![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#31 |
|
Bölcs
Blog: Rss linképítés
Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.301
Kiosztott köszönetek: 239
Begyũjtött 290 köszönetet 218 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teljesen igazatok van mindkettőtöknek, de ha az ember első akar lenni, akkor szerintem mindenképpen alkalmazni kell az összes lehető technikát, kezdve a minőségi egyedi tartalommal, folyamatos frissítéssel, jó kulcsszavas domain, releváns erős linkek, belső linkhálózat, közösségi média, és még sokáig sorolhatnám. A meta tagok is egy aprócska résztvevők valahol a lista közepe vége táján, de minimális időráfordítással optimálisra tehetők. Ebből is keginkább a description ami számít valamit.
Szerintem Aztán lehet mások mát mondanak...
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#32 |
|
work. don't play.
Hely: K-PAX
Összes hozzászólás: 832
Kiosztott köszönetek: 785
Begyũjtött 187 köszönetet 132 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erre mindenki azt mondaná hogy a title az. Én is. De csak holnap, ma gyűlölöm a g-t.
: D |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Bölcs
Hely: Újpest City
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 183
Begyũjtött 65 köszönetet 58 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na a végére sikerül tisztázni a dolgokat, akkor holnaptól szépeket írni uszonyos barátunk!
|
| Hálás a hozzászólás írójának | HAL9000 (2010-02-06) |
|
|
#34 | |
|
Bölcs
Idézet:
kicsit fáradt vagyok
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Tag
Hely: Békéscsaba
Összes hozzászólás: 80
Kiosztott köszönetek: 37
Begyũjtött 11 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Van egy WordPress alapú érettségi tételekkel foglalkozó oldalam. Az oldal szépen jött felfele Googleban, tegnap pedig egy elég nagy tartalomfrissítést végeztem. Ez lehet indok arra, hogy egy csomó kulcsszóra "eltűntem" ma reggelre a találati listából? Eddig a kifogásolt kulcsszavakra ott voltam (ha nem is az első, de maximum a negyedik helyen) de most nem vagyok. Plusz még ami tudom, ohgy befolyásolt az a linkek átírása, de az még 2 héttel ezelőtt körülbelül. Összességében ez a helyzet. Vélemény? Előre is köszönöm! |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Bölcs
Az oldalon található link szövegeket írtad át, vagy az urlt amin az egyes tartalmakat el lehet érni? Mindkét ezet okozhat hasonlót, bár a linkszövegek esetén szerintem ez hamar elmúlhat.
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | rajoco (2010-02-08) |
|
|
#38 |
|
Tag
![]() |
Hmn. Azokat a linkeket, amikkel el lehet érni az adott tartalmat. Gondoltam, hogyx nem úszom meg átmeneti? bizalomvesztés nélkül, csak igazából az érdekelne, hogy a tegnapi viszonylag nagy tartalomfrissítéssel ez kapcsolatban állhat-e? ^^ Mert ma reggelre "tűnt" el a találati listáról bizonyos kulcsszavakra. Tegnap este még elérhető volt.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Bölcs
Ha az elérhetőséget változtattad meg, akkor az a visszasorolás oka. Nálam is volt ilyen, és vagy 4 hónap bünti követte. Kb 80-100 helyet dobott vissza.
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | rajoco (2010-02-08) |
|
|
#40 |
|
Tag
![]() |
Hááát. Ez nem túl jó hír.
Nem baj, de gondolom utána helyreáll a bizalom.
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| google, index |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| index.html+Joomla+SMF | mekkmester | CMS - Content Management System | 0 | 2010-04-01 20:37 |
| Google Nem Index-eli a tárhelyem. | dragon1993 | SEO | 19 | 2010-02-06 09:31 |
| Google index óra csúszás | seobazis | 4 | 2010-01-14 23:03 | |
| az index-en fikázzák a google-t | Ekim | 8 | 2008-02-28 05:50 | |