SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Domain

Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-26, 17:54   #21
dolcsi
Bölcs

dolcsi logója

Összes hozzászólás: 626
Kiosztott köszönetek: 288
Begyũjtött 219 köszönetet 148 hozzászólással
dolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útjándolcsi elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás re: Lejárt domain nevek - ötletek

Meg a norris.hu is felszabadul
Szerintem ne is próbálkozzatok vele mert Chuck lepörgőrúg mindenkit

up.:
Jaj ezt benéztem. Nem felszabadul hanem most regisztrálják. Asszem én menekülök...

Utoljára módosítva: dolcsi által : 2010-02-26 17:56
dolcsi elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-05-01, 15:17   #22
harzol
Bölcs

harzol logója

Hely: Tatabánya
Összes hozzászólás: 932
Kiosztott köszönetek: 78
Begyũjtött 274 köszönetet 206 hozzászólással
harzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útjánharzol elindult a közkedveltség útján

Hogy a fórum mostanában kicsit elburjánzott témáit a megfelelő irányba próbáljam terelni írok 2 domain nevet:

hanlo.hu
olcsobbvasarlas.hu (felmondás alatt - érdemes kivárni tényleg felszabadul-e)

A backlinkek közül is megmaradt valamennyi.
BigMax (2010-05-02)
Régi 2010-05-04, 13:20   #23
g-easy
krampusz

g-easy logója

Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.235
Kiosztott köszönetek: 147
Begyũjtött 656 köszönetet 364 hozzászólással
g-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevet

na nem duplikálom..

ide is oda is való volt http://seo.forum.hu/iwiw-facebook-tw...ost170352.html
g-easy nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
webstars (2010-05-04)
Régi 2010-05-05, 00:10   #24
abc
Bölcs

abc logója

Összes hozzászólás: 687
Kiosztott köszönetek: 278
Begyũjtött 243 köszönetet 200 hozzászólással
abc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt leszabc hamarosan közkedvelt lesz

Biztos meg volt az okod hogy beírtad ide, illetve h nem vetted meg szép csendbe még ha Nekem nem is világos a miért. Remek katalógus lehetett volna belőle pl..
Régi 2010-05-05, 06:39   #25
g-easy
krampusz

g-easy logója

Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.235
Kiosztott köszönetek: 147
Begyũjtött 656 köszönetet 364 hozzászólással
g-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevet

Megmondom az okot..

Kíváncsi vagyok, hogy melyik regisztrátor a leggyorsabb. Ez pont jó domain ehhez, és pont sok ahhoz, hogy ne legyen érte úgy is x induló, ha sunyiban regelem.. az idegeim nem bírják már ezt.. .. és ha valamelyik fórum tagnak sikerül elcsípni.. legalább együtt örülhetek vele.. (meg tarhálhatok tőle linket, mondván, hogy én szóltam én szóltam én szóltam )
g-easy nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának
abc (2010-05-05), djarni (2010-05-05)
Régi 2010-05-05, 07:23   #26
webstars
Szerkesztő

webstars logója

Összes hozzászólás: 225
Kiosztott köszönetek: 94
Begyũjtött 70 köszönetet 45 hozzászólással
webstars ismeretlen jelenlegwebstars ismeretlen jelenlegwebstars ismeretlen jelenleg

Én is utána néztem de már elég sok regisztrátornál bent van az igény (és egy regisztrátor csak egyet adhat be ) Én is kíváncsi vagyok ki lesz a gyorsabb. Ha én viszem el akkor megy a link g-easy
Régi 2010-05-05, 10:35   #27
mahone
Jack Bauerrel vagyok :)

mahone logója

Összes hozzászólás: 3.334
Kiosztott köszönetek: 831
Begyũjtött 1.044 köszönetet 711 hozzászólással
mahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehet

PR 4- PR 6 lejáró domain nevek A és B betűvel:

anitatranzex.hu
acelbikakextra.hu
acelbikak-extra.hu
adslmester.hu
ambpl-weh.hu
beneharcosai.hu
bikramyogacenter.hu
bloodsource.hu
mahone elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-05, 14:52   #28
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

Szerintem nem valósak azok a pr értékek. Pl. az első mitől pr6? Biztos rá volt irányítva egy pr6-ra, csak még nem vette le a pr-t.

Arni

Friss.: meg is találtam: enexis.hu
Ide volt ráirányítva, ami pr6

Utoljára módosítva: djarni által : 2010-05-05 14:55
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-05, 15:49   #29
mahone
Jack Bauerrel vagyok :)

mahone logója

Összes hozzászólás: 3.334
Kiosztott köszönetek: 831
Begyũjtött 1.044 köszönetet 711 hozzászólással
mahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehet

Idézet:
djarni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintem nem valósak azok a pr értékek.
Nem is írtam, hogy valósak. Valószínűleg az első update-nél vissza fognak esni reg után. De van aki arra izgul, hogy mekkora a PR, azért írtam be
mahone elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-05, 15:52   #30
djarni
Bölcs

djarni logója

Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.185
Kiosztott köszönetek: 477
Begyũjtött 648 köszönetet 474 hozzászólással
djarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedülidjarni az egyetlen és egyedüli

Előbb vissza fog az esni. Ilyenkor 1-2 hét kell, és lenullázza, vagy felveszi a saját értékét. Ezt frissítéstől függetlenül változtatja ilyenkor.
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
domain, domain regisztráció, lejárt, nevek, ötletek

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Domain ötletek stratégiai játékhoz Xefande Domain 7 2009-11-07 12:03
Domain név választáshoz ötletek. rejja Domain 7 2009-10-29 15:04
Lejáró domain nevek ori Általános beszélgetés 17 2009-06-24 23:45
eladó .com domain nevek Adrianweb Domain piac 11 2008-11-15 11:52
SEO és domain nevek Rival SEO 17 2008-04-21 18:34

A pontos idő 16:15 , a GMT +2 időzóna szerint.