![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Bölcs
Blog: Hollandia általában
Hely: Tatabánya
Összes hozzászólás: 932
Kiosztott köszönetek: 78
Begyũjtött 274 köszönetet 206 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én viszonylag gyakran találkozom olyan hivatkozásokkal, melyek már létező oldalra mutatnak. Ilyenkor meg szoktam nézni, hogy az adott oldal miért nem érhető el és bizony sokszor kiderül, hogy egyszerűen megszűnt. Lejárt a domain név és szabadon regisztrálható. Volt, hogy már így lecsaptam egy egykor PR6-os oldalra, de sajnos időm és energiám véges, így rájöttem ezekkel a domain nevekkel nem megyek sokra, hacsak nem épp indítani akarok egy olyan oldalt, amihez illik. Így aztán közzéteszem az idők során általam feljegyzett szabad domain neveket, amin valaha volt tartalom, így bejövő linkjei is vannak még. Szabad a pálya mindenkinek, de garanciát nem vállalok semmire. Járjatok utána jól mit regisztráltok le, mennyi a még élő backlink, mi és mikor volt az oldalon... Többnyire azért nem ütős domainek és anno is csak max. PR3-PR4 lehettek. Már amelyik volt ennyi. 69eyes.hu archinet.hu kteher.hu neumann-centenarium.hu p2000lovas.hu speedmetal.hu trackstudio.hu zalajegcsarnok.hu Persze ide mások hasonló jellegű tapasztalatait és ötleteit is várom és ha sikerül előkotornom a listám további részét azt is megírom. harzol
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Blog: Mood for Dance
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.184
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez kedves kezdeményezés részedről
de lehet, hogy a titokszobában a helye? Hátha akad köztük jó domain, és te gondolom a fórumtagoknak akarod elsősorban közzé tenni a listádat.
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | tiborg (2009-10-06) |
|
|
#3 |
|
Bölcs
Ha gondoljátok és g-easy is úgy látja jobbnak, akkor felőlem át lehet tenni.
Igazán nagy durranás nem hiszem, hogy lesz köztük. Egyrészt egy nagyon bejáratott oldalt azért senki nem hagy veszni, másrészt aki mégis észrevesz egy ilyet az nyilván azonnal regisztrálja.
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Felmondás alatt áll a pekingszurkoloiklub.hu, ami azért jó 1 éve még komoly oldalnak számított és van pár egész jó backlinkje.
Azért csak óvatosan, nem tudom hogy megy ezekkel a felmondás alatt lévő domainekkel.
|
|
|
#5 |
|
Bölcs
Szintén felmondás alatt álló, PR4-es domain: www.sportert.hu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 18 köszönetet 16 hozzászólással
![]() ![]() |
Én néha a kéthetes várólistát szoktam megnézni. Azon belül is a nagyobb kiadók foglalásaira, mint pl. Sanoma, Axel, Inform, stb... Néha elég jó domainokat foglalnak, viszont már láttam olyat, hogy egy kötőjeles, vagy többesszámban lévő domaint nem regeltek. Nekem pl. van egy pr2-es (már volt pr3) oldalam, amit soha nem használtam. A rámutató linkek meg csupán elírások, rossz linkelések...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ENTER gomb nyomó
Összes hozzászólás: 838
Kiosztott köszönetek: 87
Begyũjtött 131 köszönetet 73 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bölcs
Hmm. Ezért mondtam, hogy csak óvatosan a felmondás alatt álló domainekkel.
Reggel még nem volt elérhető az oldal, így megnéztem domain.hu-n és ott felmondás alatt státuszban volt. Ki is gyilkoltam a sportfelszerelés.lap.hu oldalról. ![]() Ezek szerint észbekaptak és meghosszabbították a domain regisztrációt. No ilyenkor szoktak jól leugatni, hogy miért töröltem a lap.hu-ról a linket. Én meg persze 2 hét múlva nem emlékszem már a részletekre.
|
|
|
#9 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.006
Kiosztott köszönetek: 455
Begyũjtött 207 köszönetet 151 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Most néztem a hxxp://infoborze.hu bekerült a törlés előtti parkoltatásba. 11 éves domain és majdnem végig volt rajt tartalom...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 18 köszönetet 16 hozzászólással
![]() ![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| domain, domain regisztráció, lejárt, nevek, ötletek |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Domain ötletek stratégiai játékhoz | Xefande | Domain | 7 | 2009-11-07 12:03 |
| Domain név választáshoz ötletek. | rejja | Domain | 7 | 2009-10-29 15:04 |
| Lejáró domain nevek | ori | Általános beszélgetés | 17 | 2009-06-24 23:45 |
| eladó .com domain nevek | Adrianweb | Domain piac | 11 | 2008-11-15 11:52 |
| SEO és domain nevek | Rival | SEO | 17 | 2008-04-21 18:34 |