![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Domain piac Domainek adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Mentor
|
Ajánlatokat várnék az alábbi domain nevekre. Főként .hu-s címek vannak köztük, azonban egy-két com és eu is akad közöttük. Egyelőre nem szabnék meg minimális árat, csak ajánlatokat várok.
web3pon0.hu mastermind-groups.hu somlyovolgylakopark.com somlyomvolgy.com tartalomfejlesztes.org googlementor.hu adwordsmentor.hu csaladivallalkozasmentor.hu klasztermentor.hu mlmmentor.hu cegmentorforum.hu onlinekozossegepites.hu akciomentor.hu katalogusnyomtatas.hu prospektusnyomtatas.hu networkmentor.hu egeszsegmentor.hu msnmentor.hu mastermindmentor.hu skypementor.hu vallalkozasforum.hu webshopfranchise.hu kassafitdance.hu memsum.org s e xquispoker.eu szallasnewjerseyben.hu Utoljára módosítva: tlsoft által : 2010-02-03 11:56 |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Mentor
|
A web3pon0.hu helyett web3pont0.hu
.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Jack Bauerrel vagyok :)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Mentor
|
Sajnos nincs rá elég kapacitásunk. Akinek kell, az vigye
.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Szerkesztő
|
ezek amolyan fantáziátlan, semmitmondó, értéktelennek tűnő domének.
lehet csak nekem nem mondanak semmit, mint laikusnak... én köszönöm nem kérem |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Mentor
|
Egy szóval nem említettem, hogy kötelező megvenni. Akinek kell az jelentkezzen, ha nem ez a témaköröd ne is foglalkozz vele.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 52
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 7 köszönetet 6 hozzászólással
![]() |
Vannak köztük hasznosak! Az onlineközösségépítés éppen aktuális. A katalógusnyomtatás is érdekelheti az ezzel foglalkozó szakembereket és a vállalkozásfórum sem rossz. Csak ne lenne az a sok "mentoros" név!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bölcs
|
Nekem bejönnek a mentorosok
Simán rákattanhatnak az adott szakma gurujai
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mentor
|
Amennyiben innen nem érkezik ajánlat egyik címre sem, a következő lépés az lesz. Mivel azonban bőven van idő a lejártukig, ezért egyelőre ezzel próbálkozom
.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| domain, eladó, nevek |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| eladó domain nevek | zsolti | Domain piac | 4 | 2010-01-16 15:06 |
| Eladó domain nevek. Csomagban vagy külön-külön | dassad | Domain piac | 2 | 2009-07-20 21:01 |
| eladó .com domain nevek | Adrianweb | Domain piac | 11 | 2008-11-15 12:52 |
| Igeretes domain nevek | Longhand | Domain piac | 32 | 2008-08-19 18:57 |
| SEO és domain nevek | Rival | SEO | 17 | 2008-04-21 19:34 |