![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Google Google kereső és a kapcsolódó témák tárháza |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Mentor
Hely: Budapest-Szeged
Összes hozzászólás: 306
Kiosztott köszönetek: 39
Begyũjtött 21 köszönetet 20 hozzászólással
![]() |
Üdv!
A hosszú cím miatt elnézést. ![]() Arra a kérdésemre keresem a választ, hogy a "vízipipa fórum" szóra, miért a konkurens oldal mögé tesz, amikor nagyobb a PR értékem, (Neki 2,2 nekem 3,0) nagyobb a forgalmam (napi 300-400, neki valahol 100-200 között), több anyag van, (nálam 37.000 hozzászólás, nála 8500 körül) és még direkt alakítottam a kezdőoldalon egy leírást, hogy még relevánsabb legyen a tartalom, de így sem akar elé tenni. Mitől lehet ez?
|
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| azonos, forgalom, fórum, hátrébb, motor, nagyobb, tartalom, vagyok, vízipipa |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PHP programozót keresek 2 nagyobb projektre | törölve12231 | PHP | 2 | 2010-01-11 22:38 |
| Nagyobb látogatottságú honlapokon hirdetnék | Stefan Weinenberger | Fejvadászat | 24 | 2009-10-07 10:49 |
| Angol-magyar fordító, cikk fordítás nagyobb mennyiségben | Longhand | Fejvadászat | 52 | 2009-08-24 23:37 |
| Több nyelvű oldal azonos útvonalon | Lightning | SEO | 25 | 2009-04-03 23:54 |
| Nagyobb title, vagy csak hiba? | g-easy | 12 | 2009-02-17 12:18 | |