SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Google

Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-05-27, 20:37   #1
g-easy
A pontos idő 6 óra 4 perc

g-easy logója

Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.265
Kiosztott köszönetek: 150
Begyũjtött 663 köszönetet 370 hozzászólással
g-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Alapbeállítás Google analytics

Volt is téma, meg nem is.

Pont most keresgéltem.. új funkciók vannak, meg lehet nem is jól használom.. vagy jól, csak lehetne jobban is..

Te hogyan használod a google analytics-et? Milyen funkciók a kedvenceid, miket állítsz be, mint exportálsz, mit elemzel stb..

Szeretnék belemerülni igazán a szolgáltatásaiba.. és ha nem beszélek mással, nem tudom, hogy ahol tartok az amatőr, vagy aránylag ismerem.. esetleg jól megy..

Szerintetek?
Régi 2010-05-27, 20:59   #2
benedictus
Bölcs

benedictus logója

Összes hozzászólás: 655
Kiosztott köszönetek: 100
Begyũjtött 190 köszönetet 149 hozzászólással
benedictus ismeretlen jelenlegbenedictus ismeretlen jelenlegbenedictus ismeretlen jelenlegbenedictus ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Google analytics

forgalom forrásai / kulcsszavak / visszafordulások / Weblapon töltött idő - oldalmegtekintések / napi (egyedi) látogatók

Ezeket nézegetem többnyire, illetve ememzem
benedictus nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-28, 09:48   #3
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.317
Kiosztott köszönetek: 241
Begyũjtött 299 köszönetet 223 hozzászólással
DaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés Skype™-on keresztül DaveeD részére

Idézet:
benedictus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
forgalom forrásai / kulcsszavak / visszafordulások / Weblapon töltött idő - oldalmegtekintések / napi (egyedi) látogatók

Ezeket nézegetem többnyire, illetve ememzem
Ezek mellett én még szoktam használni a célokat, ami egy webáruháznál különösen fontos lehet, hogy lássam hányan fordulnak vissza kosárból, és a kifizetés oldalról, és hányan érik el a vásárlást megköszönő oldalt. Ezzel sikerült javítanom a konverziót is. Szerintem hasznos.

Ha olyan a lap, akkor néha szoktam figyelni azt is hogy honnan érkeznek a látogatók. Pl: Az asztalos lapnál ez számít, mert nem célom a 250-300 km-re lévő településről megrendeléseket kapni. Túl sok az útiköltség...
DaveeD elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-06-04, 15:54   #4
KKrisz
Új tag

Összes hozzászólás: 17
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
KKrisz ismeretlen jelenleg

Idézet:
DaveeD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha olyan a lap, akkor néha szoktam figyelni azt is hogy honnan érkeznek a látogatók. Pl: Az asztalos lapnál ez számít, mert nem célom a 250-300 km-re lévő településről megrendeléseket kapni. Túl sok az útiköltség...
Pont ezt említettem volna én is. Ami még esetleg a regisztrációnál is jó információ lehet. Hányan nézték meg a regisztrációs oldaladat és abból hánya fordultak vissza.Ha több lépcsőből áll a folyamat, akkor minden egyes állomáson látod, hogy mennyiem "léptek le" arról az oldalról és hova mentek. Szerintem igen hasznos.
KKrisz nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-05-27, 21:02   #5
yatoo
Bölcs

yatoo logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 623
Kiosztott köszönetek: 444
Begyũjtött 315 köszönetet 171 hozzászólással
yatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés Skype™-on keresztül yatoo részére

Kérek szépen 1-2 napot és megkeresem a Google ide vonatkozó oktató anyagát, már ha lesz erről szó benne, de én úgy emlékszem, hogy láttam valamit.
Régi 2010-05-27, 21:21   #6
g-easy

g-easy logója

g-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevetg-easy hírneve túlszárnyal minden hírnevet

Olvastam alapokat én is.. de az nagyon alap.. ilyen analytics súgó.. kb. a "hogyan lépjek be a fiókomba" szintű leírás..

ha nem erre emlékszel (mert az is néha csal ) akkor nagyon megköszönném, ha megosztanád..

Egy ilyet tudok, ami leírás.. de..
Régi 2010-05-28, 08:39   #7
yatoo
Bölcs

yatoo logója

yatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt leszyatoo hamarosan közkedvelt lesz

Ez az adwords oktatóközpontban van hxxp://adwords.google.com/support/aw/bin/static.py?hl=hu&page=examstudy.cs&ctx=go

le mész majdnem az aljára és ott lesz jó pár külön fejezet az analyticsről.
Véleményt még nem tudok mondani, mert most tanulom ezeket, és idáig még nem jutottam.
bubu001 (2010-06-09), g-easy (2010-05-28)
Régi 2010-05-28, 08:50   #8
g-easy

g-easy logója

köszi.. igen.. nem erre az "nyitó oldalra" érkeztem, hanem ennek egy indító bejegyzésére adwords.google.com/support/aw/bin/static.py?hl=hu&guide=23764&page=guide.cs

azért volt nagyon alap.. de látom a többinél azért jobban belemegy.. ezeket átolvasom, köszi..
Régi 2010-05-28, 08:58   #9
yatoo
Bölcs

yatoo logója

Szívesen! Biztos azért mert külön van az anyag a súgóhoz és külön az oktatóközponthoz, és a te oldalad mind a kettőbe szerepel
Régi 2010-05-28, 09:35   #10
zs01
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
zs01 ismeretlen jelenleg

Hello!
Éredklődni szeretnék tud-e valaki erről mondani valamit, milyen arány mondható jónak az indexelt url-ek száma tekintetében. Google analytics-ben a Webhelytérkép-statisztika
Összes URL: 7 708, Indexelt URL-ek: 2 086, a webáruházba belistázott termék sz,:2972 db. Az indexelt url-ek száma 257-ről elindult felfelé 1 hónapja. Van, hogy napi szinten több százzal emelkedik.
zs01 nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
analytics, google

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bye-bye Google Analytics, welcome Woopra dassad Általános beszélgetés 157 2010-08-21 14:05
Google Analytics használata tillz Google 392 2010-05-10 09:30
google analytics andaxin SEO 23 2008-05-22 09:47
google analytics telepítése kocka Google 11 2008-05-02 23:35
Google analytics új felület Bagi Zoltán Google 24 2007-11-27 12:17

A pontos idő 23:05 , a GMT +2 időzóna szerint.