![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Mentor
Hely: Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 341
Kiosztott köszönetek: 8
Begyũjtött 58 köszönetet 23 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jelen pillanatban a fent nevezett joomla sablonnal szívok. Ha valakinek ötlete arra, hogy miként lehetne a középső részen levő, egyébként left pozicióban lévő section, category részt beállítani, akkor annak nagyon örülnék...
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
arra gondolsz speciel hogy a ja news frontend komponenst beállítani?a content top részt vagy a content bot-ot kérded?
vagy egy picit részletesebben írd le |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mentor
ha megnézed a demo oldalt hxxp://templates.joomlart.com/ja_teline_iii/index.php,
akkor ott van a world, technológi, travel stb. szekciók és kategóriák hírei és ezt nem bírom produkálni a saját tartalmammal... Nem vagyok profi, ezért nem is nagyon értem a kérdésedet, mert a ja news frontend komponenst nem találom a komponensek között. Szerintem ez nem a content top rész, hanem a content bot. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
az egy komponens ja news a neve és azzal van megcsinálva
itt megtalálod a leírását a ja news az egy komponens amit ugyanúgy modulként is használhatsz, és a kategóriákat/szekciókat osztja szét tehát ha szekció neve akkor world és a kategóriáké europe us politics stb Utoljára módosítva: tibi1987 által : 2010-01-12 23:32 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mentor
tibi1987: köszi, megpróbálom összerakni ennek alapján.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| jatelineiii, template |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| joomla template - hiba | g-easy | CMS - Content Management System | 5 | 2010-06-15 23:46 |
| virtuemart template | Bálint | CMS - Content Management System | 6 | 2009-10-27 14:58 |
| xhtml template-ek | kow | Programozás | 5 | 2009-08-24 14:59 |
| Web-Template.hu | BooBooCheck | Honlap kritika | 11 | 2009-01-27 20:23 |
| css help joomla 1.5 template | tiborg | Programozás | 13 | 2008-10-29 16:43 |