SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Honlap kritika

Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel)

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-07-30, 18:54   #1
arth2o
Szerkesztő

arth2o logója

Hely: Győr
Összes hozzászólás: 212
Kiosztott köszönetek: 98
Begyũjtött 113 köszönetet 54 hozzászólással
arth2o ismeretlen jelenlegarth2o ismeretlen jelenlegarth2o ismeretlen jelenlegarth2o ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás Képkeretező - Művészgaléria Győr

Az oldal kritikán aluli, szerencsére nem Én készítettem. Egyben szomorú, hogy a webet teli nyomják ilyen szemét weblapokkal.

Egy 25 éve üzemelő képkeretező és kortárs művészeti galériaként funkcionáló győri cég weboldala. A 25 év minden elárul a tulaj (Czinger Ervin) lelkiismeretes munkavégzéséről és stílus érzékéről. A szakértelméről csak annyi, hogy régi blodel képkeretek felújítását is garanciával végzi.
Itt szoktam kereteztetni a festményeimet, mert tényleg komoly stílusérzéke van (nagyon ért a színekhez és a formákhoz).

Nem utolsó sorban a galéria támogatja a fiatal feltörekvő művészeket is! Kvázi kiállításra ad lehetőséget tehetséges alkotóknak.

Ennyit a körítésről. A weboldalát viszont benézte, mert azonkívül, hogy tartalmaz róla néhány információt technikailag 0.

Képkeretező:
Képkeretező-Művészgaléria Győr

És a kérdés
Szerintetek egy ilyen egyoldalas, nem éppen keresőbarát felépítésű weboldalból mit lehet kihozni? Tapasztalat érdekelne 1 oldalas statikus weboldalakat SEO-jával kapcsolatban.
arth2o nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-07-30, 18:58   #2
NB.
Törzsvendég

NB. logója

Összes hozzászólás: 127
Kiosztott köszönetek: 69
Begyũjtött 28 köszönetet 27 hozzászólással
NB. ismeretlen jelenlegNB. ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Képkeretező - Művészgaléria Győr

Nos, a statikussággal nincs baj. Az animált faviconnal, az egy lapon + egy térkép lapon levő szöveggel, a "kiíródó" szöveggel (ahogy betűnként írja ki), az all rights reserved és a designed by angol szövegével és a képek .jpg linkjére mutatásával viszont annál inkább van. A tartalom is kevésnek tűnik.
NB. nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
arth2o (2010-07-30)
Régi 2010-07-30, 19:04   #3
benedictus
Bölcs

benedictus logója

Összes hozzászólás: 634
Kiosztott köszönetek: 96
Begyũjtött 184 köszönetet 145 hozzászólással
benedictus ismeretlen jelenlegbenedictus ismeretlen jelenlegbenedictus ismeretlen jelenlegbenedictus ismeretlen jelenleg

szerintem egyáltalán nem elveszett honlap, több szöveges tartalom talán ami belefér
benedictus nem elérhető   Válaszol idézettel
arth2o (2010-07-30)
Régi 2010-07-30, 19:04   #4
sYska
Mentor

sYska logója

Hely: Budapest-Szeged
Összes hozzászólás: 306
Kiosztott köszönetek: 39
Begyũjtött 21 köszönetet 20 hozzászólással
sYska ismeretlen jelenleg
Üzenetküldés Skype™-on keresztül sYska részére

Szép munka, ámbár szerintem sok a belinkelt kép. Főleg, hogy az egyikbe barna szöveg lóg bele "
* Válogatás a festményekből az egyik falon Czinger Ervin galériájában
* A legnagyobb képkeret választék Győrben, ígényes minőségi képkeretezéssel és szakérelemmel!
* Kedveljük a művészetet, ezért képkeretező galériánk számos neves művész alkotásának ad otthont, amit meg is lehet vásárolni."
Hú, ezek szerint nem is kevés.
Továbbá én lapokra szedném a tartalmat. (Referenciák, mit hogyan cisnál, stb.)
sYska nem elérhető   Válaszol idézettel
arth2o (2010-07-30)
Régi 2010-07-30, 19:04   #5
arth2o
Szerkesztő

arth2o logója

arth2o ismeretlen jelenlegarth2o ismeretlen jelenlegarth2o ismeretlen jelenlegarth2o ismeretlen jelenleg

Hét igen, ezekről a csinos effektekről nem is írtam.. meg a JavaScript hibákról és egyéb nyalánkságokról. Táblás design (mindegyik táblában egy jó pohár tej van), plusz divekkel tarkítva.

