![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| CMS - Content Management System Avagy milyen tartalomkezelő rendszert használjunk |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni van e valaki köztetek a használja a prestashop-ot? az lenne a problémám, hogy magyarosítottam szépen de az admin panelben a menük maradtak idegennyelven de viszont ha rákattintok valamira akkor a tartalma magyar lesz. Tudna valaki segíteni?
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
WordPress Maniac
Összes hozzászólás: 3.395
Kiosztott köszönetek: 866
Begyũjtött 1.097 köszönetet 738 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Törzsvendég
Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 133
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 50 köszönetet 35 hozzászólással
![]() ![]() |
Szia!
Én használtam már. A füleket magyaritását nem tudod a nyelvi fileban átállítani tudomásom szerint. Erre az adminon belül van lehetőség: Adminisztrációs felület >> Eszközök >> Tabs Itt át kell írni a nevüket és kész is. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| prestashop |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Prestashop karakterkódolási hiba | Gr3nT | Webfejlesztő sarok | 16 | 2010-03-14 10:57 |
| PrestaShop | speci | CMS - Content Management System | 14 | 2010-02-09 11:36 |