SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Honlap kritika

Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel)

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2008-11-11, 15:48   #1
szaida
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 111
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 4 köszönetet 3 hozzászólással
szaida ismeretlen jelenleg
Mosoly Bocsi, már megint itt egy oldalam

Helló!

Ne hari, hogy megint jövök egy kritizálandó oldallal, ígérem lassan befejezem, bár még egy függőben van, mert 15 napig tart a .hu domain beregelése.

A lényeg, hogy egyelőre most ez lesz az utolsó oldal, amire várom a kritikákat:

http://szerezdmeganot.com

Mostanában kezdtem foglalkozni a drupal, wordpress stb. dolgokkal. Ez az oldal wordpress alapokon nyugszik. Tetszik a dolog, kár hogy amikor még a személyes blogomat indítottam nem ismertem.

Előre is köszi az építő kritikákat!
szaida nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2008-11-11, 16:06   #2
spontan
Mentor

Összes hozzászólás: 426
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 48 köszönetet 42 hozzászólással
spontan ismeretlen jelenlegspontan ismeretlen jelenlegspontan ismeretlen jelenlegspontan ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Bocsi, már megint itt egy oldalam

Ha az oldal nem valid XHTML, akkor érdemesebb inkább levenni a validáló linket.
spontan nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-11-11, 16:07   #3
Zool
Timeline Manager

Zool logója

Hely: Kiskunhalas
Összes hozzászólás: 524
Kiosztott köszönetek: 41
Begyũjtött 116 köszönetet 70 hozzászólással
Zool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útjánZool elindult a közkedveltség útján

Mennyire ráér egy kismama.

[off]Amúgy kitartás, kislányom is időnap előtt ki akart bújni. Kb sikerült is neki 8 hónapra. Most négy éves, és kb 5,5 éves korosztálynak gondolják.[/off]
Régi 2008-11-11, 16:15   #4
szaida
Törzsvendég

Mosoly re: Bocsi, már megint itt egy oldalam

OFF: Na igen, pláne egy veszélyeztetett terhes kismama mennyire ráér.. Pláne ha előtte programozóként dolgozott. Bár semmi közöm nem volt a webes cuccokhoz.. Kitartok, már nincs sok. Nagy gond nem lehet már a kisfiammal.
Régi 2008-11-11, 16:18   #5
Geri
human being

Geri logója

Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
Geri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüli

Idézet:
szaida eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
OFF: Na igen, pláne egy veszélyeztetett terhes kismama mennyire ráér.. Pláne ha előtte programozóként dolgozott. Bár semmi közöm nem volt a webes cuccokhoz.. Kitartok, már nincs sok. Nagy gond nem lehet már a kisfiammal.
meg szabad kerdezni mit programoztal? mindig meglep ha egy norol derul ki ilyesmi
Geri nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-11-11, 16:31   #6
szaida
Törzsvendég

Idézet:
Geri07 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
meg szabad kerdezni mit programoztal? mindig meglep ha egy norol derul ki ilyesmi
Persze, hogy megszabad. Felsőoktatási felvételi folyamatokkal foglalkozó cégnél az ottani .NET csapat tagjaként C# programozóként dolgoztam közel 2 évig. Többen voltunk, mindenkinek volt a folyamatban kisebb-nagyobb saját projektje. Nekem össz 3 volt, abból egy nagyon kicsike, egy kicsit nagyobb és a legnagyobb, ami a munkám 70%-át tette ki, a főiskolák által használt felvételizők, felvételik karbantartására használt rendszer. Kicsit sajnáltam is leadni, úgy hozzám nőtt.

Egyébként a programozás iránti szeretetem már régre nyúlik vissza.. Még 11-12 évesen kezdtem Basic prog nyelven majd sokat Pascaloztam. Nagyon szerettem. Van is egy pár megmaradt programom, bár azok inkább ilyen kezdetleges probálkozások.
Régi 2008-11-11, 16:41   #7
Geri
human being

Geri logója

Hely: Middle of nowhere
Összes hozzászólás: 2.368
Kiosztott köszönetek: 289
Begyũjtött 591 köszönetet 441 hozzászólással
Geri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüliGeri az egyetlen és egyedüli

hat ha ilyeneket csinaltal c#-ben akkor a webes nyelvekkel nem sok gondod lesz.
Geri nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2008-11-11, 16:50   #8
szaida
Törzsvendég

Van mit tanulni bőven a webes dolgokról! pl. SEO De nagyon érdekel! Remélem ha megszületik a kisfiam marad mellette egy kis energiám hogy tovább tanulgathassak mindent ami érdekes.
Régi 2008-11-11, 17:31   #9
netmano
Törzsvendég

netmano logója

Összes hozzászólás: 158
Kiosztott köszönetek: 10
Begyũjtött 7 köszönetet 7 hozzászólással
netmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útjánnetmano elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül netmano részére

Nem lehetsz hétköznapi nő, ha ilyen oldalad van, programozással foglalkozol és ilyent írsz magadról: "Egy fiatal informatikus lány vagyok" - " jártam lent és voltam a csúcson is."
Respect ! Üdv a fórumon.
Régi 2008-11-11, 17:40   #10
divehard
Mentor

divehard logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 439
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 33 köszönetet 28 hozzászólással
divehard elindult a közkedveltség útjándivehard elindult a közkedveltség útjándivehard elindult a közkedveltség útjándivehard elindult a közkedveltség útjándivehard elindult a közkedveltség útjándivehard elindult a közkedveltség útjándivehard elindult a közkedveltség útján

Én inkább nem az oldal szerzőjével foglalkoznék, hanem az oldallal. (Hiszen ezt is kérte a fórumozó társunk:-))
Nekem speciel tetszik. Izléses szép oldal, sok érdekes írással, gartula.
divehard nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
bocsi, megint, oldalam

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Már megint online játékok Chati Honlap kritika 12 2010-04-19 18:56
Már megint egy katalógus... basesoft Katalógusok 17 2010-04-15 23:45
Már megint egy új tag - ez most az ő betűnél akadt el Bertók Zoli Bemutatkozás 10 2009-09-28 18:45
Megint a feri domainparker Marketing stratégiák 10 2008-01-16 17:20
Már megint egy mazsola... zoe Bemutatkozás 14 2007-11-23 11:34

A pontos idő 16:01 , a GMT +2 időzóna szerint.