SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Domain

Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-03-08, 21:47   #51
törölve12231
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás re: hu regisztráció

to Xefande:
az egyik stimmel, a másikról pedig előreláthatólag egy két éven belül hallunk itt magyarországon egyelőre még hadilábon állok.. megírom neked privben, ha okés
én néha amúgy belefutok olyanba, ami kifejezetten tetszik, mert ráépíthetek és kiegészítheti, teljesebbé teheti a szolgáltatás koncepciómat. ez egyben akár cégnév is lehet, amit meg is támadhat, én természetesen nem megyek bele a vitábaígy törlöm a reget.. ha azonban utána sem regeli be helyettem, akkor őjraindítom és sikerrel járok!
konkrét eset, nem csalás, nem ámítás.. azonban még mindig elkötelezett híve vagyok a két hétnek.
Sztem, ha jó az ötlet, akkor manapság már a két hét nem oszt, nem szorozz.. a domain már befopglalva évek óta, így marad a másodkézből történő vétel. Ha pedig netalán nem, akkor a projekt megépítésére azért elég a két hét, mondjuk így az optimalizálás elmarad. Kell az a két hét, slussz
  Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-03-23, 17:24   #52
hatasu
TravianMaster

hatasu logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 284
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 48 köszönetet 36 hozzászólással
hatasu ismeretlen jelenleghatasu ismeretlen jelenleghatasu ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül hatasu részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül hatasu részére

Sziasztok!

Soha nem regeltem még .hu domaint, nincs kedvem kivárni a 2 hetet, meg papírmunka.... de most mégis rászánnám magam, de fogalmam sincs hogy megy ez.
Kitől, mennyiért és milyen papírok kellenek hozzá? Ékezetes domainért kell felárt fizetni? Hogyan kell fizetni?

Köszi előre is: hatasu
Régi 2010-03-23, 18:26   #53
Chati
Buherátor

Chati logója

Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.003
Kiosztott köszönetek: 221
Begyũjtött 572 köszönetet 406 hozzászólással
Chati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugár

Én ajánlom a megacp.hu-t... náluk legalább teljesen online megy az egész...szinte bármilyen fizetési módot elfogadnak és természetesen a papírokat is szkennelve küldheted... support segít, ha elakadnál és egyébként is leírnak mindent az oldalon...
A fórumon is akad pár regisztrátor...
Chati elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-23, 18:34   #54
rendszergazda
Törzsvendég

rendszergazda logója

Összes hozzászólás: 192
Kiosztott köszönetek: 29
Begyũjtött 138 köszönetet 95 hozzászólással
rendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útján

Idézet:
hatasu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Soha nem regeltem még .hu domaint, nincs kedvem kivárni a 2 hetet, meg papírmunka.... de most mégis rászánnám magam, de fogalmam sincs hogy megy ez.
Kitől, mennyiért és milyen papírok kellenek hozzá? Ékezetes domainért kell felárt fizetni? Hogyan kell fizetni?
Ha magánszemélyként akarod regisztrálni, akkor egy aláírt igénylőlap kell amit letölthetsz bármelyik regisztrátortól, és általában kell még két tanúval igazolt nyilatkozat a személyi adataid valódiságáról is. Céges regisztráció esetén a cégbírósági végzés és az aláírási címpéldány kell, ill. az igénylőlap a cégjegyzésre jogosult(ak) által aláírva. Ékezetes domain-ért még sehol sem láttam, hogy felárat kértek volna. Fizetés regisztrátortól függ, átutalással, előreutalással, bankkártyával, esetleg paypal-on keresztül, ez változó. A hivatalos regisztrátorok listáját a hxxp://www.domain.hu oldalon megtalálod.

Szerintem az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb hu regisztrációt a DotRoll adja (hu.dotroll.com), online lehet intézni mindent, várólistás igénylésnél pedig már az igénylőlap ill. a fizetés megtörténte előtt, azonnal az online igénylés kitöltése után máris a várólistára teszi a rendszerük az igénylést, és 11 napon belül kell a papírokat és a fizetést rendezni, ha ez nem történik meg, akkor még a várólistás időszak alatt törlik az igénylést, de egyébként már az online igényléskor elkezd azonnal ketyegni a 14 nap, ez elég felhasználóbarát megoldás szerintem.
rendszergazda nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-23, 19:02   #55
hatasu
TravianMaster

hatasu logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 284
Kiosztott köszönetek: 75
Begyũjtött 48 köszönetet 36 hozzászólással
hatasu ismeretlen jelenleghatasu ismeretlen jelenleghatasu ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül hatasu részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül hatasu részére

