SEO Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Domain

Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-01-25, 17:21   #31
attiati
Új tag

Összes hozzászólás: 43
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
attiati ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Melyik a legjobb .com, .net, stb. (nemzetközi (nem .hu)) domain regisztrátor?

off

dynadot-nál .eu domaint szeretnék regisztrálni. Rögtön az elején kéri kitölteni az "EU Registrant Name"-t. Ide mit kell írni?

szerk: a saját nevemet?

Utoljára módosítva: attiati által : 2010-01-25 17:31
attiati nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-01-27, 23:29   #32
attiati
Új tag

Összes hozzászólás: 43
Kiosztott köszönetek: 5
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
attiati ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Melyik a legjobb .com, .net, stb. (nemzetközi (nem .hu)) domain regisztrátor?

nincs összehasonlítási viszonyom, de dynadot-nál 2 óra alatt elkészült a eu-s domainem, ráadásul whois-ben az e-mail címemen kívül semmi sem látszik. Nem tudom hogy csinálták, mert eu domainekhez whois privacy-t nem lehet kérni sehol. Nagy pirospont.
Regisztráció megerősítéseként kötelezően verifikálni kellett a telefonszámomat egy automata által bemondott négyjegyű számmal. Ez mondjuk meglepő volt.

Bár azt utólag sem értem, hogy hogy lett elrejtve a whois információ, hisz külön nem kértem, nem is lehetett (Due to central registry restrictions, .us, .cn, .in, .eu, .be domains can not have privacy.)
Biztos, hogy a saját tulajdonomba került?

Utoljára módosítva: attiati által : 2010-01-28 00:09
attiati nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-29, 01:31   #33
Vin
Új tag

Összes hozzászólás: 31
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
Vin ismeretlen jelenleg

nekem csak magyar domainekkel van tapasztalatom, de ők nagyon jók. van külföldi szervereik is és 5 name serverük is. 2 Mo.-n, 1 Németországban, 1 Angliában és 1 Amerikában. így biztosítják a lehető leggyorsabb kiszolgálást. és nagyon jó áraik vannak. http://megacp.com
Vin nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-06, 02:21   #34
hodobaj
Új tag

hodobaj logója

Összes hozzászólás: 42
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
hodobaj ismeretlen jelenleg

Én a domain.com-on vettem 1500ft 1 évre 1 .com-os domain és egyenlőre teljesen jól megvagyok vele.
hodobaj nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-14, 21:38   #35
Efrud
Törzsvendég

Efrud logója

Hely: Vác
Összes hozzászólás: 188
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 30 köszönetet 23 hozzászólással
Efrud ismeretlen jelenlegEfrud ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés ICQ-n keresztül Efrud részére Üzenetküldés MSN-en keresztül Efrud részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Efrud részére

Én elvagyok a dynadottal meg a name.com-al. Magyar domainnal meg olyan kapcsolatom, mint Anettkának a Világűrrel. Tehát semmilyen.
Efrud nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-22, 23:22   #36
laszloberndt
Bölcs

laszloberndt logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 571
Kiosztott köszönetek: 195
Begyũjtött 204 köszönetet 117 hozzászólással
laszloberndt elindult a közkedveltség útjánlaszloberndt elindult a közkedveltség útjánlaszloberndt elindult a közkedveltség útjánlaszloberndt elindult a közkedveltség útjánlaszloberndt elindult a közkedveltség útjánlaszloberndt elindult a közkedveltség útjánlaszloberndt elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés ICQ-n keresztül laszloberndt részére Üzenetküldés MSN-en keresztül laszloberndt részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül laszloberndt részére

Friss Goddady.com 25%-os kedvezmény-kód!

Ezzel 25%-os kedvezmény 60$ feletti vásárláskor:

FB237

(most (és nem tudom meddig (általában pár hétig (próbáld ki))))

Címkék
domain, legjobb, melyik, nemzetközi, net, regisztrátor

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Melyik a legjobb 10 magyar tárhely szolgáltató? Stefan Weinenberger Webtárhely 285 Ma 18:24
Melyik framework a legjobb? Geri PHP 19 2010-02-24 12:22
Tartalom cseréje refresh nélkül. Melyik a legjobb módszer ? Vöri Webfejlesztő sarok 9 2009-02-09 09:29
Melyik a legjobb fizetős CMS? SzG Általános beszélgetés 12 2008-08-28 16:08

A pontos idő 23:11 , a GMT +2 időzóna szerint.