Valószínű, mikor a tulaj megvette a portékát (weblapot) ez tetszett meg neki! De hamar rájött, hogy palánkra vetődött vele.
Régi 2010-07-30, 19:11   #6
arth2o
Szerkesztő

arth2o logója

Idézet:
sYska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szép munka, ámbár szerintem sok a belinkelt kép. Főleg, hogy az egyikbe barna szöveg lóg bele "
* Válogatás a festményekből az egyik falon Czinger Ervin galériájában
* A legnagyobb képkeret választék Győrben, ígényes minőségi képkeretezéssel és szakérelemmel!
* Kedveljük a művészetet, ezért képkeretező galériánk számos neves művész alkotásának ad otthont, amit meg is lehet vásárolni."
Hú, ezek szerint nem is kevés.
Továbbá én lapokra szedném a tartalmat. (Referenciák, mit hogyan cisnál, stb.)
Szerintem nem szép munka! (5-10 évvel ezelőtt elment volna)
Nincs lehetőség a weboldal szerkezetnének a módosítására. Pont ez a gond, mert akkor lehetne belőle várat építeni.

Ha megnézed az angol oldalt a ott a képeken nincsenek infó, ezek most kerültek bele.
Régi 2010-07-30, 19:25   #7
liska54
'Say Hello To My Little Friend'

Összes hozzászólás: 19
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 15 köszönetet 13 hozzászólással
liska54 ismeretlen jelenleg

Abban a időszakban a keretezést főleg üvegesek helyesen "Abban az időszakban a keretezést főleg üvegesek", ha tudod írd át légyszíves, mert így jó helyesírás
szempontjából.
liska54 nem elérhető   Válaszol idézettel
arth2o (2010-07-30)
Régi 2010-07-30, 22:09   #8
Joe
Törzsvendég

Joe logója

Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 133
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 50 köszönetet 35 hozzászólással
Joe ismeretlen jelenlegJoe ismeretlen jelenleg

Idézet:
arth2o eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintetek egy ilyen egyoldalas, nem éppen keresőbarát felépítésű weboldalból mit lehet kihozni? Tapasztalat érdekelne 1 oldalas statikus weboldalakat SEO-jával kapcsolatban.
Nekem most volt épp egy egyoldalas site amit seoztam és semmi probléma nem volt vele, már a 4. helyen van.
Mondjuk jó domainválasztással és nem túl nagy versenyhelyzet van, de 3 hét alatt ért oda.
Joe nem elérhető   Válaszol idézettel
arth2o (2010-07-31)
Régi 2010-08-02, 20:56   #9
somesz
Szerkesztő

somesz logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 250
Kiosztott köszönetek: 151
Begyũjtött 138 köszönetet 64 hozzászólással
somesz ismeretlen jelenlegsomesz ismeretlen jelenleg

Szerintem a cím nagyon hosszú: "KÉLPKERETEZŐ-MŰVÉSZGALÁRIA, Alapítva: 1985, Győr, Arany János út 21. - A belváros szívében., Tel.: +36/96-327-462, E-mail: czingerervin gmail.com, Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig: de. 9-12 és du. 13.30-16.30, Tevékenységek: képkeretezés, paszpartou készítés, régi blondel keretek restaurálása, aranyozása, festmények restaurálása, művészi alkotások kiállítása, értékesítése, ingyenes szaktanácsadás"

És ez betűnként jön fel, a végén csak eleje látszik. Szerintem érdemes lenne rövidebbre venni és ne úgy, hogy egy betűnként jelenjen meg.
somesz nem elérhető   Válaszol idézettel
arth2o (2010-08-03)
Válaszol

Címkék
galéria, győr, képkeret restaurálás, képkeretező, művészgaléria

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

A pontos idő 07:22 , a GMT +2 időzóna szerint.