![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Szeretnélek titeket megkérni, hogy segítsetek domain nevet választani leendő blogomhoz, aminek főbb témái:
A lista fontossági sorrendben van, mert tudom, lehetetlen erre a 4-re jó domaint találni. Nekem még nem sikerült rájönnöm egy olyan névre, ami lefedne legalább 3-mat ezek közül, emellett megjegyezhető lenne. Gondoltam persze kulcsszó nélküli névre is, mert a blog szerkesztésével, jobbá tevésével foglalkozó blogok nevében sem szerepel a tartalmukhoz kapcsolódó kulcsszó, mint pl.: smashingmagazine com, mashable com, hongkiat com . Olvastam a " kulcsszavas domain vs. régi " vitát a fórumon, amitől most még jobban nem tudom, melyiket válasszam. A domain névnél .com jöhetne szóba a gyors és egyszerű kezelése miatt. Emellett kíváncsi lennék rá, a .net .org .biz .info domainek előnyeire / hátrányaira a .com végződéssel szemben. Előre is köszönöm a válaszotokat! |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| domain, választás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop - notebook választás | Longhand | Általános beszélgetés | 127 | 2010-08-31 00:47 |
| Kulcsszó választás !? | d3s3r7f0x | 13 | 2010-02-14 11:25 | |
| Domain több domain, külön tárhelyre, egy gépen | hápi | Helpdesk | 1 | 2009-05-20 15:18 |
| Fekete háttér választás egyenlő hiba | portas | Webfejlesztő sarok | 25 | 2009-02-12 10:40 |
| Cégnév domain vs relevans kulcsszo domain | Sasa | Domain | 22 | 2008-10-22 13:52 |