![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel) |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Törzsvendég
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 136
Kiosztott köszönetek: 7
Begyũjtött 9 köszönetet 9 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az oldalak címét kiegészíteném pl:
Hírek - MMORPG játékok online magazinja. Az oldalak leírását érdemes lenne minden oldalnál úgy megírni, hogy ha valaki a böngészőben olvassa ingere legyen rákattintani, a keresők pedig megtalálják kulcsszavaidat pl: Friss hírek, érdekességek … a MMORPG játékok világából. A „Hírek”-re valószínűleg a következő egy-két hónapban nem leszel első a keresőkben, de „MMORPG játékok”-ra keresve lehetsz. Utoljára módosítva: galt által : 2010-03-03 12:06 Oka: Finomítás |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.141
Kiosztott köszönetek: 194
Begyũjtött 234 köszönetet 155 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó lenne, csak valahogy meg kéne oldanom, hogy meg tudjam adni a Joomlában a title-t és nem ugyanaz lenne, mint a menüpont elnevezése. Így nem
"MMORPG játékok" szóra első vagyok, csak egy másik oldallal. Sőt ahogy nézem második is vagyok egy harmadik oldallal. Inkább maga az "MMORPG" kulcsszó lenne fontos, hogy az első helyen jöjjön meg persze ez a kulcsszó a különböző játékok neveivel kombinálva persze a végelges cél az, hogy jó sok pénzt hozzon az oldal de az még messze van
|
|
|
#13 |
|
Törzsvendég
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 136
Begyũjtött 9 köszönetet 9 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joomláról idáig csak hallottam, abban nem tudom, hogy lehet a metákat kezelni.
Így viszont a ”MMORPG hírek” vagy ”MMORPG cikkek” … menüpont elnevezésekkel lehetne operálni. Nem tudom mennyire nézne ki erőltetettnek? Egy próbát talán megér. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Begyũjtött 17 köszönetet 17 hozzászólással
![]() |
(nem volt időm az összes korábbi hozzászólást elolvasni, ezért lehetnek benne már előttem említett dolgok)
engem kicsit megijesztett az enyhén hiányos öltözetű conan (akinek az orra mellesleg kissé természetellenesen áll). a kép minőségéről pedig ne is beszéljünk. és valószínűnek tartom, hogy az oldalt nem azok fogják leginkább nézni, akik életükben nem játszottak még velük, ezért az írások lehetnének konkrétabbak, és -szerintem- túl lehetne lépni az ilyen kezdőszintű megfogalmazásokon. ha ilyen témában szerkesztenék oldalt, valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy főoldalon az mmorpg-ről általában, további oldalakon pedig konkrét játékokról cikkek (ki lehet élezni a tartalmat egy bizonyos játékra, de akár többre is) |
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Bölcs
Idézet:
Idézet:
a képek minőségét annyira nem érzem rossznak, bár még csak 1280-as felbontással néztem, meg mobillal lehet ez az oka majd ránézek más felbontással is lesz egy olyan menüpont, hogy MMORPG Játékok nah ott lesz rövid leírás a játékokról meg valamilyen link a játékra valószínűleg az mmostation.com féle iframes megoldást fogom használni de lehet, hogy a Cikkek-en belül egy almenüpontban lesz. a főoldalon egyelőre marad az általános cikk az mmorpg-ről a cikkek menüpont pedig megmarad szintén az mmorpg-vel kapcsolatos álltalános cikkeknek. az egyes népszerűbb játékokhoz meg akarok egy külön részt csak ahhoz kell olyan embert találni aki otthon van a játékban, elég érett hozzá, hogy megfelelő cikkeket írjon és persze vállalja, hogy "ingyen" csupán a móka kedvéért foglalkozik vele néhány olyan játékról amik magyarul is elérhetőek már (jelenleg 2, de folyamatban van egy harmadik is...) meg külön aldomain-en fogok egy site-ot összerakni, de azokat majd külön kritikában.
|
|
|
|
#16 | ||
|
Tag
Összes hozzászólás: 61
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
![]() |
Idézet:
Idézet:
Utoljára módosítva: hodobaj által : 2010-03-03 21:44 |
||
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 51
Begyũjtött 17 köszönetet 17 hozzászólással
![]() |
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Bölcs
Idézet:
Angol nyelven persze hogy angol neve van, de magyar nyelven NJK-nak hívják mind az összes két darab magyar nyelvű mmorpg-ben hxxp://www.gatesofandaron.hu/lexicon/npc/A Idézet:
Mondanál olyan MMORPG-t ahol nincs Tapasztalatpont? Idézet:
Az Grid az rácsot jelent. Amire te gondolsz az s Grind-elés aminek a magyar jelentése darálás és a magyar mmorpg-k teamspeak szerverén valamint az ingame-chatben (játékbeli chat-et jelent, de belső chat ként szokták emlegetni) is sokkal gyakrabban használják mint az angol megfelelőjét. A power levelinget meg szinte sehol nem láttam még magyar játékokban használni a jössz "ikszpézni"? jössz tápolni? illetve a gyertek darálni! kifejezéseket elég gyakran alkalmazzák ezeken a csatornákon. Aminek van használt magyar megfelelője azoknál inkább azt használjuk. Viszont majd lesz egy értelmező vagy amolyan "szlengszótár" féle ahol igyekszünk minden ismert kifejezést legyen angol vagy magyar esetleg német valamilyen szinten megmagyarázni.
|
|
|
|
#19 |
|
Tag
Összes hozzászólás: 61
Kiosztott köszönetek: 6
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
![]() |
Szerintem inkább szoktatni kéne az embereket az angol szavakhoz, mikor valaki nem tudja mi az a AOE,DPS,HPS,Trade Skill... azt nagyon hamar besorolják noobnak.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Bölcs
Majd lesz egy értelmező szótár , csak időbe kerül mindent megcsinálni.
Jelentkezz szerzőnek ha gondolod és akkor hamarabb meglesz
|
![]() |
| Címkék |
| mmorpg |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Oldal egy mmorpg-nek | Hattori Hanzo | Honlap kritika | 17 | 2008-05-18 16:02 |