![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
|
|
#1 |
|
A pontos idő 6 óra 4 perc
Hely: n/a
Összes hozzászólás: 3.265
Kiosztott köszönetek: 150
Begyũjtött 663 köszönetet 370 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Le vagyok csúszva, vagy még ti sem láttátok?
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=...meta=&aq=f&oq= Már nem csak felajánlja a helyes keresést, de ad is belőlük két találatot. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
human being
Blog: Rails var_dump
Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.403
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 604 köszönetet 453 hozzászólással
mar valaki irt itt a forumon rola. en az angol gugliban mar regebben is lattam(eleg gyakoriak az elirasaim
)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
KowDerMei$ter
|
Erre a szájbarágásra szerintem a felhasználók nagy százalékánál szükség van.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Barát
Blog: Pelletes horgászat
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 602
Kiosztott köszönetek: 320
Begyũjtött 255 köszönetet 148 hozzászólással
Ahogy látom ez főleg az elgépelésekről és a Google által helyesbített találatokról szól.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bölcs
Blog: The boys
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 3.262
Kiosztott köszönetek: 506
Begyũjtött 685 köszönetet 493 hozzászólással
Csak ezzel az a baj, hogy a google elgépelésnek hiszi az új oldalakat, vagy új kulcsszavakat, amik egyébként értelmesek. Sőt, tovább megyek. Valamikor azt is kijavítja, ha nagyon kevés a találat a vele hasonló írású szóhoz képest, és a jobbikat ajánlja fel, pedig a ritka szó is értelmes, és vannak rá oldalak, csak ő nem tartja fontosnak.. Egyébként a legújabb google hírek között láttam megemlítve, azt hiszem
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Google 'n' Roll Man
Hely: Tárnok és Budapest
Összes hozzászólás: 2.053
Kiosztott köszönetek: 416
Begyũjtött 702 köszönetet 385 hozzászólással
Szerintem ez egy újabb aljas dolog a SEOsokank.... a mai modern világban hogy van mersze a google-nak felülbírálni a találatokat, hogy "szerinte" ez a helyes. Ganyéság...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Timeline Manager
Hely: Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 524
Kiosztott köszönetek: 41
Begyũjtött 116 köszönetet 70 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem jó, mert egybe-külön is megjelenek az 1-2. helyen.
![]() hxxp://www.google.hu/search?hl=hu&q=vide%C3%B3digitaliz%C3%A1l%C3%A1s&b tnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq= |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| javaslatok, keresési, találattal |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| pokerstation.hu - vélemények / javaslatok | pokerstation | Honlap kritika | 91 | 2010-08-26 01:54 |
| Javaslatok a tárhely szolgáltatóknak... | viacomkft | Webtárhely | 59 | 2010-03-05 14:07 |
| URL struktúra változtatás WP-ben - javaslatok? | Merras | Blogsarok | 7 | 2009-09-23 10:56 |
| már a google.hu-n is vannak keresési javaslatok | i-Store | 13 | 2008-12-12 12:36 | |
| Egyszerűsítő javaslatok | NetBandita | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 46 | 2008-08-22 17:28 |