SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Google

Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2008-03-02, 21:55   #1
gyuszkó
Új tag

Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
gyuszkó ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás Kérdés A google-ban a "tárolt változatról"

Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a SEO témában!
Van egy honlapom amelyet folyamatosan tesztelek a számomra releváns kulcsszavakra! Azt vettem ész-
re, hogy a tárolt változatban nem minden kulcsszóra történő keresésnél vannak kiemelve a kulcsszavak( Lehet hogy bénán fogalmaztam) és ennek nem tudom az okát(Olyan mintha a Google nem látná a szöveget a honlapom nyitó oladalán )!Ha tudtok valami okosat kérlek írjatok!

Köszi:
Gyuszkó
gyuszkó nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés

Címkék
googleban, kérdés, tárolt változatról

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Google-ben a weboldalak "tárolt változata" Csuki123 Google 4 2010-06-01 11:42
Google Dance (tánc) - "ugrálás a keresőben" Törölve Google 112 2010-03-05 01:40
"Ne légy gonosz"- avagy a google-t 1 milliárd dollára perlik Stefan Weinenberger Google 6 2008-07-14 19:55
Google: "Az oldal káros lehet a számítógéped számára" Törölve Google 5 2008-03-01 13:56
Katalógus amiben "dobozt" vagy "csoportot" nyithatnék zalan Katalógusok 4 2007-07-29 17:24

A pontos idő 21:59 , a GMT +2 időzóna szerint.