SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Domain

Domain Domain választással kapcsolatos beszélgetések

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-12-30, 22:04   #1
Pandinvs
Tag

Hely: Nagyvárad
Összes hozzászólás: 70
Kiosztott köszönetek: 49
Begyũjtött 3 köszönetet 2 hozzászólással
Pandinvs ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Pandinvs részére
Alapbeállítás Mennyire jó host?

Sziasztok Emberek!

Odáig jutottam elmélkedéseimben a Nirvánában, hogy csinálni szeretnék egy weblapot. Mivel büdzsé szűkös, nem igazán van lovetta komolyabb tárhely bérlésre. A lényeg, hogy Joomla alapú legyen. Találtam egyet:000webhost.com. A kérdésm az lenne a T. publikum felé, hogy van-e tapasztalata ezzel a providerrel kapcsolatosan, konkrétan az érdekel, hogy free hosting esetén szűri-e a Guglit? Valamiket olvastam mikor regisztrálni akartam, de nem tudom igaz-e?

Üdv,
Pandinvs
Pandinvs nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-12-30, 23:25   #2
tibi1987
Bölcs

tibi1987 logója

Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
tibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Mennyire jó host?

a legjobb külföldi tárhely szolgáltató ami ingyenes elvileg.Én is használtam egy ideig,oylan gondjaim voltak hogy átlagosan napi 2 órát nem értem el a honlapot.Google nem különbözteti meg a tárhelyeket ilyen szempontból legalábbis nem tudok róla.De ha viszontlinkekre gyúrsz akkor a referrált oldalról ha valaki meg akarja nézni az oldalad lehet hogy a 000webhost honlapra fog dobni.Mostanában egyre több ilyet ovlasok róla.Kezdésnek nem rossz.De ha van elsődleges domain neved akkor ajánlom inkább a newhosting.hu vagy a nextarhely.hu-t
Régi 2009-12-31, 11:39   #3
rendszergazda
Törzsvendég

rendszergazda logója

Összes hozzászólás: 192
Kiosztott köszönetek: 29
Begyũjtött 138 köszönetet 95 hozzászólással
rendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útján

Idézet:
Pandinvs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
...tárhely bérlésre. A lényeg, hogy Joomla alapú legyen. Találtam egyet:000webhost.com. A kérdésm az lenne a T. publikum felé, hogy van-e tapasztalata ezzel a providerrel kapcsolatosan, konkrétan az érdekel, hogy free hosting esetén szűri-e a Guglit? Valamiket olvastam mikor regisztrálni akartam, de nem tudom igaz-e?
Van ott pár barátomnak blogja wp alapokon, magán célra szerintem nem rossz, enged saját domain-t használni akár saját dns-el is, van adatbázis, php, file manager, .htaccess, saját kis admin felület, néhány keretrendszert fel is tud rakni kérésre adminból magától, végül is ezért a pénzért nem rossz. Néha lassú, néha nem elérhető, de azért nem olyan vészes a helyzet, ilyen kis magán blogocskához tökéletes szerintem.

Egy bosszantó kis dolog, hogy nincs saját 404 hibaoldal az ingyenes adminban, ha elgépelik az url-t, akkor a 000webhost oldala jön be. Plusz beleinsertál minden lap tetejére egy saját audit kódot, és sajna a robots.txt-be, ill. a sitemap-be is belepiszkol, így köhög miatta a wt, hogy invalid sorok vannak benne, de azért az értelmes részét megeszi.

Google indexeli az ott lévő wp blogokat, nem vettem észre hogy bármi gond lenne google-el, nem hinném hogy tiltanák, nem is lenne nagyon értelme.
rendszergazda nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-31, 11:42   #4
opera11
Szerkesztő

opera11 logója

Blog: StarDict
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 248
Kiosztott köszönetek: 23
Begyũjtött 65 köszönetet 34 hozzászólással
opera11 ismeretlen jelenlegopera11 ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül opera11 részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül opera11 részére

Ja, a free tárhelyszolgáltatóért nem hinném, hogy jár - pont, de azért, hogy egy nap alatt 2 órán keresztül nem elérhető, amit nekem is volt szerencsém tapasztalni, azért már bármilyen csúnya dolgot kaphatsz... Én is a newhosting.hu vagy a nextarhely.hu-t javaslom, kb 3600HUF-al megúszod két évre, azért ez eléggé költséghatékony
Régi 2009-12-31, 15:50   #5
Pandinvs
Tag

Köszönöm a felvilágosításokat, melyek fényt gyújtottak elborult agyamban!

