SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Google

Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2008-06-08, 15:14   #21
FeN
Se(h)onnai

FeN logója

Hely: Akasha
Összes hozzászólás: 1.775
Kiosztott köszönetek: 298
Begyũjtött 163 köszönetet 132 hozzászólással
FeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezik
Alapbeállítás re: Google Dance (tánc) - "ugrálás a keresőben"

Az a baj ezzel, hogy mikor összevissza dobál, nem kapsz pontos eredményt, hogy miért 6-ra vagy 7-re. Mert mikor lekérdezést csinálsz Google ban bármire kulcsszó, weblap, stb. Nem mindig ugyanabból az adatcenterből kapod az információkat... nah most mikor beindul a dance, akkor ez hatványozottan fokozodik.

: )
FeN nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2008-06-09, 15:33   #22
bubu001
insert_click

bubu001 logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.146
Kiosztott köszönetek: 710
Begyũjtött 299 köszönetet 245 hozzászólással
bubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezik

Na, most meg visszakerültem a legfontosabb kulcsszóra 12. helyre, a többesszámú esetben pedig 2.
bubu001 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-06-10, 15:15   #23
bubu001
insert_click

bubu001 logója

bubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezikbubu001 különleges adottságokkal rendelkezik

Napi vicc: a tegnapi és ma reggeli 12. helyről ugyanarra a kulcsszóra 368. vagyok.
Régi 2008-06-10, 15:55   #24
FeN
Se(h)onnai

FeN logója

Hely: Akasha
Összes hozzászólás: 1.775
Kiosztott köszönetek: 298
Begyũjtött 163 köszönetet 132 hozzászólással
FeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezikFeN brilliáns jövővel rendelkezik

Lehet valamiféle "korrekció" van folyamatban, jozsoo is írta, hogy neki változott a PR-je.
FeN nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-06-10, 16:11   #25
bubu001
insert_click

bubu001 logója

Remélem pozitív irányban dönt nálam... A hócpőm kivan, hogy olyan oldalakat hoz előttem, ahol évente egyszer van frissítés.
Régi 2008-06-30, 15:40   #26
fosuli
Tag

fosuli logója

Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 18 köszönetet 16 hozzászólással
fosuli ismeretlen jelenlegfosuli ismeretlen jelenleg

Üdv! Nekem 6 kulcsszónál ugrált 5-15 között. Idegesített, ráugrottam a témára az oldalon, több és jobb cikket helyeztem el, és előre vettem a linknépszerüsítésben a szavakhoz tartozó oldalakat. 2 hét után mind a 6 kulcsszó az első helyen landolt, és már két hónapja nem lehet kirobbantani. Persze továbbra is oda figyelek a tartalomra, és a linkekre.
Szerintem az ugrálás beszüntethető egy kis +munkával.
fosuli nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-06-30, 15:48   #27
Stefan Weinenberger
ifjú padavan

Stefan Weinenberger logója

Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
Stefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevetStefan Weinenberger hírneve túlszárnyal minden hírnevet
Üzenetküldés MSN-en keresztül Stefan Weinenberger részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Stefan Weinenberger részére

Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki tőled venné a receptet

stefan
Stefan Weinenberger nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-07-03, 08:30   #28
fosuli
Tag

fosuli logója

Idézet:
Stefan Weinenberger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki tőled venné a receptet

stefan
Persze leírni könnyebb volt mint megcsinálni.
Természetesen a konkurenciával kezdtem, majd adtam hozzá egy kicsit. Igaz kifelejtettem, hogy napi 6-8 órámba került... De a lényegen nem változtat: meg lehet szüntetni az ugrálást. szerintem.
Régi 2008-07-03, 10:46   #29
netmano
Törzsvendég

netmano logója

Összes hozzászólás: 158
Kiosztott köszönetek: 10
Begyũjtött 7 köszönetet 7 hozzászólással
netmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül netmano részére
Üzenet re: Google Dance (tánc) - "ugrálás a keresőben"

Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nekem majdnem egy évembe telt mig a 3. helyről 2. lettem.
És akkor még hol az első ?
Régi 2008-07-03, 12:50   #30
fosuli
Tag

fosuli logója

Én a horgász témakörben mozgok. Google találatok 100e-1M-ig terjednek. millió feletti találatoknál gondolom nehezebb előrekerűlni.
Válaszol

Címkék
dance, google, tánc, ugrálás a keresőben

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Google Adsense alternatíva "felnőtteknek"? sogat Keresőmarketing 8 2008-11-24 15:10
"Ne légy gonosz"- avagy a google-t 1 milliárd dollára perlik Stefan Weinenberger Google 6 2008-07-14 19:55
Kérdés A google-ban a "tárolt változatról" gyuszkó Google 4 2008-03-03 11:36
Google: "Az oldal káros lehet a számítógéped számára" Törölve Google 5 2008-03-01 13:56
Katalógus amiben "dobozt" vagy "csoportot" nyithatnék zalan Katalógusok 4 2007-07-29 17:24

A pontos idő 16:02 , a GMT +2 időzóna szerint.