![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 |
|
Se(h)onnai
Hely: Akasha
Összes hozzászólás: 1.775
Kiosztott köszönetek: 298
Begyũjtött 163 köszönetet 132 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az a baj ezzel, hogy mikor összevissza dobál, nem kapsz pontos eredményt, hogy miért 6-ra vagy 7-re. Mert mikor lekérdezést csinálsz Google ban bármire kulcsszó, weblap, stb. Nem mindig ugyanabból az adatcenterből kapod az információkat... nah most mikor beindul a dance, akkor ez hatványozottan fokozodik.
: )
|
| Google hirdetés |
|
|
#22 |
|
insert_click
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 1.146
Kiosztott köszönetek: 710
Begyũjtött 299 köszönetet 245 hozzászólással
Na, most meg visszakerültem a legfontosabb kulcsszóra 12. helyre, a többesszámú esetben pedig 2.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
insert_click
Napi vicc: a tegnapi és ma reggeli 12. helyről ugyanarra a kulcsszóra 368. vagyok.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Se(h)onnai
Hely: Akasha
Összes hozzászólás: 1.775
Kiosztott köszönetek: 298
Begyũjtött 163 köszönetet 132 hozzászólással
Lehet valamiféle "korrekció" van folyamatban, jozsoo is írta, hogy neki változott a PR-je.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
insert_click
Remélem pozitív irányban dönt nálam... A hócpőm kivan, hogy olyan oldalakat hoz előttem, ahol évente egyszer van frissítés.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 79
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 18 köszönetet 16 hozzászólással
![]() ![]() |
Üdv! Nekem 6 kulcsszónál ugrált 5-15 között. Idegesített, ráugrottam a témára az oldalon, több és jobb cikket helyeztem el, és előre vettem a linknépszerüsítésben a szavakhoz tartozó oldalakat. 2 hét után mind a 6 kulcsszó az első helyen landolt, és már két hónapja nem lehet kirobbantani. Persze továbbra is oda figyelek a tartalomra, és a linkekre.
Szerintem az ugrálás beszüntethető egy kis +munkával. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
ifjú padavan
Blog: Google keres?marketing
Hely: Közös többszörös
Összes hozzászólás: 4.707
Kiosztott köszönetek: 813
Begyũjtött 1.151 köszönetet 727 hozzászólással
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki tőled venné a receptet
![]() stefan |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Tag
![]() ![]() |
Idézet:
Persze leírni könnyebb volt mint megcsinálni. Természetesen a konkurenciával kezdtem, majd adtam hozzá egy kicsit. Igaz kifelejtettem, hogy napi 6-8 órámba került... De a lényegen nem változtat: meg lehet szüntetni az ugrálást. szerintem. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Törzsvendég
|
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nekem majdnem egy évembe telt mig a 3. helyről 2. lettem.
És akkor még hol az első ? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Tag
![]() ![]() |
Én a horgász témakörben mozgok. Google találatok 100e-1M-ig terjednek. millió feletti találatoknál gondolom nehezebb előrekerűlni.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| dance, google, tánc, ugrálás a keresőben |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Google Adsense alternatíva "felnőtteknek"? | sogat | Keresőmarketing | 8 | 2008-11-24 15:10 |
| "Ne légy gonosz"- avagy a google-t 1 milliárd dollára perlik | Stefan Weinenberger | 6 | 2008-07-14 19:55 | |
| Kérdés A google-ban a "tárolt változatról" | gyuszkó | 4 | 2008-03-03 11:36 | |
| Google: "Az oldal káros lehet a számítógéped számára" | Törölve | 5 | 2008-03-01 13:56 | |
| Katalógus amiben "dobozt" vagy "csoportot" nyithatnék | zalan | Katalógusok | 4 | 2007-07-29 17:24 |