SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Honlap kritika

Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel)

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-11, 20:03   #21
cubafiesta
jómunkásember

cubafiesta logója

Hely: ne tisztán
Összes hozzászólás: 782
Kiosztott köszönetek: 590
Begyũjtött 268 köszönetet 191 hozzászólással
cubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés Skype™-on keresztül cubafiesta részére
Alapbeállítás re: ARTidas Linkgyűjtemény

Art Mooney

én sem kaptam meg a confirm emailt.
cubafiesta nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-02-11, 21:00   #22
ARTidas
Bölcs

ARTidas logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 992
Kiosztott köszönetek: 218
Begyũjtött 315 köszönetet 231 hozzászólással
ARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül ARTidas részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül ARTidas részére

Visszaigazolás az elfogadás után megy Cuba, trükkös mi?

Már átnéztem és mehet, amint rákattintasz. Pár kérdés:

Megkaptad az e-mail?
Ha igen, spam ként?

Cheers,
Régi 2010-02-11, 21:52   #23
cubafiesta
jómunkásember

cubafiesta logója

Hely: ne tisztán
Összes hozzászólás: 782
Kiosztott köszönetek: 590
Begyũjtött 268 köszönetet 191 hozzászólással
cubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt leszcubafiesta hamarosan közkedvelt lesz
Üzenetküldés Skype™-on keresztül cubafiesta részére

kösziii, megkaptam, igazoltam. minden ok.

de tényleg meglepett, hogy miért nem jön. ha kiírod következőleg már nem lepődök meg.
Régi 2010-02-12, 00:00   #24
h0wReYa
De MICSINÁLSZ!

h0wReYa logója

Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 119
Kiosztott köszönetek: 45
Begyũjtött 54 köszönetet 29 hozzászólással
h0wReYa ismeretlen jelenlegh0wReYa ismeretlen jelenlegh0wReYa ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül h0wReYa részére

Idézet:
ARTidas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
@Howreya:

Eddig van benne 40-60 laza munkaórám (december végén kezdtem el unalomból). Minden sor kézzel készült, semmi piaci és szabadon terjesztett motor, csak egy smarty template engine segíti a php és tpl összeköttetést.

Még éppen tesztelem a konverziókat és kattintásokat, de pont azért dobtam át azt a jobb oldali részbe (tegnap este), mert a kutyát sem érdekelte, és csak a tartalomért van

A design -t a végén tervezem át, majd ha fut a rendszer. A másik pedig, hogy nincs olyan design, ami mindenkinek tetszene, van aki a metál egzotikus agyellövős design -ra bukik, van aki meg a spártaira. A spártaival könnyebb fejleszteni

Kérdezz ha elakadsz, szívesen segítek szabad időmben. Tudsz mutatni linket? Érdekel a fejlesztésed.

Respect, Cheers,
Köszi a segítséget, egyelőre elvagyok a php manual-al, nagy barátok lettünk, ma még söröztem is vele

Én is az a kézzel írogatós fajta vagyok, egyedül látogató ip lekérését csinálom más munkájával.

link: hxxp://www.eskuvofotoszeged.hu/linkkatalogus/

Elhagytam linkajánlásod a nagy buherkodásban, majd küld be újra, köszi

h0wReYa
h0wReYa nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-11, 08:54   #25
h0wReYa
De MICSINÁLSZ!

h0wReYa logója

Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 119
Kiosztott köszönetek: 45
Begyũjtött 54 köszönetet 29 hozzászólással
h0wReYa ismeretlen jelenlegh0wReYa ismeretlen jelenlegh0wReYa ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés MSN-en keresztül h0wReYa részére

ARTias!

Legjobb tudásom szerint a gyakran változó TITLE leírás büntetést von maga után a nagy G házatáján, szerintem ne jelenítsd meg a linkek / kategóriák számát benne.

h0w
ARTidas (2010-03-11)
Régi 2010-03-11, 22:25   #26
ARTidas
Bölcs

ARTidas logója

ARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útjánARTidas elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül ARTidas részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül ARTidas részére

Nos, egy kis update:

Új külső, mely remélem már egy fokkal kellemesebb,

Megint csak link szerzési lehetőség:
A másik pedig egy link fal, melyen mindenki élményeken osztozkodhat. Nem tudom mennyire lesz életképes az erős spam veszély miatt, de lehet jó lesz és meghagyom egyenlőre béta állapotban. Kérlek mondjátok, ha hibát vltek felfedezni, vagy lehetne egyszerűbben is valahogy...

Próbálgassátok, szóljatok.

http://linkgyujtemeny.artidas.hu/link-fal/

Cheers,

Utoljára módosítva: ARTidas által : 2010-03-11 22:50
ARTidas nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-12, 04:37   #27
able
Új tag

Blog:
Hely: Budapest XVIII Ganzkertváros
Összes hozzászólás: 13
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
able ismeretlen jelenleg

Linket küldtem Neked, remélem feldobod az üzletem

able
able nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-03-12, 08:53   #28
ARTidas
Bölcs

ARTidas logója

@able,

Hova küldted be? Nálam se weboldal link, se üzenőfal, se RSS, se cikk, se cégregisztráció, -t nem látok folyamat alatt.

Lehet én rontottam el valamit

Cheers,
Régi 2010-04-09, 17:05   #29
ARTidas
Bölcs

ARTidas logója

Alapbeállítás Hirdetési lehetőségek

Licit Hirdetésre.

50 forint induló 50-es lépcsőkkel.

Kedves Kollégák és SEO Fórum tagok!

Hirdetési lehetőség az ARTidas linkgyűjteményen! Amit lehet tudni, de utólag is lehet kérdezni nyugodtan:

- Számlaképtelen vagyok, de egy éves tervben van vállalkozás indítása. És akinek kelleni fog számla a megjelent hirdetésről, azt utólag szívesen kiállítom. Ha addig tud várni.

- A weboldal látogatottsága havi 1200+ egyedi látogató. Átlagban 15 perc eltöltött idő és 39% visszafordulási arány.

- A hirdetés helye rögtön a főoldal közepén a sárga dobozban lenne.

- PR2 -es <- hiszen nagyon számít

- A főoldalról nincs kimenő link. A hirdetésbe egy főoldal és egy deep link elhelyezésre van lehetőség (azonos domainen belül) 400-500 karakterben. A hirdetés formázásában teljesen rugalmas vagyok, csak ízléses legyen.

- Minden ajánlatot ide kérnék. Zárás: április 14. (szerda) 20:00 pontosan. Az utolsó addig ide került legmagasabb érvényes licit ajánlat él.

Cheers,
Régi 2010-04-09, 17:14   #30
Sapipeti
Bölcs

Összes hozzászólás: 514
Kiosztott köszönetek: 259
Begyũjtött 116 köszönetet 84 hozzászólással
Sapipeti ismeretlen jelenlegSapipeti ismeretlen jelenlegSapipeti ismeretlen jelenlegSapipeti ismeretlen jelenleg

Tartom: 50 HUF

-------------------
Sapipeti elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
artidas, linkgyűjtemény

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
ARTidas blog közösség kritika (mindent zúdíts rám) ARTidas Honlap kritika 47 2009-09-29 00:48
BigMax linkgyűjtemény BigMax Katalógusok 25 2009-09-27 22:31
ARTidas bemutatkozás ARTidas Bemutatkozás 22 2009-09-16 08:14
Egy újabb linkgyűjtemény djarni Katalógusok 30 2009-07-01 18:38
Új linkgyűjtemény zsoltszabo1 Katalógusok 11 2009-06-17 11:07

A pontos idő 16:17 , a GMT +2 időzóna szerint.