SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Blogolás > Blogsarok

Blogsarok Blogolással kapcsolatos témák tárháza, WordPress, Blogspot

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-12-24, 15:36   #11
magic
Bölcs

magic logója

Összes hozzászólás: 1.006
Kiosztott köszönetek: 455
Begyũjtött 207 köszönetet 151 hozzászólással
magic elindult a közkedveltség útjánmagic elindult a közkedveltség útjánmagic elindult a közkedveltség útjánmagic elindult a közkedveltség útjánmagic elindult a közkedveltség útjánmagic elindult a közkedveltség útjánmagic elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás re: WP footerek dekódolása

Köszi, ez a dekódolásos oldal nagyon jó. Én is csak kíváncsiságból akarok belenézni
Meg egy linket kiszeretnék venni mert egy hibás oldalra mutat sajnos. Ha meghagyom a sablont akkor majd felveszem a kapcsolatot a szerzővel.
Google hirdetés
Régi 2009-12-24, 15:39   #12
VChris
Bölcs

Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
VChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezik

Idézet:
felteszed webre a témát, ff alatt nyomsz egy ctrl+u kombinációt és a lábléc-kommenttől kezdve kopipészt a tartalom a footer.php fájlba. Onnan meg oda szerkeszted ahova akarod...
Ez nem teljesen jó megoldás, de erre Merras is célzott.
Ha a publikus forrásban nézed meg, az már a generált HTML kód. De a template php kódjában nem biztos, hogy csak az van dekódolva, hanem még akármi is lehet, illetve ahogy Merras is írta, bizonyos html kódok is úgy vannak php-ben generálva, hogy ha átírod a kódolt részt a php forrásban, akkor teljesen széteshet a footer. Az általam linkelt megoldás teljes egészében visszaadja a base64 kódolású php forrást.

Utoljára módosítva: VChris által : 2009-12-24 15:41
VChris nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-24, 17:26   #13
kgc
kgc for president

kgc logója

Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
kgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevet

Hmm....

Ez nekem mindíg bevált, sosem esett szét a footer, sosem volt vele semmi gond, pedig legaláb 10-12 témát így bütyköltem.. Lehet, hogy csak szerencsém volt, nem tudom...

Linkatalógus.net - Redir.hu - E-mailcím védelem a spam-ektől
kgc nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-25, 05:20   #14
pokerstation
Szerkesztő

pokerstation logója

Hely: ALL-IN
Összes hozzászólás: 288
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 40 köszönetet 36 hozzászólással
pokerstation ismeretlen jelenlegpokerstation ismeretlen jelenlegpokerstation ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül pokerstation részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül pokerstation részére
Nyíl re: WP footerek dekódolása

Fogod a theme mappájában lévő index.php fájlodat szerkesztésre. Megkeresed benne a <?php get_footer(); ?> sort és a következőképpen módosítod:

Idézet:
<!– Encoded Code Start –>
<?php get_footer(); ?>
<!– Encoded Code End –>
Ezután rámész az oldaladra és megnézed a page source opcióval (firefox jobb klikk -> page source). Ott kikeresd a beillesztett jelek közötti részt, amit ezután bemásolsz a theme mappában található footer.php fájl régi tartalma helyett. Ezután már tudod módosítani a footert.
magic (2009-12-25)
Régi 2009-12-25, 10:24   #15
VChris
Bölcs

VChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezikVChris különleges adottságokkal rendelkezik

Harmadszor is muszáj leírnom: ez a módszer semmivel nem több, mint amit eddig írt kgc is, azaz a publikus html forrást nézed meg, és teszed be a php kódba. De ennek ugyanaz a baja, amit már kétszer leírtam: ezzel csak a generált html kódot kapod vissza, nem pedig az eredeti kódolt php kódot. Ha a php kódot is látni szeretnéd, hogy mit csinálnak a szemed elől elrejtve a kódolás alatt, akkor mindenképpen dekódolni kell, arra meg ott az az eszköz, amit linkeltem. Semmivel nem bonyolultabb, mint amit te is írsz, mert az általam linkelt online eszköznél is csak ctrl-c, ctrl-v párosítást kell kétszer alkalmazni, meg közte egyszer kattintani a decode gombra. Nem bonyolult
Régi 2009-12-25, 13:09   #16
pokerstation
Szerkesztő

pokerstation logója

pokerstation ismeretlen jelenlegpokerstation ismeretlen jelenlegpokerstation ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül pokerstation részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül pokerstation részére

Jó de így egyből látod nem kell keresgetni, na mindegy bocs hogy segíteni akartam, de off lett
Régi 2009-12-25, 16:43   #17
VChris
Bölcs

Nem lett OFF, és természetesen nem baj, hogy segíteni akartál, csak harmadszor írtad le ugyanazt, ami már kétszer szerepelt előtte. Ráadásul Merras nyitó posztjában is írta, hogy az egyértelmű megoldás, hogy a html forrást megnézzük, de ő sem arra kíváncsi. Merras nyitó posztja arra a kérdésre kereste a választ, hogy a teljes kódolt php forrás hogy nyerhető vissza. Arra meg nem alkalmas a publikus html forrás megtekintése. Ahhoz dekódolni kell a base64 kódolású php szkriptet.
Régi 2009-12-25, 17:10   #18
pokerstation
Szerkesztő

pokerstation logója

Akkor viszont ide írhatná konkrétan melyik themeről van szó ha nem titok, mert ez tényleg érdekes, ilyennel még nem találkoztam hogy szétesne a footer. Igaz eddig max 10 témát kellett ezzel a módszerrel megoldanom.
Régi 2009-12-26, 09:24   #19
kgc
kgc for president

kgc logója

Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
kgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevet

Harmadszor is muszáj leírnom, hogy szerintem meg inkább ki kéne próbálni, hogy szétesik-e az a footer azzal a módszerrel amit mondtam, akárhányszor mondjátok rá, hogy nem jó. Egy footerben néhány nyitó és záró div van, meg a templét tulajdonosának a linkjei. Más nincs benne ami olyan nagyon php és mindenképp le kell futnia...

Na és, ha máshonnan hív be grafikai elemeket??
Könyörgöm, hát feltöröm a témát és kiszedem belőle az eredeti tulajdonos dolgati vagyis hekkelek, vagyis warez-t gyártok, mondhatnám azt is, hogy lopok.
Akkor meg evidens, hogy azt módosítom hozzá amit csak kell, nem igaz?

Szóval szerintem ez felesleges csak variálás...

Linkatalógus.net - Redir.hu - E-mailcím védelem a spam-ektől

Utoljára módosítva: kgc által : 2009-12-26 09:41
kgc nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-26, 09:55   #20
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

Nekem még sose okozott gondot, pedig nem is dekódoltam semmit. Én is meg szoktam nézni a forráskódot böngészőben. Azzal szoktak trükközni, hogy tesznek a footer.php-ba még 1-2 div lezárást, ami a footer div előtt van. De ez is látszik a forráskódban. Szépen ki szoktam másolni a megfelelő div szerkezetet, és azt írok a footer-be, amit akarok

Arni
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
dekódolása, footerek

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 16:09 , a GMT +2 időzóna szerint.