![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#31 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 43
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
off
dynadot-nál .eu domaint szeretnék regisztrálni. Rögtön az elején kéri kitölteni az "EU Registrant Name"-t. Ide mit kell írni? szerk: a saját nevemet? Utoljára módosítva: attiati által : 2010-01-25 17:31 |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#32 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 43
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
nincs összehasonlítási viszonyom, de dynadot-nál 2 óra alatt elkészült a eu-s domainem, ráadásul whois-ben az e-mail címemen kívül semmi sem látszik. Nem tudom hogy csinálták, mert eu domainekhez whois privacy-t nem lehet kérni sehol. Nagy pirospont.
Regisztráció megerősítéseként kötelezően verifikálni kellett a telefonszámomat egy automata által bemondott négyjegyű számmal. Ez mondjuk meglepő volt. Bár azt utólag sem értem, hogy hogy lett elrejtve a whois információ, hisz külön nem kértem, nem is lehetett (Due to central registry restrictions, .us, .cn, .in, .eu, .be domains can not have privacy.) Biztos, hogy a saját tulajdonomba került? Utoljára módosítva: attiati által : 2010-01-28 00:09 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 31
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
nekem csak magyar domainekkel van tapasztalatom, de ők nagyon jók. van külföldi szervereik is és 5 name serverük is. 2 Mo.-n, 1 Németországban, 1 Angliában és 1 Amerikában. így biztosítják a lehető leggyorsabb kiszolgálást. és nagyon jó áraik vannak. http://megacp.com
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 42
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Törzsvendég
Hely: Vác
Összes hozzászólás: 188
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 30 köszönetet 23 hozzászólással
![]() ![]() |
Én elvagyok a dynadottal meg a name.com-al. Magyar domainnal meg olyan kapcsolatom, mint Anettkának a Világűrrel. Tehát semmilyen.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 571
Kiosztott köszönetek: 195
Begyũjtött 204 köszönetet 117 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Friss Goddady.com 25%-os kedvezmény-kód!
![]() Ezzel 25%-os kedvezmény 60$ feletti vásárláskor: FB237 (most (és nem tudom meddig (általában pár hétig (próbáld ki)))) |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| domain, legjobb, melyik, nemzetközi, net, regisztrátor |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik a legjobb 10 magyar tárhely szolgáltató? | Stefan Weinenberger | Webtárhely | 285 | Ma 18:24 |
| Melyik framework a legjobb? | Geri | PHP | 19 | 2010-02-24 12:22 |
| Tartalom cseréje refresh nélkül. Melyik a legjobb módszer ? | Vöri | Webfejlesztő sarok | 9 | 2009-02-09 09:29 |
| Melyik a legjobb fizetős CMS? | SzG | Általános beszélgetés | 12 | 2008-08-28 16:08 |