![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel) |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Törzsvendég
|
Sziasztok én azért lettem SEO forum látogató mert van ez a kis oldalam: httx://wwp.tandemugraskepek.hu és szerettem volna tőlletek néhány apró trükköt ellesni hogyan is tudnék a 15.oldalról előrébb jutni a googliban tandemugrás keresőszóra. Kb 3 hónap után most a második oldal első harmadában hoz a googli. Vajon van eséjem arra, hogy egyszer az első oldalra jussak? Szerintetek?? üdv:BAL100:
|
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#3 |
|
Szerkesztő
Hely: Budapest 13. ker.
Összes hozzászólás: 258
Kiosztott köszönetek: 120
Begyũjtött 69 köszönetet 54 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv!
A "Tandemugrásképek" helyett következetesen "Tandemugrás képek"-t használnék. Link gyűjtés folyamatosan. És végig gyalogolnék népszerű katalógusokon is. Sok sikert az oldalhoz. Bővebben privátban. |
|
|
|
| Hálás a hozzászólás írójának | BAL100 (2010-01-25) |
|
|
#4 |
|
Törzsvendég
|
kÖSZÖNÖM A SOK HOZZÁSZÓLÁST.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Törzsvendég
|
Négy hónap seo fórum olvasás után, kiizzadtam magamból a 15 hozzászólást. AAzt hiszem senki sem tarthat linkvadásznak a kitartó jelenlét és okosodás után. Mint a bemutetkozásomban is írtam én egy amatőrnél is tudatlanabb vagyok webtémában. ezért is vagyok kíváncs siteom összes hibájára, és arra mit tehetek a jobb működés és a magasabb pagerank érdekében. Eddig saját kútfőmből és az itt összeszedett morzsákból próbáltam összerakni néhány dolgot. Lássuk mit mondanak a profik...: www.tandemugraskepek.hu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Jack Bauerrel vagyok :)
Összes hozzászólás: 3.333
Kiosztott köszönetek: 831
Begyũjtött 1.044 köszönetet 711 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem elég az oldaladnak egy topic is. Nem kell kritika és hirdetés topic is neki.
( http://seo.forum.hu/honlapod-hirdete...askepek-t7232/ )
|
| Hálás a hozzászólás írójának | BAL100 (2010-01-25) |
|
|
#7 |
|
Törzsvendég
|
GONDOLTAM HOGY BAJ LESZ EZ, DE HÁT EZT A HIBÁT MÁR ELKÖVETTEM. ZT NEM ÍROM, HOGY BOCSÁNATÉRT ESEDEZEM, DE VESZEM A LAPOT. MINT EMLÍTETTEM NEKEM NINCS NAGY TAPASZTALATOM AZ INTERNET VILÁGÁBAN, ÍGY A SZOKÁSOKAT SEM ISMEREM. REMÉLEM VÁLTOZNI FOG EZ...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Bölcs
Hely: A Dél-Alföld közepe...
Összes hozzászólás: 1.872
Kiosztott köszönetek: 571
Begyũjtött 537 köszönetet 375 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
![]() A rövid válasz: igen, persze, hogy van. Minden szóva van esély az első oldalra jutni. Csak meg kell dolgozni érte. Van amiért kevesebbet, van a miért többet, és van, amiért meg meg kell szakadni. Tandemugrásra szerintem 1-2 hónap alatt meg lehet csinálni az első 5 találatot.
|
|
|
|
#9 |
|
Tag
|
Előre leszögezem, profi nem vagyok
![]() A menüket egy kicsit máshogy helyezném el, hogy ha lehet, a felső menüsor ne csússzon kettő sorba. Csak esztétikai szempontból. Ha megoldható alkalmaznám a keresőbarát URL-eket. Lehet, hogy többet érsz vele, mint a főmenüsorba helyezett kulcsszavas linkekkel. pl. Galéria, URL: hxxp://www.tandemugraskepek.hu/tandemugras-galeria A link a menüben: HTML kód:
<a href="hxxp://www.tandemugraskepek.hu/tandemugras-galeria" title="Tandemugrás galéria">Galéria</a> Máris spóroltál a hellyel és a kulcsszavak is megmaradtak és a keresők is jobban komálják az ilyen URL-eket ![]() A pagerank érték meg ugye attól függ, hogy milyen értékű oldalak mutatnak rád. Szerezz egy pár magas pagereank értékű backlinket releváns témkából és az oldalad pagerank értéke is emelkedni fog. Küld el az oldalad linkjét a fórumtársak katalógusaiba Láttam, hogy nálam már meg is tetted Csak így tovább! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Törzsvendég
|
Üdv.
Köszönöm az újabb hozzászólásokat és megkereséseket is! A beszélgetéseik után, átgondoltam a helyzetet és úgy dönntöttem, hogy tovább próbálkozom az önálló tapogatózással az internet világában. Várnám olyanok privát megkeresését, akik tudnának nekem ill a www.tandemugraskepek.hu oldal számára linkelhelyezéssel kapcsolatban ajánlatot adni. Természetesen backlinket kiteszek... |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| tandemugrásképek |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|