SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Üzleti negyed > Fejvadászat

Fejvadászat Programozót, designert, esetleg webpromótert keresel?

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-12-11, 23:15   #11
HAL9000
Bölcs

HAL9000 logója

Hely: K-PAX
Összes hozzászólás: 795
Kiosztott köszönetek: 753
Begyũjtött 168 köszönetet 113 hozzászólással
HAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás re: Fejvadászat hatékonyan

Idézet:
Sasa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sok asztalos alkalmazottam van de csak egy pár keres jól közöttük (legalábbis szerintem jólkeresnek, ha őket kérdezed, akkor tuti én vagyok a legrosszabul fizető főnök a környéken)
Nekem egy sincs már. És úgy érzem én vagyok a legrosszabbul fizető főnököm eddig - amióta a szakmában vagyok

File Name : Dream Theater - Falling Into Infinity - Trial Of Tears.mp3
HAL9000 nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2009-12-12, 05:38   #12
sZeKo
Bölcs

sZeKo logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 706
Kiosztott köszönetek: 117
Begyũjtött 367 köszönetet 207 hozzászólással
sZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útjánsZeKo elindult a közkedveltség útján
Mérges re: Fejvadászat hatékonyan

Ennyire nem tetszik ez a topic srácok?

sZeKo
sZeKo nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-01-12, 13:42   #13
hatika
Tag

Összes hozzászólás: 54
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 10 köszönetet 7 hozzászólással
hatika ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Fejvadászat hatékonyan

Én csak most olvastam ezt a topikot, nekem tetszik :-) És elsőkézből állíthatom, hogy gyakran nekem sincs fogalmam sem milyen szakembert keresek pedig nem egy online projektet vittem végig. Kicsit talán ott a baj, hogy az alapfogalmak nincsenek letisztázva illetve a megrendelőnek fogalma sincs, kinek meddig van hatásköre. Inkább mindent rá akar tukmálni a programozóra, mert az internethez a programozó ért Ritka az amikor egy kisebb stábot össze lehet rakni illetve hajlandóak megfinanszírozni.

Most hogy leírom ezt rájöttem, hogy a legnagyobb baj talán az, hogy nincs egy minta-menetrend, miszerint is kell felépíteni egy átlag projektet és ki mire jó benne.
hatika nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
fejvadászat, hatékonyan

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogyan ajánljak linkcserét hatékonyan??? keri SEO 24 2009-04-07 23:19
Népszerű blog gyorsan, hatékonyan - hogyan? Adrianweb Blogsarok 103 2008-06-20 02:31
fejvadászat Bagi Zoltán Általános beszélgetés 14 2007-05-15 23:01

A pontos idő 16:00 , a GMT +2 időzóna szerint.