![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| CMS - Content Management System Avagy milyen tartalomkezelő rendszert használjunk |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 15
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Olyan problémám van a joomla-val, hogy mikor megpróbálok egy flash alapú lejátszót beilleszteni egy cikkbe, akkor nem menti el a html kódot. Megnyitom a cikket html nézetben, beillesztem a kódot, updatelek, de nem történik semmi. Amikor újra megnyitom, akkor nincs benne a html nézetben. Mi lehet a hiba? ![]() Ezt a lejátszót akarom beilleszteni az oldalba: http://creativetechs.com/tipsblog/em...-on-your-blog/ Előre is köszönöm a segítségeket! Üdv. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
ifjú padavan
Blog: Google keres?marketing
Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Használj olyan editort, ami nem a default joomla editor. WysiwygPro és társai. Az alap joomla szövegszerkesztő egy herélt rosszul működő cucc.
stef
|
| Hálás a hozzászólás írójának | w8MYm8 (2009-04-23) |
|
|
#3 | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 15
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
Idézet:
Köszönöm a javaslatot!
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Törzsvendég
Blog: Barackos rácsos
Összes hozzászólás: 162
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 60 köszönetet 34 hozzászólással
![]() ![]() |
Idézet:
A szűrést ki lehet kapcsolni, ha rámégy a cikk kezelőre és a jobb fölső sarokban van egy paraméterek gomb. A fekete lista azokat szűri ki amiket beállítasz alatta: Alapértelmezésben: 'applet', 'body', 'bgsound', 'base', 'basefont', 'embed', 'frame', 'frameset', 'head', 'html', 'id', 'iframe', 'ilayer', 'layer', 'link', 'meta', 'name', 'object', 'script', 'style', 'title', 'xml' A fehér lista meg pont fordítva működik , azokat engedélyezi amiket megadsz neki. A nincs HTML meg szerintem érthető. Remélem tudtam valakinek segíteni
|
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | tibi1987 (2010-03-09) |
|
|
#6 | |
|
Új tag
|
Idézet:
A fekete lista hol van egyébként? Hogyan tudom szerkeszteni? A joomla leírásában pedig ezt találtam: In Joomla! 1.5.8 and later, a default filtering choice is in place for those who have not selected an Article Filter option. The default applied for those who have not made a selection implements "black list" filtering as a security precaution against possible XSS. In version 1.5.8, all users, including members of the Super Admin group, have this set by default. In versions 1.5.9 and later, users in the Super Admin group do not have any filtering by default. Ezek szerint a Super admint nem érintené a szűrés - legalábbis nem a Joomla motor felől. Viszont én JCE editort használok, ami meg ugye saját maga szűr bizonyos dolgokat. Szripteket pl. nem tudok betenni, és hiába keresgéltem erre beállítást a szerkesztőben, nem tudtam engedélyezni. Ezért szoktam kikapcsolni a szerkesztőtl |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Törzsvendég
Blog: Barackos rácsos
Összes hozzászólás: 162
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 60 köszönetet 34 hozzászólással
![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Idézet:
![]() Nos . TinyMCE szerkesztő " beépülő modulkezelő" Kódtisztítás indításkor ki Kódtisztítás mentéskor be Majd Cikk kezelő Paraméterek >>Feketelista kijelöl ! >> És állítsd a Regisztráltakra. "vagy semmire" Menni fog ! Ennyit a herélt szövegszerkesztőkről ![]() " A kód tisztítás főleg azért van mert a felhasználók által is engedélyezett szerkeszthetőség. Gondokat okozhat.Ha van ilyen ! Pl : Rosszindulatú kódok.stb |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
insert_click
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.146
Kiosztott köszönetek: 710
Begyũjtött 299 köszönetet 245 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
no comment. |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| beillesztési, hiba, html, joomlában, kód |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Joomla components, Joomla modules, Joomla mambots | g-easy | CMS - Content Management System | 267 | 2010-07-12 15:19 |
| joomla template - hiba | g-easy | CMS - Content Management System | 5 | 2010-06-15 23:46 |
| index.html+Joomla+SMF | mekkmester | CMS - Content Management System | 0 | 2010-04-01 20:37 |
| hiba a keresőbarát URL-ek használata esetén (joomla) | w8MYm8 | CMS - Content Management System | 5 | 2009-04-23 00:06 |
| Html vagy Joomla | kocka | SEO | 11 | 2008-01-28 07:52 |