SEO Fórum  

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival.

Vissza   SEO Fórum > Online Marketing > Honlap kritika

Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel)

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-01-31, 11:43   #1
todi
Tag

todi logója

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 53
Kiosztott köszönetek: 9
Begyũjtött 7 köszönetet 6 hozzászólással
todi csak javítani tud
Alapbeállítás véleményeket, ötleteket várok

sziasztok!

van 3 oldal, ebből kettőt átalakítottam, egyet meg elkészítettem.
várnám az ötleteket mivel lehetne feldobni az oldalakat!
http://www.gyogyalap.hu
http://www.gabofolia.hu
http://www.alaptabor.com (új)

előre is köszönöm az építőjellegű kritikát
todi nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-02-03, 22:04   #2
todi
Tag

todi logója

todi csak javítani tud
Alapbeállítás re: véleményeket, ötleteket várok

szerintetek mit tegyek, hogy a gabofolia.hu oldal előrébb kerüljön autóüveg fóliázásra?
Régi 2010-02-03, 22:27   #3
target
Tag

Összes hozzászólás: 58
Kiosztott köszönetek: 16
Begyũjtött 5 köszönetet 5 hozzászólással
target csak javítani tud

Szia!
a gabofolia szerintem szép. A mi zavar, hogy az árlistában végig kell görgőzni lefelé, nem lehetne valami menüszerűen megoldani? A referenciákat szerintem bővíteni kéne egy kis leírással, meg főleg képekkel.
De majd a guruk megmondják a frankót
target nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
todi (2010-02-05)
Régi 2010-02-03, 22:44   #4
las922
Tag

Összes hozzászólás: 50
Kiosztott köszönetek: 7
Begyũjtött 17 köszönetet 17 hozzászólással
las922 ismeretlen jelenleg

fóliás oldal designját jól eltaláltad, illik hozzá, és szép is, viszont van egy-két kép, aminek a minősége nem túl jó. (például elérhetőség oldal fejléce, szerintem azt mindenképpen le kellene cserélni szebbre)

alapítvány oldala barátságos, az is jól néz ki. könnyű a szerkezete, egyszerű, nem nehéz rajta eligazodni.

az alaptábor kávézós oldal nekem nem tetszik. rögtön egy olyan képet látok, ami úgy néz ki, mintha egy 10 éves menő képet akart volna készíteni photoshopban. a felirat egyébként jó, csak nehezen olvasható.
az ilyen menüt nagyon nem szeretem, mivel nehezen látható át. sok idő, míg megtalálom, ami nekem kell. szerintem sokkal helytállóbbak a hagyományos menüsorok. ami még érdekes, hogy az aloldalak nem úgy néznek ki, mint a főoldal, és ez számomra furcsa.

U.I.
árlista tényleg hosszú a fóliás oldalon, én tennék egy navigációs dobozt a tetejére, ami által oda tud menni mindenki, ahova akar.

Utoljára módosítva: las922 által : 2010-02-03 22:49
las922 nem elérhető   Válaszol idézettel
todi (2010-02-05)
Régi 2010-02-05, 00:10   #5
todi
Tag

todi logója

todi csak javítani tud

köszönöm szépen, azt hiszem ezt az árlistát még jól átrágom magamban, szerintem típusokra bontva fogom felbontani, és akkor több lap is lesz de lehet, hogy azt csinálom, hogy becsukogatom az összeset, és mikor rákattint a tipusra, akkor kinyitom. vagy más ötlet?

az alaptáboros oldalt olyanoknak készítettem, akik nem sokat értenek a NET világához, és nem tudtam Őket meggyőzni, hogy ezt nem így kellene. de lehet, hogy megpróbálom Őket meggyőzni, hogy ez már így elavult
Régi 2010-02-05, 08:36   #6
edem
MinderBinder

edem logója

Összes hozzászólás: 564
Kiosztott köszönetek: 120
Begyũjtött 82 köszönetet 68 hozzászólással
edem ismeretlen jelenlegedem ismeretlen jelenlegedem ismeretlen jelenlegedem ismeretlen jelenleg

Megnézegettem az oldalakat. SEO-hoz nem igazán tudok hozzászólni, mert én is csak tanulom még (bár szerintem a tanulási folyamat sosem ér véget). Talán annyi tűnt fel, hogy a gyógyulásos oldaladnál nagyon sok a kulcsszó a meta-ban. Én úgy tudom, hogy 3-5 szó az, ami optimális. Az alaptáboros oldalon pedig ez a pixeles kép az elején egy kicsit lelombozó, illetve a zippzár nem igazán úgy néz ki, mint egy zippzár, de amúgy összességében jók az oldalak.

