![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
|
|
#1 |
|
A pontos idő 6 óra 4 perc
Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.265
Kiosztott köszönetek: 150
Begyũjtött 663 köszönetet 370 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volt is téma, meg nem is.
Pont most keresgéltem.. új funkciók vannak, meg lehet nem is jól használom.. vagy jól, csak lehetne jobban is.. Te hogyan használod a google analytics-et? Milyen funkciók a kedvenceid, miket állítsz be, mint exportálsz, mit elemzel stb.. Szeretnék belemerülni igazán a szolgáltatásaiba.. és ha nem beszélek mással, nem tudom, hogy ahol tartok az amatőr, vagy aránylag ismerem.. esetleg jól megy.. Szerintetek? |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Blog: Szakmajegyzék.hu
Összes hozzászólás: 655
Kiosztott köszönetek: 100
Begyũjtött 190 köszönetet 149 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
forgalom forrásai / kulcsszavak / visszafordulások / Weblapon töltött idő - oldalmegtekintések / napi (egyedi) látogatók
Ezeket nézegetem többnyire, illetve ememzem |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Bölcs
Blog: Rss linképítés
Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.317
Kiosztott köszönetek: 241
Begyũjtött 299 köszönetet 223 hozzászólással
Idézet:
Ha olyan a lap, akkor néha szoktam figyelni azt is hogy honnan érkeznek a látogatók. Pl: Az asztalos lapnál ez számít, mert nem célom a 250-300 km-re lévő településről megrendeléseket kapni. Túl sok az útiköltség... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Pont ezt említettem volna én is. Ami még esetleg a regisztrációnál is jó információ lehet. Hányan nézték meg a regisztrációs oldaladat és abból hánya fordultak vissza.Ha több lépcsőből áll a folyamat, akkor minden egyes állomáson látod, hogy mennyiem "léptek le" arról az oldalról és hova mentek. Szerintem igen hasznos.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bölcs
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 623
Kiosztott köszönetek: 444
Begyũjtött 315 köszönetet 171 hozzászólással
Kérek szépen 1-2 napot és megkeresem a Google ide vonatkozó oktató anyagát, már ha lesz erről szó benne, de én úgy emlékszem, hogy láttam valamit.
|
|
|
#6 |
|
Olvastam alapokat én is.. de az nagyon alap.. ilyen analytics súgó.. kb. a "hogyan lépjek be a fiókomba" szintű leírás..
ha nem erre emlékszel (mert az is néha csal ) akkor nagyon megköszönném, ha megosztanád..Egy ilyet tudok, ami leírás.. de.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bölcs
Ez az adwords oktatóközpontban van hxxp://adwords.google.com/support/aw/bin/static.py?hl=hu&page=examstudy.cs&ctx=go
le mész majdnem az aljára és ott lesz jó pár külön fejezet az analyticsről. Véleményt még nem tudok mondani, mert most tanulom ezeket, és idáig még nem jutottam.
|
|
|
#8 |
|
köszi.. igen.. nem erre az "nyitó oldalra" érkeztem, hanem ennek egy indító bejegyzésére adwords.google.com/support/aw/bin/static.py?hl=hu&guide=23764&page=guide.cs
azért volt nagyon alap.. de látom a többinél azért jobban belemegy.. ezeket átolvasom, köszi.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bölcs
Szívesen! Biztos azért mert külön van az anyag a súgóhoz és külön az oktatóközponthoz, és a te oldalad mind a kettőbe szerepel
|
|
|
#10 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Hello!
Éredklődni szeretnék tud-e valaki erről mondani valamit, milyen arány mondható jónak az indexelt url-ek száma tekintetében. Google analytics-ben a Webhelytérkép-statisztika Összes URL: 7 708, Indexelt URL-ek: 2 086, a webáruházba belistázott termék sz,:2972 db. Az indexelt url-ek száma 257-ről elindult felfelé 1 hónapja. Van, hogy napi szinten több százzal emelkedik. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| analytics, google |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bye-bye Google Analytics, welcome Woopra | dassad | Általános beszélgetés | 157 | 2010-08-21 14:05 |
| Google Analytics használata | tillz | 392 | 2010-05-10 09:30 | |
| google analytics | andaxin | SEO | 23 | 2008-05-22 09:47 |
| google analytics telepítése | kocka | 11 | 2008-05-02 23:35 | |
| Google analytics új felület | Bagi Zoltán | 24 | 2007-11-27 12:17 | |