![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Honlap kritika Mutasd mid van, hátha hozzá tudunk tenni valami okosat (10 hozzászólás előfeltétel) |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 12
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
![]() |
Az alaptabor.com -nál a térkép halovány mint az őszi rózsa ! ... a térképet jpg helyett Gif-be mentsd el ! ... mert a jpg a tömörítés során elmosat , szöveges képeket nem érdemes jpg-be menteni , csak Gif-be !
az első 2 honlap az egész korrekten néz ki , az alaptáboros az kicsit üres , kicsit szögletes, volna még csiszolni való rajta |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#12 |
|
Tag
Blog: 2009. november
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 53
Kiosztott köszönetek: 9
Begyũjtött 7 köszönetet 6 hozzászólással
![]() |
átalakítottam az árlistát, öröm volt
remélem így már átláthatóbbWirg: az RSS-be beletettem az aktuális híreket, akciókat, és a feltöltött képeket. Ez is a hírlevél egy formája köszönöm a tippet, lecserélem mihamarabb a telefonszámot
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tag
![]() |
az alaptabor.com oldal térképéhez ragaszkodtak, de majd futok vele még 1 kört
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Tag
Hely: Szentes
Összes hozzászólás: 74
Kiosztott köszönetek: 10
Begyũjtött 6 köszönetet 6 hozzászólással
![]() |
alaptabor: A főoldalon a képről egyből a "Vissza a jövőbe" ugrott be. Én helyette inkább az akciókat és az eseményeket helyezném előtérbe.
gabofolia: Szerintem sötétebb háttér kellene a fekete mellé. Gondolj azokra is, akik nem 800x600 -ban látják a világot. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Tag
![]() |
Kentaro: mire gondoltál? az oldal tartalmán kívüli részre?
szerintetek jó lett az autóüveg fóliázás - gabofolia.hu oldalon a fóliázás árlista? |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| várok, véleményeket, Ötleteket |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Domainhez várok ötleteket | bardi.peter | Domain | 6 | 2010-01-05 21:05 |
| Ötleteket kérek én is tőletek... | Sahar | Domain | 27 | 2009-10-11 11:14 |
| Javaslatokat, véleményeket várok | zz88 | Honlap kritika | 10 | 2009-08-07 11:24 |
| Elindult a lovasprogram.com, várom a véleményeket | baloghl | Honlap kritika | 13 | 2009-02-10 22:57 |