SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Csevegő > Bemutatkozás

Bemutatkozás Amennyiben újonc vagy az oldalon, kérlek mutatkozz be

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-07-30, 16:36   #1
tibi181818
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 144
Kiosztott köszönetek: 38
Begyũjtött 24 köszönetet 20 hozzászólással
tibi181818 ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás 1,5 év után...

Sziasztok!

Kb 1,5 éve írtam az első hozzászólásom, de most jutottam el odáíg, hogy írjak magamról egy pár sort. Na meg azért is írok, mert néhány törzstag azt mondta csak úgy lehetek komoly tag, ha van egy kis bemutatkozóm! Komoly tag.... Szeretnék az lenni, majd egyszer, ha Seoguru leszek!

Kb 2 éve Stefan egyik blogszolgáltatásával csöppentem bele az egész blogírás, affiliate, seo témába. Egy sportfogadás oldalt kezdtem el "üzemeltetni" ami máig is üzemel több, kevesebb sikerrel! Köszi Stefan!

Sok minden érdekel, de leginkább: sportfogadás, póker, foci, tenisz, amerikai foci, NBA. E témakörökben van és szeretnék készíteni egy pár honlapot a későbbiekben!

A seo alapjait már úgy ahogy "bezsebeltem", de bőven van még mit tanulni a fórumos kollégáktól.

Az oldallal kapcsoltaban nagyon kellemes tapasztalataim vannak! Több fórumtagot is ismerek már! Akit eddig kérdeztem mindig készségesen válaszolt!

Ha valakinek van bármi ötlete esetleg szeretne együttműködni az általam felsorolt témákkal kapcsolatban, közös oldal, cikkírás, affiliate oldalak bemutatása szívesen segítek. Én is kérdeztem már eddig bőven és fogok is, nem kell félteni!

További szép napot mindenkinek!
tibi181818 nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-07-30, 16:48   #2
mahone
WordPress Maniac

mahone logója

Összes hozzászólás: 3.395
Kiosztott köszönetek: 866
Begyũjtött 1.097 köszönetet 738 hozzászólással
mahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezikmahone brilliáns jövővel rendelkezik
Alapbeállítás re: 1,5 év után...

Szia!

Mit is lehetne írni? További kellemes időtöltést a fórumon!

Mahone
mahone nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
tibi181818 (2010-07-30)
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tlap után Linkdoboz attila1984 Katalógusok 7 2010-07-16 14:24
bookmarklet.hu, szabadon az iwiw után sitebuilder Szociális hálózatok és média 29 2009-10-18 12:57
Áttelepítés után ciklikus link Andrea Blogsarok 1 2009-08-06 20:40
Azonnali backlink regisztráció után... dassad Katalógusok 30 2009-02-16 08:02
Full optimalizálás után... GTibi Általános beszélgetés 9 2008-02-01 09:49

A pontos idő 07:21 , a GMT +2 időzóna szerint.