SEO Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

Vissza   SEO Fórum > Webfejlesztés > CMS - Content Management System

CMS - Content Management System Avagy milyen tartalomkezelő rendszert használjunk

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-05, 01:03   #11
Szmöre
Törzsvendég

Szmöre logója

Összes hozzászólás: 180
Kiosztott köszönetek: 68
Begyũjtött 69 köszönetet 44 hozzászólással
Szmöre ismeretlen jelenlegSzmöre ismeretlen jelenlegSzmöre ismeretlen jelenlegSzmöre ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Htaccess probléma - Joomla

Köszönöm a segítséget, sajnos ezt a problémát az én figyelmetlenségem okozta... Kb. egy hét szívás árán, de rájöttem, hogy rossz mappába raktam a htaccess fájlt. Én másként értelmeztem a gyökér könyvtár fogalmát, mint a rendszer. Amint betettem a htaccess-t a public_html mappába, már működött is.

Most már széppé tudom változtatni a linkeket, de az sh404 még mindig nem irányítja át a régi linkeket az újakra. Így még mindig probléma a 404-es hiba minden régi formátumú linkre.

Utoljára módosítva: Szmöre által : 2010-02-05 01:25
Szmöre nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-02-08, 15:11   #12
Priest
Új tag

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
Priest ismeretlen jelenleg

Nekem is ugyanaz lenne a problémám, mint Szmörének. Sajnos az oldal indításakor én is htacces nélkül indítottam az sh404sef-t. Most megcsináltam htaccesel, de a régi url-ek 404-re dobnak. Valaki tudna segíteni hogyan tudnám a főoldalra irányítani ezeket?
Priest nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-03, 07:31   #13
Joomlaguru
Új tag

Joomlaguru logója

Blog:
Hely: Leányfalu
Összes hozzászólás: 33
Begyũjtött 7 köszönetet 7 hozzászólással
Joomlaguru ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül Joomlaguru részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Joomlaguru részére

A sh404 alatt van egy oldal cash. Azt ürítsd ki. Amúgy a legjobb amit tehetsz az sh404-gyel az ha letöltöd. Én kb. ötször próbáltam beüzemelni, minden oldalon ahová feltettem hatalmas gubancokat csinált. Megakadályozta a cikkek szekció blog kilistázását, a cikkek sorrendbe állítását, virtuemart alatt pedig egyszerűen eltüntetett termékeket. Egy nagy kalap az egész.
Joomlaguru nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-03, 07:38   #14
Joomlaguru
Új tag

Joomlaguru logója

Blog:
Hely: Leányfalu
Összes hozzászólás: 33
Begyũjtött 7 köszönetet 7 hozzászólással
Joomlaguru ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül Joomlaguru részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Joomlaguru részére

Idézet:
Szmöre eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Erre is -mint minden cikkre- a főoldalról mutat 2 link. Egy amit a joomla generál (ez a cikk címe), egy pedig a cikkben szereplő képen van. A képen a joomla által generál link másolata van, tehát azt kézzel linkeljük meg.

Kipróbáltam az sh404sef-et, valóban nagyon jó, de a képeken lévő linkekkel nem tud mit kezdeni, vagyis igen, a 404-es oldalra irányítja.
Van egy joomla beépülő modul, ami automatikusan rak linket a cikkekben levő képre. A neve: ReadMoreExt Keress rá erre a googliban és le tudod tölteni. Még ráadásul a kulcsszó elhelyezéseket is megcsinálja neked a képekre automatikusan.
Joomlaguru nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
htaccess, joomla, probléma

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Joomla probléma kattusssz Helpdesk 2 2010-01-02 18:22
Joomla + JoomFish + duplicate content + htaccess doommaker79 CMS - Content Management System 4 2009-12-07 15:40
zen cart seo url modul .htaccess probléma rozsoma CMS - Content Management System 2 2009-10-17 18:43
Joomla admin probléma w8MYm8 CMS - Content Management System 7 2009-01-20 16:24
Joomla!-Template probléma Endre CMS - Content Management System 1 2008-10-14 15:36

A pontos idő 07:36 , a GMT +2 időzóna szerint.