![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Bing Bing kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#12 |
|
Törzsvendég
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 136
Kiosztott köszönetek: 7
Begyũjtött 9 köszönetet 9 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem regisztrálni sem engedte. Mindig hibás URL-re panaszkodott. Próbáltam /-el és nélküle. Végül bemásoltam a saját példáját és amikor azt sem tartotta szabványosnak feladtam. Lehet, hogy a linuxosokat bünteti.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Törzsvendég
Az eddigi hozzászólásaimmal annyit értem el, hogy a live.com az oldalam nevére 3. helkyen hozza ezt a fórumot, a panaszaimmal együtt.
Az oldalamat továbbra is eldugja és csak a bejövő linkek végigjárása (minden találati oldal megynyitása) utána hajlandó megmutatni, akkor viszont első helyen. Lehet, hogy az oldaltérképet hiányolja??? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ifjú padavan
Blog: Google keres?marketing
Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a live a sok backlinket szereti.Ha megvan a találattal sem lesz baj.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Törzsvendég
A backlinkkel nincs hiba. Fenn vagyunk mindenhol ami matrac, futár, bútor, webáruház... De ez csak azt eredményezi, hogy egyre több oldalt kell végignéznem ahhoz, hogy visszatérve az első oldalra megtaláljam a matracfutárt.
Mivel ez az oldal DOMIN neve, és a kifejezést októberben csempésztük a magyar nyelvbe, ezért könnyű követni a terjedését, és ez minden más eddig fellelt keresővel működik is. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
ifjú padavan
Blog: Google keres?marketing
Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azért kicsit fura, hogy matracfutár az oldal neve, de a matrac szót nem lehet megtalálni az oldal title tagjában.4 kulcsszavadból kettő az ami szerepel a googliban
|
|
|
#17 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 439
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 33 köszönetet 28 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teljesen jogos a fevetésed, ezt én is így látom. Ha ezt módosítod, akkor már sokat vitted előrébb az "ügyedet"
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Törzsvendég
Kezdetben még rosszabb volt a helyzet. Észre sem vettem, de mindenhol ágybetétnek hívtam a matracot. Most már van matrac akcióm és sok -sok matracom…
Ugyanakkor az ágybetét-re, ágybetétek-re már első oldalon hoz a google, és rájöttem, hogy erre érdemes ráerősíteni. Lehet, hogy ezekre a szavakra kevesebben keresnek, de közülük viszont sokan jönnek hozzám. Két hónap alatt ennyire tellett. Karácsony után újragondolom a stratégiát. Most nem akarok kapkodni, de KÖSZÖNÖM a jó tanácsot. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Törzsvendég
Ezt aztán végkép nem értem!
Annak ellenére, hogy a live.com „itt a piros ott a pirost” játszik. Csak annak mutatja meg az oldalamat, aki elég kitartó, mégis az elmúlt két hétben minden nap volt onnan 3-4 látogatóm. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| livecom |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Közösségi szolgáltatássá alakítja a Live Messenger-t a Microsoft | szupra | Szociális hálózatok és média | 1 | 2010-05-01 10:36 |
| Tour de France live stream kérdés | mahone | Általános beszélgetés | 2 | 2009-07-14 16:04 |
| MSN, windows live messenger | tiborg | Általános beszélgetés | 4 | 2009-05-11 10:50 |
| Live Search Webmaster Center | Longhand | SEO | 6 | 2007-11-16 22:17 |
| search.live.com | Harder | Bing | 6 | 2007-05-15 18:49 |