![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 571
Kiosztott köszönetek: 195
Begyũjtött 204 köszönetet 117 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Melyik a legjobb (melyek a legjobbak) .com, .net, stb. (nemzetközi (nem .hu)) domain regisztrátor?
Ha ismersz innen a fórumról, akkor tudod, hogy domain témában több topikot is indítottam már. Igyekszem elmélyülni a témában, és sok domaint vásárlok. Gyakran nézegettem mostanában a netet,kerestem a jó domain regisztrátor cégeket. Mi a "jó" elsősorban nagyon-olcsó, de jó szolgáltatást, könnyű és gyors kezelhetőséget (egyszerű, gyors regisztráció és dns átállítás, stb.) és sok olcsó vagy ingyenes extrát jelet számomra. Számodra mit jelet az, hogy "jó domain regisztrátor"? (Ide, ebbe a topikba nemzetközi domain regisztrátorok kritikája is jöhet a pozitívumok mellé, hogy teljes legyen a kép, de ha lehet ne legyen itt durva kritizálás és domain horror történetek, hogy ki mit és hogyan nyúlt le, stb.) Milyen jó nemzetközi domain regiszrátorokat ismersz és mi bennük az a "jó", ami miatt azt használod, használnád? Remélem sokat tanulunk így egymás tapasztalatiból! |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 571
Kiosztott köszönetek: 195
Begyũjtött 204 köszönetet 117 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godaddy-t is használom mert olcsó és ezen felül gyakran vannak extra akciók és nagy kedvezményes kuponok is vannak (további kedvezmények), és jó a lejárt domain keresője és a lejárt domain aukciós szolgáltatás!
És a Name.com is használom néha, a jó árak és a kedvezmények mait, ebben azt szeretem, hogy baromi gyors és egyszerű a regisztráció és a fizetés. Ezeken kívül néha más domain regisztrátorokat is használok. És Te? . |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | lauda (2009-10-05) |
|
|
#3 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.028
Kiosztott köszönetek: 28
Begyũjtött 196 köszönetet 108 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A namecheap-t használom, megfelel az ára (igaz nem nagyon nézegettem másfele), gyors, könnyű a kezelőfelülete.
|
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának | laszloberndt (2009-10-04), lauda (2009-10-05) |
|
|
#4 |
|
ifjú padavan
Blog: Google optimalizálás
Hely: keresooptimalizalas.co.hu
Összes hozzászólás: 4.606
Kiosztott köszönetek: 763
Begyũjtött 1.069 köszönetet 668 hozzászólással
Én a dynadot-ot ajánlom, mert letisztul és nem akar fél percenként a szádba nyomni egy-egy domain változót
![]() stef |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának |
|
|
#5 |
|
BaD-DoG
Hely: Románia, Erdély, ...
Összes hozzászólás: 1.687
Kiosztott köszönetek: 229
Begyũjtött 303 köszönetet 154 hozzászólással
Örök igazság Stefan... Dynadot 4ever
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Törzsvendég
Blog: Korkülönbség
Összes hozzászólás: 111
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 4 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Szia!
Én is a namecheap-nél vásárolok domain-t és eddig minden rendben volt, meg vagyok vele elégedve, az árak rendben vannak, a kezelőfelület letisztult, egyszerű, vásárlás is gyorsan megvan. Üdv |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | lauda (2009-10-05) |
|
|
#7 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 50
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 5 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Szintén namecheap, van hozzá kupon kód is, csak guglizni kell. Ráadásul most ingyen whoisguard jár a domainhez.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Törzsvendég
Hely: Nagykanizsa, Pécs
Összes hozzászólás: 125
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Én a domainsite-on vásárolok, de teljes mértékben meg vagyok velük elégedve.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bölcs
Blog: Webáruház
Összes hozzászólás: 509
Kiosztott köszönetek: 347
Begyũjtött 51 köszönetet 34 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
godaddy- régen zavart, a sok ajánlat, ma már nem érdekel. A többinél más előny is van, vagy csak, nincs ez a tukmálás?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 141
Kiosztott köszönetek: 23
Begyũjtött 96 köszönetet 64 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azoknak ajánlanék egy regisztrátort, akik nagyban regisztrálnak nemzetközi domain-eket.
Én elég sok külföldi (főleg .com/.net/.org/.info és .eu) domain nevet regisztráltam ügyfeleknek az OnlineNIC-nél (hxxp://www.onlinenic.com/index.php). Itt főként nagyban érdemes regisztrálni, mivel az árak a volumentől függenek, tudtommal több nagy Mo-i regisztrátor is őket használja több nemzetközi domain végződés esetében. Szolgáltatások tekintetében a szokásos (ID Shield, DNS szerver + online admin felület, URL/E-mail átirányítás, Domain lock, Auto renewal) funkciók mellett a "nagyker" mivoltából adódóan van reg. API-ja (és letölthető példa php kód, template is hozzá + leírás) amivel saját honlapodra/admin felületedre integrálhatod a domian regisztrációt, ez inkább webhosting szolgáltatóknak lehet hasznos, plusz lehet tömeges (bulk) regisztrációt is végezni az admin felületen. Fizetni online bannkártya és paypal, offline átutalás és csekk segítségével lehet. PrePaid rendszerben megy a reg., feltöltesz egyenleget és abból reggelhetsz vagy hosszabbíthatsz, nincs olyan, hogy maguktól megterhelik a PayPal számlád/Bankkártyád mint más regisztrátoroknál, itt teljesen te kontollálod a befizetéseket, ami nem rossz ha tényleg nagy pénzeket mozgat meg az ember a regisztrációkra, bár oda kell figyelni hogy legyen mindig elegendő pénz a számlán. Ssatlakozni kicsit "macerásabb" mint máshol lévén itt főként viszonteladók reggelnek, a macera abból áll, hogy nem teljesen online a regisztráció, hanem ki kell tölteni és nyomtatni egy formanyomtatványt amit levélben vagy faxon el kell juttatni hozzájuk, és miután aktiválták be kell fizetni min. 10 domain regre elegendő összeget, de érdemes többet hogy ne a "Bronze" szinthez tartozó árakkal menjen a regisztráció. Az utóbbi időben ők is egyre fejlesztenek, van már web hosting, ssl kulcs szolgáltatásuk is, ezeket nem ismerem, csak a nemzetközi domaineket reggelem az OnlineNIC-nél már jópár éve, eddig problémamentesen, ill. a support is elég jó, gyorsan reagál az esetleges kérdésekre. Utoljára módosítva: rendszergazda által : 2009-10-05 12:17 |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának |
![]() |
| Címkék |
| domain, legjobb, melyik, nemzetközi, net, regisztrátor |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik a legjobb 10 magyar tárhely szolgáltató? | Stefan Weinenberger | Webtárhely | 285 | Ma 18:24 |
| Melyik framework a legjobb? | Geri | PHP | 19 | 2010-02-24 12:22 |
| Tartalom cseréje refresh nélkül. Melyik a legjobb módszer ? | Vöri | Webfejlesztő sarok | 9 | 2009-02-09 09:29 |
| Melyik a legjobb fizetős CMS? | SzG | Általános beszélgetés | 12 | 2008-08-28 16:08 |