SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Keresők > Google

Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-01-02, 11:03   #1
sYska
Mentor

sYska logója

Hely: Budapest-Szeged
Összes hozzászólás: 306
Kiosztott köszönetek: 39
Begyũjtött 21 köszönetet 20 hozzászólással
sYska ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés Skype™-on keresztül sYska részére
Alapbeállítás Nagyobb PR, nagyobb forgalom, azonos motor, több tartalom, még is hátrébb vagyok

Üdv!
A hosszú cím miatt elnézést.
Arra a kérdésemre keresem a választ, hogy a "vízipipa fórum" szóra, miért a konkurens oldal mögé tesz, amikor nagyobb a PR értékem, (Neki 2,2 nekem 3,0) nagyobb a forgalmam (napi 300-400, neki valahol 100-200 között), több anyag van, (nálam 37.000 hozzászólás, nála 8500 körül) és még direkt alakítottam a kezdőoldalon egy leírást, hogy még relevánsabb legyen a tartalom, de így sem akar elé tenni.

Mitől lehet ez?
sYska nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés

Címkék
azonos, forgalom, fórum, hátrébb, motor, nagyobb, tartalom, vagyok, vízipipa

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PHP programozót keresek 2 nagyobb projektre törölve12231 PHP 2 2010-01-11 22:38
Nagyobb látogatottságú honlapokon hirdetnék Stefan Weinenberger Fejvadászat 24 2009-10-07 10:49
Angol-magyar fordító, cikk fordítás nagyobb mennyiségben Longhand Fejvadászat 52 2009-08-24 23:37
Több nyelvű oldal azonos útvonalon Lightning SEO 25 2009-04-03 23:54
Nagyobb title, vagy csak hiba? g-easy Google 12 2009-02-17 12:18

A pontos idő 22:38 , a GMT +2 időzóna szerint.