SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Honlap kritika

Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel)

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2007-11-08, 14:27   #1
mza8202
ingyenfreg

mza8202 logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 167
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
mza8202 elindult a közkedveltség útjánmza8202 elindult a közkedveltség útjánmza8202 elindult a közkedveltség útjánmza8202 elindult a közkedveltség útjánmza8202 elindult a közkedveltség útjánmza8202 elindult a közkedveltség útjánmza8202 elindult a közkedveltség útján
Alapbeállítás újabb ékszerem

Sziasztok!

Elkészült egy újabb oldalam. Várom az építő jellegű kritikákat, ne fogjátok vissza magatok

http://charlie.foltnet.hu/fenstherm/

Tartalommal való feltöltése még folyamatban van, a megrendelő által...

Sikerült benne pár érdekes technikai megoldást megvalósítani, amire "büszke" vagyok
Igaz biztos vannak mások, akik megoldottak hasonló dolgokat, de azért én ennek is örülök.
pl.: - a transmenu a select felett nyílik még IE6 alatt is!
- az akciók cross domain iframe tartalom, és van benne iframe resize!
- minden ami csak lehet transparent png és IE6 ban is transzparens(ez részben second hand)

Lehet belőle puskázni! Akinek van vmi kérdése ezekkel kapcsolatban szívesen segítek.

Ja, és a Flash még sz*r benne, tudom, javítás alatt van.
mza8202 nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés

Címkék
ékszerem

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Egy újabb linkkatalógus djarni Katalógusok 25 2010-08-09 14:26
Újabb katalógusom BigMax Katalógusok 53 2010-07-08 20:04
2 újabb katalógus Nerve Katalógusok 27 2010-06-22 22:54
Egy újabb linkgyűjtemény djarni Katalógusok 30 2009-07-01 18:38
Ujabb cms diskurzus garrotter CMS - Content Management System 6 2007-06-10 10:42

A pontos idő 21:49 , a GMT +2 időzóna szerint.