![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Bing Bing kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#171 |
|
Bölcs
Blog: Rss linképítés
Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.301
Kiosztott köszönetek: 239
Begyũjtött 290 köszönetet 218 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy rövid cikk a bing keresési előzmények tárolásáról
http://techline.hu/it_vilag/20100122...es_delete.aspx |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#172 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
bing is very good engine for images
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
A pontos idő 6 óra 4 perc
Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.261
Kiosztott köszönetek: 150
Begyũjtött 661 köszönetet 368 hozzászólással
Ez igaz.. képeket én is sokszor inkább ott keresek
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Új tag
|
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Szerkesztő
Összes hozzászólás: 208
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 23 köszönetet 17 hozzászólással
![]() |
Egyáltalán nem biztos...
A Google-t egyre többen akarják "kiütni" a nyeregből. És ez a Bing most talán pár év fejlesztés után verseny képes is lesz. Gyakorlatilag 0 Magyarországon legalábbis a Bing, de "máris" van kettő ismerősöm akit azon kaptam, hogy Bing-en keresi a dolgokat. (Lehet kép keresés volt mondjuk nem tudom) Viszont ez a 2 ember koránt sem net függő, MSN, email és végeztünk a nettel típusuak. Azt se gondoltam, volna, hogy egyáltalán hallottak már a Bing-ről nem, hogy használják is... Na tehát nem lehet kiszámítani szerintem, hogy mit hoz még a jövő! Attól még, hogy a Google TOP-on van, pár éven belül a Bing is simán kifejleszheti "tökéletesre" a rendszerét, aztán egy kis promózás (MS-nek erre biztos, hogy van pénze!) az új keresőnek és tessék... |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Meridian
Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.684
Kiosztott köszönetek: 1.695
Begyũjtött 590 köszönetet 360 hozzászólással
Nem tudom, most hogy van, de ha a Microsoft berakná az InternetExplorerébe alapértelmezetten a Bing-et (mint ahogy a Firefoxon a legtöbbször a gugli van), akkor nyilván dobna egy nagyot a felhasználói tábor méretén.
(Ha már úgy van, akkor bocsi. Nem szoktam IE-t használni. )
|
|
|
#178 |
|
Bölcs
Hely: Tatabánya
Összes hozzászólás: 970
Kiosztott köszönetek: 80
Begyũjtött 324 köszönetet 218 hozzászólással
No most azért kiderült 1-2 érdekesség:
http://index.hu/tech/uzlet/2010/04/2...az_interneten/ - A korábban hangoztatott amerikai 16-17%-os részesedés a keresőpiacon valójában csak 11,7 - Mindez masszív veszteséget okoz a Microsoftnak, tehát ezen a szinten is csak azért tart, mert öntik bele a pénzt Lesz itt még névváltoztatás, újabb megújulás... Live, Bing... Lehet tippelni a következő MS kereső nevére.
|
![]() |
| Címkék |
| bing, kumo, microsoft |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| "Óriásit robbantott a Microsoft Bing" | sitebuilder | Bing | 18 | 2010-08-27 07:12 |
| Bing SEO | lauda | Bing | 53 | 2010-05-30 21:26 |
| Google és Bing együttes optimalizálás | General | SEO | 4 | 2010-03-21 19:37 |
| MS alkalmazott akit elbocsájtottak a BING miatt. | puruttya | Bing | 8 | 2010-01-03 16:27 |
| Bing jobb lehet a hirdetőknek mint a Google | MAG | Bing | 18 | 2009-08-06 17:32 |