SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > CMS - Content Management System

CMS - Content Management System Avagy milyen tartalomkezelő rendszert használjunk

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-04-19, 19:49   #1
hápi
Mentor

hápi logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 340
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
hápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül hápi részére
Alapbeállítás Artisteer 2

E program segítségével mindenféle programozási tudás hiányában képesek vagyunk, sablonokat készíteni wordpress, joomla, és drupal rendszerkhez.
Jól átlátható könnyen kezelhető program
Gondoltam beteszem, hátha valakinek hasznos lehet, vagy van róla véleménye.

Részletek.
http://bajzarpa.blogspot.com/2009/04/artisteer-2.html
hápi nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-04-19, 20:17   #2
bubu001
insert_click

bubu001 logója

Összes hozzászólás: 1.146
Kiosztott köszönetek: 710
Begyũjtött 299 köszönetet 245 hozzászólással
bubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezik
Alapbeállítás re: Artisteer 2

Nekem tetszik, a gond az, hogy csak trial verzió, illetve fizetős. (értem én miért, csak jobb lenne egy free )
bubu001 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-04-19, 20:54   #3
hápi
Mentor

hápi logója

Összes hozzászólás: 340
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
hápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útjánhápi elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül hápi részére

hat, eleg nagy dolog ez az internet, es neha az ember rabukkan erre-arra
hápi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-04-20, 09:49   #4
Szikar
Szerkesztő

Szikar logója

Hely: Kiskunfélegyháza
Összes hozzászólás: 202
Kiosztott köszönetek: 90
Begyũjtött 56 köszönetet 45 hozzászólással
Szikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezikSzikar különleges adottságokkal rendelkezik
Üzenetküldés MSN-en keresztül Szikar részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Szikar részére

Drupal alá létezik egy Theme Builder modul, amellyel a átszabhatjuk a kiválasztott sminket, vagy akár újat is készíthetünk. Ez mondjuk a CSS átszabására szorítkozik, de többlet blokkot berakni már nem kunszt a D6 alá.
Régi 2009-04-24, 17:44   #5
azdie
Új tag

azdie logója

Összes hozzászólás: 17
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
azdie ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül azdie részére

Én tudom ajánlani az Artisteer-t, hápi ajánlása után kipróbáltam és bevált.
azdie nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-04-30, 07:15   #6
Szilvi
Új tag

Szilvi logója

Összes hozzászólás: 1
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
Szilvi ismeretlen jelenleg

Én is most ismerkedem az Artisteerrel. Egyszerű, könnyen kezelhető. Bátran ajánlom mindenkinek.
Szilvi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-08-04, 20:08   #7
Ricsi
Új tag

Hely: Győr
Összes hozzászólás: 1
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
Ricsi ismeretlen jelenleg

szerintem is tökéletes.. egész pofás kis templeteket lehet vele gyártani, könnyen ráadásul...
a kódolás elég érdekes amit előállít, nehezebb benne a keresgélés, ha valamit a css-ben szeretnél változtatni, de azért megoldható.
Ricsi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-14, 17:53   #8
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.118
Kiosztott köszönetek: 204
Begyũjtött 239 köszönetet 183 hozzászólással
DaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útjánDaveeD elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül DaveeD részére

Kipróbáltam én is, ezt a progit, és egész jó dolgokat tudtam vele összehozni. Miután feltöltöm, gondok akadtak vele.

Először elmentettem drupal smink-ként az alapot amit ad, és ezt feltöltve tökéletesen működik, ezután végrehajtottam rajta némi változtatást, és újra feltöltöttem, de ze már nem működik. Nem látja a már meglévő blokkokat, ami közbe működnek is.

Mi lehet a gond?
DaveeD nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-14, 22:18   #9
gzoli
Szerkesztő

Összes hozzászólás: 234
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 46 köszönetet 40 hozzászólással
gzoli ismeretlen jelenleggzoli ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül gzoli részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül gzoli részére

Igen hasznos tool, és ha valaki komolyabban foglalkozik ilyen oldalak készítésével, annak meg is éri esetleg megvenni.
gzoli nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-14, 23:14   #10
Harder
Bölcs

Harder logója

Összes hozzászólás: 1.108
Kiosztott köszönetek: 45
Begyũjtött 257 köszönetet 150 hozzászólással
Harder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevetHarder hírneve túlszárnyal minden hírnevet

Aki komolyabban foglalkozik oldalak készítésével, az pont nem fogja megvenni, nincs rá szüksége. :P
Harder nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
VChris (2010-01-14)
Válaszol

Címkék
artisteer

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 16:13 , a GMT +2 időzóna szerint.