![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Blogsarok Blogolással kapcsolatos témák tárháza, WordPress, Blogspot |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 20
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
![]() |
Helló!
Nem tudom ki mennyit tud az új féregről, de úgy néz ki mindenkinek ajánlott a 2.8.4-as verzióra frissíteni, mielőtt baj lenne: hxxp://pcforum.hu/hirek/11519/Uj+virus+fertozi+a+blogokat+vilagszerte.html Mivel hamarosan belecsapnék egy kis blog felhúzásába és eddig nem igazán követtem figyelemmel, hogy mennyire biztonságos a WordPress ezért ide kérném a tapasztalatokat, előfordult már valakivel, hogy feltörték vagy megfertőzték a fent említett motorral ellátott lapját? |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | djarni (2009-09-07) |
| Google hirdetés |
| Címkék |
| biztonság, blog, vírus, wordpress |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| wordpress.com | zoltan08 | Blogsarok | 29 | 2010-04-21 10:00 |
| Wordpress MU | djarni | Blogsarok | 50 | 2010-02-18 18:55 |
| WordPress | HUNited | CMS - Content Management System | 2 | 2009-11-20 14:38 |
| WordPress 2.7 | Patai László | Blogsarok | 147 | 2009-10-29 15:51 |
| Wordpress vírus | hápi | Blogsarok | 5 | 2009-09-21 09:22 |