![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Domain piac Domainek adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.141
Kiosztott köszönetek: 194
Begyũjtött 234 köszönetet 155 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok van egy domain-em ( http://online-karaoke.hu ) amivel nem tudok mit kezdeni.
Se linkjei nincsenek és semmi értéke. Nekem nem kell mivel semmi időm rá, ha valamelyik fórumtársunk tud vele mit kezdeni akkor odaajándékozom ingyen. Még másfél évig ki van fizetve. Az lenne az egyetlen kérésem, hogy olyanok jelentkezzenek akik már régebb óta fórumosok, mondjuk legyen 2 aláírás linkje. Az első jelentkező aki megfelel ennek a kitételnek az viheti. Az ajánlat 2 hétig áll, ha nem jelentkezik senki, feldobok rá egy WP katalógust. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.006
Kiosztott köszönetek: 455
Begyũjtött 207 köszönetet 151 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem csináljátok tovább a karaoket se? Egyszer voltam fent és tök jót röhögtem
![]() Pedig jó ötlet volt... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bölcs
|
Kérdezd meg dj arnit. Ő utazik zene témában, lehet tudna vele mit kezdeni...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Nem is csináltuk sokáig. kb másfél hónapig.
A srác akivel csináltuk csinált egy-két hülyeséget amit nem kellett volna más ügyben aztán eltűnt. Egyedül meg nem volt már hozzá kedvem meg időm. Kár pedig az marha nagy poén volt, előfordult olyan hogy a 200 Slotos teamspeak szerver fullos volt pedig még csak 3 hete ment a dolog. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bölcs
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bölcs
A youtube oldalon van egy csomó karaoke videó. Szerintem azokat szedd össze és ágyazd be az oldaladra. Na és persze tartsd meg, kitudja lehet később több időd lesz és kedved az oldalt újra csinálni
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | djarni (2010-03-02) |
|
|
#7 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 89
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 5 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Pont egy hete godolkodtam egy ilyen oldalon...
ment PÜ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bölcs
Többen is jelentkeztek nálam privátban hogy szeretnék a domain-t. És szép felajánlásokat is kaptam cserébe.
Írtam egy kitételt, hogy a jelentkező rendelkezzen 2 aláírás linkkel, ez egyik jelentkezőnél sincs meg, ezért sajnos nem tudom odaadni nekik. Lehet elrontottam a szabályt, de utólag már nem lenne szerencsés változtatni rajta. Persze eltörölhetném, ezt a kitételt, de akkor kinek adjam? -Aki a legtöbbet ígérte? Szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy ez miért nem lenne fer, mivel ingyenesen hirdettem meg! Annak aki elsőként írt? Vagy aki elsőként akart írni, de pont azért nem írt mert ezt a kitételt adtam meg? Ha odaadnám az első olyan jelentkezőnek aki nem felelt meg a feltételnek azért nem lenne fer mert mi van akkor azokkal akik ép azért nem jelentkeztek, mert nem rendelkeznek a feltételekkel. Ha utólag változtatnék a szabályokon az nem lenne szerencsés, valaki biztos megharagudna ezért maradnak a jelenlegi feltételek a fair play jegyében. Ha nem jelentkezik olyan aki megfelel az általam talán rosszul megírt kitételnek akkor meg inkább megmarad dísznek, hogy ne legyen belőle vita mert arra aztán tényleg nincs szükségem ! Köszönöm a megértést. |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | adash (2010-03-02) |
|
|
#9 |
|
Bölcs
Még várjál vele pár napot, lehet nem olvasta mindenki a felajánlást. Biztos lesz rá jelentkező...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Buherátor
Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.003
Kiosztott köszönetek: 221
Begyũjtött 572 köszönetet 406 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már tegnap egész délután szemezgettem vele... ma reggel viszont úgy döntöttem, hogy kell...
![]() Csinálok rá egy WP lapot, kap pár linket és meglátom mit tud... Köszi a lehetőséget... |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| domain, ingyen, karaoke |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lejáró domain ingyen | manobolt | Domain piac | 10 | 2010-01-07 12:09 |
| Ingyen WS domain | Stefan Weinenberger | Domain piac | 10 | 2009-08-02 14:34 |
| co.cc domain ingyen | oszti | Domain | 21 | 2009-07-16 02:24 |
| Ingyen domain | dassad | Általános beszélgetés | 15 | 2008-03-22 14:46 |