![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel) |

|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
ingyenfreg
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 167
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Elkészült egy újabb oldalam. Várom az építő jellegű kritikákat, ne fogjátok vissza magatok ![]() http://charlie.foltnet.hu/fenstherm/ Tartalommal való feltöltése még folyamatban van, a megrendelő által... Sikerült benne pár érdekes technikai megoldást megvalósítani, amire "büszke" vagyok ![]() Igaz biztos vannak mások, akik megoldottak hasonló dolgokat, de azért én ennek is örülök. pl.: - a transmenu a select felett nyílik még IE6 alatt is! - az akciók cross domain iframe tartalom, és van benne iframe resize! - minden ami csak lehet transparent png és IE6 ban is transzparens (ez részben second hand)Lehet belőle puskázni! Akinek van vmi kérdése ezekkel kapcsolatban szívesen segítek. Ja, és a Flash még sz*r benne, tudom, javítás alatt van. |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| ékszerem |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egy újabb linkkatalógus | djarni | Katalógusok | 25 | 2010-08-09 14:26 |
| Újabb katalógusom | BigMax | Katalógusok | 53 | 2010-07-08 20:04 |
| 2 újabb katalógus | Nerve | Katalógusok | 27 | 2010-06-22 22:54 |
| Egy újabb linkgyűjtemény | djarni | Katalógusok | 30 | 2009-07-01 18:38 |
| Ujabb cms diskurzus | garrotter | CMS - Content Management System | 6 | 2007-06-10 10:42 |