![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel) |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Szerkesztő
Hely: Győr
Összes hozzászólás: 212
Kiosztott köszönetek: 98
Begyũjtött 113 köszönetet 54 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az oldal kritikán aluli, szerencsére nem Én készítettem. Egyben szomorú, hogy a webet teli nyomják ilyen szemét weblapokkal.
Egy 25 éve üzemelő képkeretező és kortárs művészeti galériaként funkcionáló győri cég weboldala. A 25 év minden elárul a tulaj (Czinger Ervin) lelkiismeretes munkavégzéséről és stílus érzékéről. A szakértelméről csak annyi, hogy régi blodel képkeretek felújítását is garanciával végzi. Itt szoktam kereteztetni a festményeimet, mert tényleg komoly stílusérzéke van (nagyon ért a színekhez és a formákhoz). Nem utolsó sorban a galéria támogatja a fiatal feltörekvő művészeket is! Kvázi kiállításra ad lehetőséget tehetséges alkotóknak. Ennyit a körítésről. A weboldalát viszont benézte, mert azonkívül, hogy tartalmaz róla néhány információt technikailag 0. Képkeretező: Képkeretező-Művészgaléria Győr És a kérdés Szerintetek egy ilyen egyoldalas, nem éppen keresőbarát felépítésű weboldalból mit lehet kihozni? Tapasztalat érdekelne 1 oldalas statikus weboldalakat SEO-jával kapcsolatban. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 127
Kiosztott köszönetek: 69
Begyũjtött 28 köszönetet 27 hozzászólással
![]() ![]() |
Nos, a statikussággal nincs baj. Az animált faviconnal, az egy lapon + egy térkép lapon levő szöveggel, a "kiíródó" szöveggel (ahogy betűnként írja ki), az all rights reserved és a designed by angol szövegével és a képek .jpg linkjére mutatásával viszont annál inkább van. A tartalom is kevésnek tűnik.
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | arth2o (2010-07-30) |
|
|
#3 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 634
Kiosztott köszönetek: 96
Begyũjtött 184 köszönetet 145 hozzászólással
szerintem egyáltalán nem elveszett honlap, több szöveges tartalom talán ami belefér
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Mentor
Hely: Budapest-Szeged
Összes hozzászólás: 306
Kiosztott köszönetek: 39
Begyũjtött 21 köszönetet 20 hozzászólással
![]() |
Szép munka, ámbár szerintem sok a belinkelt kép. Főleg, hogy az egyikbe barna szöveg lóg bele "
* Válogatás a festményekből az egyik falon Czinger Ervin galériájában * A legnagyobb képkeret választék Győrben, ígényes minőségi képkeretezéssel és szakérelemmel! * Kedveljük a művészetet, ezért képkeretező galériánk számos neves művész alkotásának ad otthont, amit meg is lehet vásárolni." Hú, ezek szerint nem is kevés. Továbbá én lapokra szedném a tartalmat. (Referenciák, mit hogyan cisnál, stb.) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Szerkesztő
Hét igen, ezekről a csinos effektekről nem is írtam.. meg a JavaScript hibákról és egyéb nyalánkságokról. Táblás design (mindegyik táblában egy jó pohár tej van), plusz divekkel tarkítva.
Valószínű, mikor a tulaj megvette a portékát (weblapot) ez tetszett meg neki! De hamar rájött, hogy palánkra vetődött vele. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Szerkesztő
Idézet:
Nincs lehetőség a weboldal szerkezetnének a módosítására. Pont ez a gond, mert akkor lehetne belőle várat építeni. Ha megnézed az angol oldalt a ott a képeken nincsenek infó, ezek most kerültek bele. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
'Say Hello To My Little Friend'
Összes hozzászólás: 19
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 15 köszönetet 13 hozzászólással
![]() |
Abban a időszakban a keretezést főleg üvegesek helyesen "Abban az időszakban a keretezést főleg üvegesek", ha tudod írd át légyszíves, mert így jó helyesírás
szempontjából. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Törzsvendég
Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 133
Kiosztott köszönetek: 126
Begyũjtött 50 köszönetet 35 hozzászólással
![]() ![]() |
Idézet:
Mondjuk jó domainválasztással és nem túl nagy versenyhelyzet van, de 3 hét alatt ért oda. |
|
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | arth2o (2010-07-31) |
|
|
#9 |
|
Szerkesztő
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 250
Kiosztott köszönetek: 151
Begyũjtött 138 köszönetet 64 hozzászólással
![]() ![]() |
Szerintem a cím nagyon hosszú: "KÉLPKERETEZŐ-MŰVÉSZGALÁRIA, Alapítva: 1985, Győr, Arany János út 21. - A belváros szívében., Tel.: +36/96-327-462, E-mail: czingerervin gmail.com, Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig: de. 9-12 és du. 13.30-16.30, Tevékenységek: képkeretezés, paszpartou készítés, régi blondel keretek restaurálása, aranyozása, festmények restaurálása, művészi alkotások kiállítása, értékesítése, ingyenes szaktanácsadás"
És ez betűnként jön fel, a végén csak eleje látszik. Szerintem érdemes lenne rövidebbre venni és ne úgy, hogy egy betűnként jelenjen meg. |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | arth2o (2010-08-03) |
![]() |
| Címkék |
| galéria, győr, képkeret restaurálás, képkeretező, művészgaléria |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|