![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Fejvadászat Programozót, designert, esetleg webpromótert keresel? |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 | |
|
Bölcs
Hely: K-PAX
Összes hozzászólás: 795
Kiosztott köszönetek: 753
Begyũjtött 168 köszönetet 113 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
![]() File Name : Dream Theater - Falling Into Infinity - Trial Of Tears.mp3
|
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 706
Kiosztott köszönetek: 117
Begyũjtött 367 köszönetet 207 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ennyire nem tetszik ez a topic srácok?
sZeKo |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 54
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 10 köszönetet 7 hozzászólással
![]() |
Én csak most olvastam ezt a topikot, nekem tetszik :-) És elsőkézből állíthatom, hogy gyakran nekem sincs fogalmam sem milyen szakembert keresek pedig nem egy online projektet vittem végig. Kicsit talán ott a baj, hogy az alapfogalmak nincsenek letisztázva illetve a megrendelőnek fogalma sincs, kinek meddig van hatásköre. Inkább mindent rá akar tukmálni a programozóra, mert az internethez a programozó ért
Ritka az amikor egy kisebb stábot össze lehet rakni illetve hajlandóak megfinanszírozni.Most hogy leírom ezt rájöttem, hogy a legnagyobb baj talán az, hogy nincs egy minta-menetrend, miszerint is kell felépíteni egy átlag projektet és ki mire jó benne. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| fejvadászat, hatékonyan |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan ajánljak linkcserét hatékonyan??? | keri | SEO | 24 | 2009-04-07 23:19 |
| Népszerű blog gyorsan, hatékonyan - hogyan? | Adrianweb | Blogsarok | 103 | 2008-06-20 02:31 |
| fejvadászat | Bagi Zoltán | Általános beszélgetés | 14 | 2007-05-15 23:01 |