![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Szeretnélek titeket megkérni, hogy segítsetek domain nevet választani leendő blogomhoz, aminek főbb témái:
A lista fontossági sorrendben van, mert tudom, lehetetlen erre a 4-re jó domaint találni. Nekem még nem sikerült rájönnöm egy olyan névre, ami lefedne legalább 3-mat ezek közül, emellett megjegyezhető lenne. Gondoltam persze kulcsszó nélküli névre is, mert a blog szerkesztésével, jobbá tevésével foglalkozó blogok nevében sem szerepel a tartalmukhoz kapcsolódó kulcsszó, mint pl.: smashingmagazine com, mashable com, hongkiat com . Olvastam a " kulcsszavas domain vs. régi " vitát a fórumon, amitől most még jobban nem tudom, melyiket válasszam. A domain névnél .com jöhetne szóba a gyors és egyszerű kezelése miatt. Emellett kíváncsi lennék rá, a .net .org .biz .info domainek előnyeire / hátrányaira a .com végződéssel szemben. Előre is köszönöm a válaszotokat! |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#3 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 56
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 17 köszönetet 7 hozzászólással
![]() |
elsőre pl penzkereses-bloggal.hu v com elég tuti
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 53
Begyũjtött 8 köszönetet 7 hozzászólással
![]() |
Szabad:
blogtitkok.hu blogtitkok.com gazdagblogger.com problogger.hu blogtippek.hu blogprofit.hu penzesblog.hu penzesblog.com Az első három szerintem nagyon jó, ha domainokkal kereskednék, most 100%, hogy regisztrálnám mindhármat. Látom .com-ot akarsz, akkor a tökéletes számodra a gazdagblogger.com, ennél jobbat nem fogsz találni. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszotokat, valószínűleg a blogtippek.com lesz a nyerő, a .hu természetesen jobb lenne, de mivel sem a name, sem a godaddy nem regisztrálja, emellett egy 3-4-5 hét, ezért a .com mellett döntöttem. ![]() A blogtitok a másik ami nagyon tetszik, valamilyen egyszeri oldalt lehet, hogy csinálok belőle a közeljövőben egy kidolgozott módszerrel. Köszönöm mégegyszer mindenkinek, Zeller
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 53
Begyũjtött 8 köszönetet 7 hozzászólással
![]() |
Ki tudod fejezni a háládat, ha a hozzászólásom jobb alsó sarkában lévő "Thanks" gombra kattintasz
![]() A hu bejegyzés pontosan 2 hét, igaz a papírok kitöltése tényleg macerásabb, de ezen ne múljon. Szerintem a gazdagblogger jobb domain. Meg ha tényleg komoly oldalt építesz, akkor regisztráld a hu és com végűt is, ha mindkettő szabad. De gyorsan csináld, mert vki lecsap rá. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Timeline Manager
Hely: Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 524
Kiosztott köszönetek: 41
Begyũjtött 116 köszönetet 70 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[rosszmáj on]
Aztán, ha beindul és termel a segítő ötletet adónak százalékolsz? ![]() [rosszmáj off] Egyébként nekem személy szerint azonnal kiváltja az Alt+F4 reflexet az ilyen keresspénztsemmimunkával dolog. De ez tudom az egyéni szuverén problémám. Domainnek: penzt-bloggal, blogkereset Hogy építő tartalom is legyen.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Google szelídítő
Blog: On-site SEO training!
Hely: Erdély.MArosvásárhely
Összes hozzászólás: 1.802
Kiosztott köszönetek: 1.046
Begyũjtött 767 köszönetet 542 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Legolasz le akarta foglalni a hogy-a-fiad-merdzsoval-jarjon-napkozibe.com -ot, illetve a legmagassabb-rendu-hozzaallas.com -ot, de aztán mégse tette, szóval itt a lehetőség.
Amúgy pedig... a World/Magyar/Személyes_lapok greenbustereként elegem van a gazdagdédnagytata.hu és pénzkeresésingyengyorsanazonnal.hu stílusú netszemétből. Ebben a témában csak és kizárólag brandépítéssel szabad kezdeni, mert a kulcsszavas domaineket egyesek úgy lejáratták, hogy még. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 706
Kiosztott köszönetek: 117
Begyũjtött 367 köszönetet 207 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az én javaslataim:
blogbevetel.com blogbevetelem.com penzertblogol.com blogoljpenzert.com irjeskeress.com kifogfizetni.com megeriblogolni.com sZeKo |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | Zeller (2010-01-13) |
![]() |
| Címkék |
| domain, választás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop - notebook választás | Longhand | Általános beszélgetés | 98 | 2010-07-24 08:48 |
| Kulcsszó választás !? | d3s3r7f0x | 13 | 2010-02-14 11:25 | |
| Domain több domain, külön tárhelyre, egy gépen | hápi | Helpdesk | 1 | 2009-05-20 15:18 |
| Fekete háttér választás egyenlő hiba | portas | Webfejlesztő sarok | 25 | 2009-02-12 10:40 |
| Cégnév domain vs relevans kulcsszo domain | Sasa | Domain | 22 | 2008-10-22 13:52 |