![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Bemutatkozás Amennyiben újonc vagy az oldalon, kérlek mutatkozz be |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Hely: BP
Összes hozzászólás: 0
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Üdvözlök Mindenkit!
Tom vagyok gyakorló rendszergazda és hobbi-webfejlesztő. 2 éve zoom-oltam rá erősebben az online dolgokra, mindig is érdekelt a web. Sikerült egy pár jó látogatottságú (árukat többszörösen kitermelő és jól konvertáló) honlapot csinálnom. Nekem a lényeg mindig a koncepció, hogy a weblap ténylegesen egy hatékony eszközként tudjon funkcionálni. Ennek az egyik borzasztóan fontos/elengedhetetlen eleme a SEO. Self learn-er és fanatikus autodidakta vagyok. Rengeteget olvastam/tanultam fórumokból, hírlevelekből, blogokból, ingyenes és fizetős tananyagokból. Jah és "néha napján" rákeresek a gugliban is erre arra! ![]() Vannak már kisebb nagyobb tapasztalataim, de úgy érzem, hogy kezdek megrekedni a PR 3-nál és a stagnáló látógatóknál akik egyre lustábban konvertálódnak... ![]() Professzionális segítségre lesz szükségem! /remélem jó helyen járok/ ![]() Eddig is sokat olvastam a seo forumot, de számítsatok rá, hogy mostmár post-olni és kérdezni is fogok! ![]() Köszi előre is! Üdv mégegyszer! custom Szerintem a siker a tervezésnél dől el! |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 634
Kiosztott köszönetek: 96
Begyũjtött 184 köszönetet 145 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
szia - biztos itt is sikerül pár hasznos dolgot elsajátítanod
kellemes időtöltést
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Törzsvendég
Hely: Szabadka, Zenta (Szerbia)
Összes hozzászólás: 104
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 50 köszönetet 20 hozzászólással
![]() ![]() |
Üdvözlet a fórumon, kellemes időtöltést és koncepcálást! Jó szó, mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 127
Kiosztott köszönetek: 69
Begyũjtött 28 köszönetet 27 hozzászólással
![]() ![]() |
Üdvözlet a fórumon, hasznos és kellemes időtöltést!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Új tag
![]() |
Köszönöm, biztosan meglesz!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 119
Kiosztott köszönetek: 19
Begyũjtött 42 köszönetet 17 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Egy ötlet: nem lenne jó egy külön topik a saját projekteknek, ahol (aki akarja) esettanulmányként ismertetheti oldalait, hogy honnan indult, mi volt a terv, hogyan valósította meg, milyen eredménnyel járt, milyen stratégiája van? Sokszor olvasom, hogy ki milyen sikeres oldalt csinál, de kár, hogy nem tudom látni a weboldalt, illetve nem tudom konkrét infókhoz kötni - pedig azért nem lenne az haszontalan. Hunor |
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | cubafiesta (2010-08-01) |
|
|
#8 | |
|
Új tag
![]() |
Idézet:
![]() "Honlap kritika" /sajna nem rakhatok be linket még/ :P De nagyon szívesen tanulmányoznám én is egy-egy seo-guru combos projectjét Viszont úgy látom, hogyha van egy oldalad amivel melóztál rendesen, és legjobb tudásod szerint meg-seóztad akkor a bajtársak ellátnak még további ötletekkel. Ha nagyon gáz akkor kicsit rádpirítanak ![]() De ha felteszi valaki az isteni kérdést bármilyen professzionális fórumon: - Csináltam egy oldalt és szeretném keresőoptimalizálni Válasz: - RTFM (ezen mindig röhögnöm kell)...na belevetem magam én is a hullámok közé Eredményes fórumozást mindenkinek! |
|
|
|
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||