![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Szerkesztő
Blog: Paintball 2
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 252
Kiosztott köszönetek: 27
Begyũjtött 68 köszönetet 35 hozzászólással
![]() ![]() |
Üdv
Nemrégiben keresgéltem a goddaddy.com-on és nem tudtam otthagyni ezt a domaint: http://free-download.mobi/ Nagyon nem értek hozzá, tehát azt kérdezém, hogy egy 10-es skálán hány pontos a domain, mennyit érhet? Tényleg, nincs valami kis programocska, ami megvizsgál pár paramétert (domain hossza, értelmes-e, kötőjeles, Google trends adatok vizsgálása, domain végződés) és mond rá egy körülbelüli árat? (Tudom, com-al és kötőjel nélkül jobb lenne )Szerintetek mi a legjobb hasznosítási módja egy ilyen domainnek? a) Parkoltatás, soha nem csináltam, nem tűnik valami vonzónak. b) Épitgetek tartalmat rá (csak az a gond, hogy angolul kéne ), majd kb félév után túladok rajta, mondjuk a sedo.com-on valamilyen pr-al.c) Ráépítek egy magyar, szokásos letöltős oldalt, a .mobi miatt mondjuk mobilos dolgokat. d) Most azonnal eladom egy fórum tagnak |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| domain, kritika |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| hitelagent.hu kritika | basesoft | Honlap kritika | 16 | 2010-01-15 18:26 |
| colorplan.hu kritika | Litium | Honlap kritika | 13 | 2010-01-02 15:46 |
| www.vizitigris.hu kritika | handras | Honlap kritika | 11 | 2009-06-14 21:07 |
| WebPillangó kritika | Tupacko | Honlap kritika | 10 | 2008-08-31 11:22 |
| Kritika: n73-e50.extra.hu | dabgergo | Honlap kritika | 14 | 2007-10-23 16:55 |