél jobban szeressék a honlapom sebességét, ehhez keresem a legjobb, de még megfizethető tárhelyet, havi 5-10 dollár/euró plusz nem érdekel, ha megéri a befektetés, ugyanis éves ennek a sokszorosát szeretném megkeresni vele.

Freedom
2010-06-28, 08:13
A tár nem mindegy hol van, a domain végződésnek ehhez semmi köze. (max. annyi, hogy ki kezeli a domain nevet, de ott sem számít a végződés)
Próbáld ki a Hostgator-t, van valami próbahónap is, miután ha nem tetszik, visszakapod a pénzed. (elméletben abba az országba szokták rakni a tárhelyet, ahol a legnagyobb forgalmat várják, de ez is már a múlt, már azért manapság ez sem így megy)

charlie
2010-07-07, 16:23
dotroll? gyors külföld van (10 gbit), így az nem gond. és annyira nem is drága.

miti88
2010-07-27, 16:08
A .hu domaint megveszed egy hazai szolgáltatónál, aztán szépen hozzá illeszted.
A legtöbb külföldi tárhely tudja mind azt amit emlitettél