Pandinvs
Régi 2009-12-31, 16:29   #6
thomasz
Törzsvendég

thomasz logója

Összes hozzászólás: 155
Kiosztott köszönetek: 14
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
thomasz ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül thomasz részére

Idézet:
opera11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ja, a free tárhelyszolgáltatóért nem hinném, hogy jár - pont, de azért, hogy egy nap alatt 2 órán keresztül nem elérhető, amit nekem is volt szerencsém tapasztalni, azért már bármilyen csúnya dolgot kaphatsz... Én is a newhosting.hu vagy a nextarhely.hu-t javaslom, kb 3600HUF-al megúszod két évre, azért ez eléggé költséghatékony
newhosting sem olyan jó mostanában a 3.-as szerverük tegnap óta el sem érhető a hírekbe ezt írták:
HTML kód:
A mai napon a 3. szerver hardver problémák miatt elérhetetlenné vált. A hiba javítását megkezdtük, remélhetőleg a hamarosan sikerül minden hibát kijavítani. Az új szerverek beszerzése már folyamatban van. A kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Frissítés 1. (2009. december 30. 16:07):
Egy új szervert fogunk beállítani a 3. szerver helyére. Előre láthatólag esti órákban készen lesz az új gép.
Frissítés 2. (2009. december 30. 23:37):
Az új szervert sikeresen beállítottuk, és megkezdtük az adatok lementését a régi szerverről.
Frissítés 3. (2009. december 31. 01:12):
A többszörösen redundáns rendszernek köszönhetően nem történt semmilyen adatvesztés az adatok lementése során.
Frissítés 4. (2009. december 31. 04:38):
Megkezdtük a konfigurációs állományok újra generálását.
Frissítés 5. (2009. december 31. 06:01):
Megkezdtük az adatok felmásolását az új szerverre.
Frissítés 6. (2009. december 31. 11:57):
Az adatok felmásolása megtörtént.
Frissítés 7. (2009. december 31. 13:01):
A webkiszolgáló finomhangolását megkezdtük, a felhasználók többségének már elérhető az oldala.
2 oldalam is ezen a szerveren volt de az 1. és második szerverükkel nem voltak ilyen gondok.
thomasz nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-12-31, 18:41   #7
rendszergazda
Törzsvendég

rendszergazda logója

Összes hozzászólás: 192
Kiosztott köszönetek: 29
Begyũjtött 138 köszönetet 95 hozzászólással
rendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útjánrendszergazda elindult a közkedveltség útján

Idézet:
thomasz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
2 oldalam is ezen a szerveren volt de az 1. és második szerverükkel nem voltak ilyen gondok.
De legalább "percről-percre" tájékoztatják a felhasználóikat, hogy hol tartanak épp, ez sajnos nagyon sok szolgáltatónál nincs így, ha gond van megy a ködösítés, vagy nem lehet elérni senkit sem, a felhasználók meg tanácstalanok, hogy mi történik épp, mikorra várható a hiba kijavítása...

Nagy-nagy respect nekik, hogy korrektül, és folyamatosan tájékoztatják a felhasználóikat hiba esetén, ez a szememben egy nagy plusz pont feléjük.
Régi 2010-01-01, 03:09   #8
tibi1987
Bölcs

tibi1987 logója

Összes hozzászólás: 637
Kiosztott köszönetek: 85
Begyũjtött 148 köszönetet 114 hozzászólással
tibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenlegtibi1987 ismeretlen jelenleg

de már jó most nézem a 3. szerver.Ott van az egyik honlapom
tibi1987 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-03, 21:53   #9
Pandinvs
Tag

Tudtok valami újat? a newhost és a nextárhely sem enged új regisztrációkat. Egyéb normális alternatíva?
Régi 2010-01-03, 22:41   #10
yatoo
Bölcs

yatoo logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 391
Begyũjtött 262 köszönetet 155 hozzászólással
yatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útjányatoo elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül yatoo részére

Van itt a fórumon pár kolléga akik foglalkoznak hosting-l, évi pár ezer forintért már mindent megkapsz amire szükséged van.

Címkék
host, mennyire

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
IE hackok mennyire befolyásolják a SEO-t? WebManiac SEO 5 2009-12-14 10:08
Godaddy domain + host probléma domainparker Domain 101 2009-12-13 19:33
I-Host passatgt Honlap kritika 36 2009-07-19 22:43
host és domain Janiii Webtárhely 2 2008-12-05 09:54

A pontos idő 16:10 , a GMT +2 időzóna szerint.