![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel) |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#21 |
|
jómunkásember
Blog: Entertaining in Cuba
Hely: ne tisztán
Összes hozzászólás: 782
Kiosztott köszönetek: 590
Begyũjtött 268 köszönetet 191 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Art Mooney
én sem kaptam meg a confirm emailt. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#22 |
|
Bölcs
Blog:
Korlátlan webtárhely
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 992
Kiosztott köszönetek: 218
Begyũjtött 315 köszönetet 231 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Visszaigazolás az elfogadás után megy Cuba,
trükkös mi?Már átnéztem és mehet, amint rákattintasz. Pár kérdés: Megkaptad az e-mail? Ha igen, spam ként? Cheers,
|
|
|
#23 |
|
jómunkásember
Blog: Entertaining in Cuba
Hely: ne tisztán
Összes hozzászólás: 782
Kiosztott köszönetek: 590
Begyũjtött 268 köszönetet 191 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kösziii, megkaptam, igazoltam. minden ok.
![]() de tényleg meglepett, hogy miért nem jön. ha kiírod következőleg már nem lepődök meg.
|
|
|
#24 | |
|
De MICSINÁLSZ!
|
Idézet:
![]() Én is az a kézzel írogatós fajta vagyok, egyedül látogató ip lekérését csinálom más munkájával. link: hxxp://www.eskuvofotoszeged.hu/linkkatalogus/ Elhagytam linkajánlásod a nagy buherkodásban, majd küld be újra, köszi h0wReYa |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
De MICSINÁLSZ!
|
ARTias!
Legjobb tudásom szerint a gyakran változó TITLE leírás büntetést von maga után a nagy G házatáján, szerintem ne jelenítsd meg a linkek / kategóriák számát benne. h0w
|
| Hálás a hozzászólás írójának | ARTidas (2010-03-11) |
|
|
#26 |
|
Bölcs
Blog:
Korlátlan webtárhely
Nos, egy kis update:
Új külső, mely remélem már egy fokkal kellemesebb, Megint csak link szerzési lehetőség: A másik pedig egy link fal, melyen mindenki élményeken osztozkodhat. Nem tudom mennyire lesz életképes az erős spam veszély miatt, de lehet jó lesz és meghagyom egyenlőre béta állapotban. Kérlek mondjátok, ha hibát vltek felfedezni, vagy lehetne egyszerűbben is valahogy...Próbálgassátok, szóljatok. http://linkgyujtemeny.artidas.hu/link-fal/ Cheers,
3 hírnévpötty = > 600 katalógus PR szerint rendezve ARTidas Linkgyűjtemény | Linkgyűjtemény hírek Utoljára módosítva: ARTidas által : 2010-03-11 22:50 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Új tag
|
Linket küldtem Neked, remélem feldobod az üzletem
able |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Bölcs
Blog:
Korlátlan webtárhely
@able,
Hova küldted be? Nálam se weboldal link, se üzenőfal, se RSS, se cikk, se cégregisztráció, -t nem látok folyamat alatt. Lehet én rontottam el valamit ![]() Cheers,
|
|
|
#29 |
|
Bölcs
Blog:
Korlátlan webtárhely
Licit Hirdetésre.
50 forint induló 50-es lépcsőkkel. Kedves Kollégák és SEO Fórum tagok! Hirdetési lehetőség az ARTidas linkgyűjteményen! Amit lehet tudni, de utólag is lehet kérdezni nyugodtan: - Számlaképtelen vagyok, de egy éves tervben van vállalkozás indítása. És akinek kelleni fog számla a megjelent hirdetésről, azt utólag szívesen kiállítom. Ha addig tud várni. - A weboldal látogatottsága havi 1200+ egyedi látogató. Átlagban 15 perc eltöltött idő és 39% visszafordulási arány. - A hirdetés helye rögtön a főoldal közepén a sárga dobozban lenne. - PR2 -es <- hiszen nagyon számít ![]() - A főoldalról nincs kimenő link. A hirdetésbe egy főoldal és egy deep link elhelyezésre van lehetőség (azonos domainen belül) 400-500 karakterben. A hirdetés formázásában teljesen rugalmas vagyok, csak ízléses legyen. - Minden ajánlatot ide kérnék. Zárás: április 14. (szerda) 20:00 pontosan. Az utolsó addig ide került legmagasabb érvényes licit ajánlat él. Cheers,
|
|
|
#30 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 514
Kiosztott köszönetek: 259
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tartom: 50 HUF
![]() ------------------- |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| artidas, linkgyűjtemény |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ARTidas blog közösség kritika (mindent zúdíts rám) | ARTidas | Honlap kritika | 47 | 2009-09-29 00:48 |
| BigMax linkgyűjtemény | BigMax | Katalógusok | 25 | 2009-09-27 22:31 |
| ARTidas bemutatkozás | ARTidas | Bemutatkozás | 22 | 2009-09-16 08:14 |
| Egy újabb linkgyűjtemény | djarni | Katalógusok | 30 | 2009-07-01 18:38 |
| Új linkgyűjtemény | zsoltszabo1 | Katalógusok | 11 | 2009-06-17 11:07 |