SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Google

Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-06, 22:33   #31
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Hely: Göd
Összes hozzászólás: 1.301
Kiosztott köszönetek: 239
Begyũjtött 290 köszönetet 218 hozzászólással
DaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés Skype™-on keresztül DaveeD részére
Alapbeállítás re: Google Index

Teljesen igazatok van mindkettőtöknek, de ha az ember első akar lenni, akkor szerintem mindenképpen alkalmazni kell az összes lehető technikát, kezdve a minőségi egyedi tartalommal, folyamatos frissítéssel, jó kulcsszavas domain, releváns erős linkek, belső linkhálózat, közösségi média, és még sokáig sorolhatnám. A meta tagok is egy aprócska résztvevők valahol a lista közepe vége táján, de minimális időráfordítással optimálisra tehetők. Ebből is keginkább a description ami számít valamit.

Szerintem Aztán lehet mások mát mondanak...
DaveeD nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-02-06, 22:35   #32
HAL9000
work. don't play.

HAL9000 logója

Hely: K-PAX
Összes hozzászólás: 832
Kiosztott köszönetek: 785
Begyũjtött 187 köszönetet 132 hozzászólással
HAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útján

Erre mindenki azt mondaná hogy a title az. Én is. De csak holnap, ma gyűlölöm a g-t.

: D
HAL9000 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-06, 22:38   #33
akrstf
Bölcs

akrstf logója

Hely: Újpest City
Összes hozzászólás: 558
Kiosztott köszönetek: 183
Begyũjtött 65 köszönetet 58 hozzászólással
akrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útjánakrstf elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül akrstf részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül akrstf részére

Na a végére sikerül tisztázni a dolgokat, akkor holnaptól szépeket írni uszonyos barátunk!
Hálás a hozzászólás írójának
HAL9000 (2010-02-06)
Régi 2010-02-06, 22:40   #34
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

DaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt leszDaveeD hamarosan közkedvelt lesz

Idézet:
HAL9000 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Erre mindenki azt mondaná hogy a title az. Én is. De csak holnap, ma gyűlölöm a g-t.

: D
Igazad van de a title az egyik legfontosabb a listáról. a desc a lista közepe, vége felé található.

kicsit fáradt vagyok
Régi 2010-02-06, 22:41   #35
HAL9000
work. don't play.

HAL9000 logója

Hely: K-PAX
Összes hozzászólás: 832
Kiosztott köszönetek: 785
Begyũjtött 187 köszönetet 132 hozzászólással
HAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útjánHAL9000 elindult a közkedveltség útján

Idézet:
akrstf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Na a végére sikerül tisztázni a dolgokat, akkor holnaptól szépeket írni uszonyos barátunk!
50

25252525252525252525
HAL9000 nem elérhető   Válaszol idézettel
akrstf (2010-02-07)
Régi 2010-02-08, 07:17   #36
rajoco
Tag

rajoco logója

Hely: Békéscsaba
Összes hozzászólás: 80
Kiosztott köszönetek: 37
Begyũjtött 11 köszönetet 3 hozzászólással
rajoco ismeretlen jelenleg

Sziasztok!
Van egy WordPress alapú érettségi tételekkel foglalkozó oldalam. Az oldal szépen jött felfele Googleban, tegnap pedig egy elég nagy tartalomfrissítést végeztem. Ez lehet indok arra, hogy egy csomó kulcsszóra "eltűntem" ma reggelre a találati listából? Eddig a kifogásolt kulcsszavakra ott voltam (ha nem is az első, de maximum a negyedik helyen) de most nem vagyok. Plusz még ami tudom, ohgy befolyásolt az a linkek átírása, de az még 2 héttel ezelőtt körülbelül. Összességében ez a helyzet. Vélemény? Előre is köszönöm!
rajoco nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-08, 08:53   #37
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Az oldalon található link szövegeket írtad át, vagy az urlt amin az egyes tartalmakat el lehet érni? Mindkét ezet okozhat hasonlót, bár a linkszövegek esetén szerintem ez hamar elmúlhat.
rajoco (2010-02-08)
Régi 2010-02-08, 11:17   #38
rajoco
Tag

rajoco logója

Hmn. Azokat a linkeket, amikkel el lehet érni az adott tartalmat. Gondoltam, hogyx nem úszom meg átmeneti? bizalomvesztés nélkül, csak igazából az érdekelne, hogy a tegnapi viszonylag nagy tartalomfrissítéssel ez kapcsolatban állhat-e? ^^ Mert ma reggelre "tűnt" el a találati listáról bizonyos kulcsszavakra. Tegnap este még elérhető volt.
Régi 2010-02-08, 15:23   #39
DaveeD
Bölcs

DaveeD logója

Ha az elérhetőséget változtattad meg, akkor az a visszasorolás oka. Nálam is volt ilyen, és vagy 4 hónap bünti követte. Kb 80-100 helyet dobott vissza.
rajoco (2010-02-08)
Régi 2010-02-08, 17:37   #40
rajoco
Tag

rajoco logója

Hááát. Ez nem túl jó hír. Nem baj, de gondolom utána helyreáll a bizalom.
Válaszol

Címkék
google, index

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
index.html+Joomla+SMF mekkmester CMS - Content Management System 0 2010-04-01 20:37
Google Nem Index-eli a tárhelyem. dragon1993 SEO 19 2010-02-06 09:31
Google index óra csúszás seobazis Google 4 2010-01-14 23:03
az index-en fikázzák a google-t Ekim Google 8 2008-02-28 05:50

A pontos idő 07:31 , a GMT +2 időzóna szerint.