![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#51 |
|
Vendég
Összes hozzászólás: n/a
|
to Xefande:
az egyik stimmel, a másikról pedig előreláthatólag egy két éven belül hallunk itt magyarországon egyelőre még hadilábon állok.. megírom neked privben, ha okésén néha amúgy belefutok olyanba, ami kifejezetten tetszik, mert ráépíthetek és kiegészítheti, teljesebbé teheti a szolgáltatás koncepciómat. ez egyben akár cégnév is lehet, amit meg is támadhat, én természetesen nem megyek bele a vitábaígy törlöm a reget.. ha azonban utána sem regeli be helyettem, akkor őjraindítom és sikerrel járok! ![]() konkrét eset, nem csalás, nem ámítás.. azonban még mindig elkötelezett híve vagyok a két hétnek. Sztem, ha jó az ötlet, akkor manapság már a két hét nem oszt, nem szorozz.. a domain már befopglalva évek óta, így marad a másodkézből történő vétel. Ha pedig netalán nem, akkor a projekt megépítésére azért elég a két hét, mondjuk így az optimalizálás elmarad. Kell az a két hét, slussz
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#52 |
|
TravianMaster
Blog: ( India ) hello-india1
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 284
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 48 köszönetet 36 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Soha nem regeltem még .hu domaint, nincs kedvem kivárni a 2 hetet, meg papírmunka.... de most mégis rászánnám magam, de fogalmam sincs hogy megy ez. Kitől, mennyiért és milyen papírok kellenek hozzá? Ékezetes domainért kell felárt fizetni? Hogyan kell fizetni? Köszi előre is: hatasu
|
|
|
#53 |
|
Buherátor
Blog: IQ labda ? online játék
Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.003
Kiosztott köszönetek: 221
Begyũjtött 572 köszönetet 406 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én ajánlom a megacp.hu-t... náluk legalább teljesen online megy az egész...szinte bármilyen fizetési módot elfogadnak és természetesen a papírokat is szkennelve küldheted... support segít, ha elakadnál és egyébként is leírnak mindent az oldalon...
A fórumon is akad pár regisztrátor...
|
|
|
#54 | |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 192
Kiosztott köszönetek: 29
Begyũjtött 138 köszönetet 95 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Szerintem az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb hu regisztrációt a DotRoll adja (hu.dotroll.com), online lehet intézni mindent, várólistás igénylésnél pedig már az igénylőlap ill. a fizetés megtörténte előtt, azonnal az online igénylés kitöltése után máris a várólistára teszi a rendszerük az igénylést, és 11 napon belül kell a papírokat és a fizetést rendezni, ha ez nem történik meg, akkor még a várólistás időszak alatt törlik az igénylést, de egyébként már az online igényléskor elkezd azonnal ketyegni a 14 nap, ez elég felhasználóbarát megoldás szerintem. |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
TravianMaster
Blog: ( India ) hello-india1
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 284
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 48 köszönetet 36 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Ha a domain nem lesz elfogadva ugye visszakapom a pénzem?
![]() És még annyt hogy az domain igénylő lapon az ékezetes domaint, vagy a konvertáltat adjam meg? ![]() EDIT:[az ékezeteset, mint megtudtam (tudok magamnak zöldet adni? ) ]
Online Rádió: http://radioshot.net/ Hallgass rá! Utoljára módosítva: hatasu által : 2010-03-23 19:12 |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Szerkesztő
|
Idézet:
|
|
|
|
#57 | |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 29
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 5 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Idézet:
![]() Üdv. Gábor |
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 111
Kiosztott köszönetek: 48
Begyũjtött 21 köszönetet 18 hozzászólással
![]() |
Regisztráltam már .hu domaint, viszont ezzel most találkozom először:
a megacpnél a szokásos papíron kívül ki kell tölteni egy másik nyilatkozatot is, amiben megerősítem, hogy a megadott adataim hitelesek, ezt a nyilatkozatot továbbá két tanúval is alá kell iratnom. Érdekes. Más is találkozott már ezzel? Az biztos, hogy csak pár hónapja van ez a másik nyilatkozat, mert még nem találkoztam vele. |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Mentor
Blog: Kérdések és válaszok
Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 486
Kiosztott köszönetek: 210
Begyũjtött 223 köszönetet 156 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
(Ennek persze lehet az is az oka, hogy már korábban küldtem nekik egyszer)
|
|
|
|
#60 |
|
kgc for president
Blog: A Parasidose.hu honlapja
Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha jól tudom, hivatalosan minden esetben kellene ilyet minden .hu domanreghez csinálni és legfeljebb 6 hónapos lehet a papír.
|
![]() |
| Címkék |
| regisztráció |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Web nélküli regisztráció hitelesítés | passatgt | Webfejlesztő sarok | 12 | 2009-01-19 13:25 |
| Regisztráció érdekké tétele | pestaa | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 20 | 2008-05-19 19:26 |