Ha a domain nem lesz elfogadva ugye visszakapom a pénzem?
És még annyt hogy az domain igénylő lapon az ékezetes domaint, vagy a konvertáltat adjam meg?
EDIT:[az ékezeteset, mint megtudtam (tudok magamnak zöldet adni? ) ]

Utoljára módosítva: hatasu által : 2010-03-23 19:12
hatasu nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-24, 12:26   #56
gzoli
Szerkesztő

Összes hozzászólás: 234
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 46 köszönetet 40 hozzászólással
gzoli ismeretlen jelenleggzoli ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül gzoli részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül gzoli részére

Idézet:
hatasu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha a domain nem lesz elfogadva ugye visszakapom a pénzem?
A szolgáltatónak csak akkor van fizetési kötelezettsége, ha a domained bejegyzett státuszba kerül. Elviekben ilyenkor visszakaphatod, de ezt mindenképpen a szolgáltatóddal kötött megállapodás a mérvadó, egyébként pedig ha nem regisztrálódik be, akkor biztosan regelhetsz helyette másikat.
Régi 2010-04-03, 15:08   #57
mobicomkft
Új tag

Összes hozzászólás: 29
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 5 köszönetet 3 hozzászólással
mobicomkft ismeretlen jelenleg

Idézet:
t4p eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Naszoval.

.hu regisztracioval kapcsolatos kerdesem, leginkabb mindenkihez :

Van olyan forumtars, aki olyan cegnel melozik, amely akkreditalt .hu regisztrator?

Lenne egy necces/erdekes - kerdesem/keresem.

Koszonom: t4p
Mi is Regisztrátorok vagyunk, domaineket reggelünk immáron 8. éve.

Üdv. Gábor
mobicomkft nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-26, 18:13   #58
RatedY2J
Törzsvendég

RatedY2J logója

Összes hozzászólás: 111
Kiosztott köszönetek: 48
Begyũjtött 21 köszönetet 18 hozzászólással
RatedY2J ismeretlen jelenleg

Regisztráltam már .hu domaint, viszont ezzel most találkozom először:
a megacpnél a szokásos papíron kívül ki kell tölteni egy másik nyilatkozatot is, amiben megerősítem, hogy a megadott adataim hitelesek, ezt a nyilatkozatot továbbá két tanúval is alá kell iratnom.
Érdekes.
Más is találkozott már ezzel?
Az biztos, hogy csak pár hónapja van ez a másik nyilatkozat, mert még nem találkoztam vele.
RatedY2J nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-26, 18:41   #59
nemvalid
Mentor

nemvalid logója

Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 486
Kiosztott köszönetek: 210
Begyũjtött 223 köszönetet 156 hozzászólással
nemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül nemvalid részére

Idézet:
RatedY2J eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Regisztráltam már .hu domaint, viszont ezzel most találkozom először:
a megacpnél a szokásos papíron kívül ki kell tölteni egy másik nyilatkozatot is, amiben megerősítem, hogy a megadott adataim hitelesek, ezt a nyilatkozatot továbbá két tanúval is alá kell iratnom.
Érdekes.
Más is találkozott már ezzel?
Az biztos, hogy csak pár hónapja van ez a másik nyilatkozat, mert még nem találkoztam vele.
Hát pedig elég régóta van, de ezt regisztrátora válogatja, hogy ki milyen formában kéri (ha kéri egyáltalán). Én megacp-nek már nem küldöm egy ideje, és nem is kérik, simán elindították eddig nélküle is...
(Ennek persze lehet az is az oka, hogy már korábban küldtem nekik egyszer)
nemvalid nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-04-26, 18:52   #60
kgc
kgc for president

kgc logója

Hely: Ouagadougou...
Összes hozzászólás: 2.180
Kiosztott köszönetek: 453
Begyũjtött 547 köszönetet 309 hozzászólással
kgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevetkgc hírneve túlszárnyal minden hírnevet

Ha jól tudom, hivatalosan minden esetben kellene ilyet minden .hu domanreghez csinálni és legfeljebb 6 hónapos lehet a papír.

Linkatalógus.net - Redir.hu - E-mailcím védelem a spam-ektől
kgc nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
regisztráció

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Web nélküli regisztráció hitelesítés passatgt Webfejlesztő sarok 12 2009-01-19 13:25
Regisztráció érdekké tétele pestaa Fórummal kapcsolatos javaslatok 20 2008-05-19 19:26

A pontos idő 15:59 , a GMT +2 időzóna szerint.