Az autós oldaladnál az árlistát esetleg megcsinálhatnád úgy, hogy ha valaki ráviszi az egeret az árlista gombra, akkor legördül egy menü a választható autókkal és csak azt fogják látni kattintás után. Így szerintem nincs az az ember, aki végiggörget az oldal aljára én legalábbis nem tartozom azok közé

Egy másik, hogy úgy látom az oldalaid táblázatokból állnak. Gyakorlottabbak lehet, hogy jobban tudják, de én úgy tudom, hogy SEO szempontból nem árt, ha olyan html elemek közé teszed a tartalmat, amik oda passzolnak, tehát táblázatot csak táblázathoz használsz, a tartalomhoz div-eket, a szöveghez p-t, a főcímben h1-et és így tovább.

Remélem segítettem. ^^
edem elérhető   Válaszol idézettel
todi (2010-02-05)
Régi 2010-02-06, 00:13   #7
todi
Tag

todi logója

todi csak javítani tud

a gabofolia.hu oldalon próbálkoztam egy kicsit rendbetenni a meta tag-eket, illetve a title-t. lecseréltem a pixeles képet is, már csak az árlisták vannak hátra, csak nem tudom mi lenne jobb, ha menüznék, vagy ha szétszedném aloldalakra
Régi 2010-02-08, 08:57   #8
todi
Tag

todi logója

todi csak javítani tud

a gabofolia oldalon csináltam egy morzsamenüt, szerintetek van jelenetősége, vagy felesleges időt töltöttem vele?
Régi 2010-02-08, 10:40   #9
nemvalid
Mentor

nemvalid logója

Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 329
Kiosztott köszönetek: 128
Begyũjtött 139 köszönetet 106 hozzászólással
nemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útjánnemvalid elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés Skype™-on keresztül nemvalid részére

Idézet:
todi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
a gabofolia.hu oldalon próbálkoztam egy kicsit rendbetenni a meta tag-eket, illetve a title-t. lecseréltem a pixeles képet is, már csak az árlisták vannak hátra, csak nem tudom mi lenne jobb, ha menüznék, vagy ha szétszedném aloldalakra
Szerintem a (javascriptes) kattintásra "kinyíló" tartalom lenne a legjobb megoldás.

Ilyesmi: hxxp://papermashup.com/demos/jquery-sliding-div/

A morzsa jó ötlet, kisebb oldalaknál sem felesleges.
nemvalid nem elérhető   Válaszol idézettel
todi (2010-02-08)
Régi 2010-02-08, 11:05   #10
Wirg
Very nice, how much?

Wirg logója

Hely: Kazahsztán
Összes hozzászólás: 955
Kiosztott köszönetek: 95
Begyũjtött 191 köszönetet 131 hozzászólással
Wirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezikWirg különleges adottságokkal rendelkezik
Üzenetküldés MSN-en keresztül Wirg részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Wirg részére

Az alaptábor jókis hely, nemrég voltam ott. Előtte a honlapjukról tájékozódtam, nem is tudtam hogy fórumtárs készítette

Nos, a Google mapset hiányolom az elérhetőség alól. Az RSS-t nem értem. Mobilszámot mostmár +36-al érdemes kiírni. Egyébként szerintem teljesen rendben van, vissza is adja a hely hangulatát. Ne próbáld őket meggyőzni hogy ezt már "nem így kéne", ez szerintem tökéletesen megfelel a célnak.
todi (2010-02-09)
Válaszol

Címkék
várok, véleményeket, Ötleteket

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Domainhez várok ötleteket bardi.peter Domain 6 2010-01-05 21:05
Ötleteket kérek én is tőletek... Sahar Domain 27 2009-10-11 11:14
Javaslatokat, véleményeket várok zz88 Honlap kritika 10 2009-08-07 11:24
Elindult a lovasprogram.com, várom a véleményeket baloghl Honlap kritika 13 2009-02-10 22:57

A pontos idő 23:55 , a GMT +2 időzóna szerint.