![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 60
Kiosztott köszönetek: 42
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
![]() |
Sziasztok! Felhozom ezt a témát, mert nekem aktuális. Régen megkérdeztem egyik topicba, hogy hol olcsó a magyar domain. Az akkori legjobb javaslat szerint eddig az Abrom-nál vásároltam, mert ott olcsó volt, de most új weboldalt csináltam maguknak, és felment a domainek ára is.
A kérdés, hogy hol a legolcsóbb a hu domain jelenleg? Tárhely máshol van, szóval az árban ugye benne van az is, hogy átirányítsák a tárhelyemre az új domaint, mert sajnos van ahol ez is külön tételnek számít, és felszámolnak érte x forintot! |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#22 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 134
Kiosztott köszönetek: 16
Begyũjtött 37 köszönetet 37 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Jómagam a mediacenter-nél vettem domaint. Az áruk átlagosnak mondható... illetve a vásárlás alatt meggyőztek róla hogy nem egy kókler cég. Én személy szerint legközelebb is náluk fogok vásárolni.
De ez csak egy vélemény! Hallgass meg még párat és utána dönts
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | zimbo (2009-06-18) |
|
|
#24 |
|
Timeline Manager
Hely: Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 524
Kiosztott köszönetek: 41
Begyũjtött 116 köszönetet 70 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dotroll-nál tervezek majd néhányat regelni.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
ENTER gomb nyomó
Összes hozzászólás: 838
Kiosztott köszönetek: 87
Begyũjtött 131 köszönetet 73 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A Zuriel ostoba számlázási rendje miatt a domaineket átköltöztettem a Dotroll-hoz. Nagyon sokáig nem volt online DNS szerkesztő felület, de már van, jól működik.
Jó a kapcsolatom a Dotroll-lal, továbbra is náluk regisztrálok domaineket. Viszont ha egy fontos domaint kell regizni, amire várhatóan sokan jelentkeznek, akkor TLoF!!! |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 134
Begyũjtött 37 köszönetet 37 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
TLoF ilyesmivel is foglalkozik?
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 192
Kiosztott köszönetek: 29
Begyũjtött 138 köszönetet 95 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy kis érdekesség amit most találtam a a .hu-ról:
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 30
Begyũjtött 13 köszönetet 12 hozzászólással
![]() |
A szerzőnek néha mintha gondjai lennének az évszámokkal (MDF, Pécs)
![]() A városdomainek történelméből meg kimaradt Budapest, ha jól emlékszem itt is volt némi huzavona, míg végül a fővárosé nem lett a budapest.hu név. Manapság meg már eleve nem is lehet településnevet lefoglalni (ha jól tudom, mert nem vagyok szakértője a témának). |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Google szelídítő
Blog: On-site SEO training!
Hely: Erdély.MArosvásárhely
Összes hozzászólás: 1.802
Kiosztott köszönetek: 1.046
Begyũjtött 767 köszönetet 542 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Próbáltam én is létrehozni egy felhasználót a dotroll-nál .hu regisztráció miatt. Romániai (.ro) e-mailcímem nem fogadta el. Kipróbáltam egy .com végűt. Ott is hiba. Na gondoltam beszélek az ügyfélszolgálattal, az meg azt mondta, hogy írjam meg a problémám e-mailben. Erre én azt feleltem, hogy köszönöm, de inkább keresek egy másik regisztrátort. Nem dolgoznék olyan regisztrátorral, amihez felhasználó létrehozása fél óra alatt se sikerül.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Coolfox
Blog: Going Unconscious
Összes hozzászólás: 482
Kiosztott köszönetek: 53
Begyũjtött 48 köszönetet 38 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
én .com email címmel regeltem dotrollhoz és semmi ilyet nem tapasztaltam. ügyfélszolgálat emailben és chaten is gyors és segítőkész volt ha vmivel felzargattam őket. lehet nálad tényleg vmi egyéb probléma volt.
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | WSzP (2009-10-09) |
![]() |
| Címkék |
| regisztráció |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Web nélküli regisztráció hitelesítés | passatgt | Webfejlesztő sarok | 12 | 2009-01-19 13:25 |
| Regisztráció érdekké tétele | pestaa | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 20 | 2008-05-19 19:26 |