![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap piac Honlapok adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. |

![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#31 |
|
Mentor
Összes hozzászólás: 345
Kiosztott köszönetek: 81
Begyũjtött 104 köszönetet 56 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kedves Tiborg!
Nekem is van blog.hu blogom, de a szabályzat szerint, mivel ez NEM a te tulajdonod (hiszen a blog.hu-é), ezért nem adhatod el (a kezelési jogát). Ugyanúgy, ahogy lap.hu oldalt sem adhatsz el (vagyis a belépési neved és a jelszót hozzá). B. kollegina szívinfarktust is kapna. De javítsatok ki, ha nem jól tudom. Mindjárt írok az egyik ottani szerkesztőnek, hogy ezt így lehet-e, és akkor kiderül az igazság. Lehet, hogy megváltozott azóta a szabályzat, akkor én kérek elnézést. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#32 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 537
Kiosztott köszönetek: 403
Begyũjtött 60 köszönetet 38 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Véleményem szerint azt lehet eladni, amit megvesznek. Nem tudom neked ehhez az egész ügyhöz mi közöd van és miért akarsz mindenképp belefolyni. A lap becenévre van regelve és gondolom arra is kerül át, de nem véletlenül írtam neked privátot te angyali segítő.
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Mentor
Idézet:
Nyilvánvalóan nem említettem meg az ismerősöd oldalát az ügyfélszolgálaton, csak általánosságban kérdeztem. Azért nem említettem meg, mert hallottam olyan esetről is, akinek aztán elvették a blogját. Én ezt nem akarom, viszont nem tisztességes ez az adás vétel, amennyiben ez a felhasználási feltételekben is benne foglaltatik. Erre szerettem volna felhívni a figyelmedet, mindenfajta indulat nélkül. Utoljára módosítva: Marchello által : 2010-02-22 16:31 |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 537
Kiosztott köszönetek: 403
Begyũjtött 60 köszönetet 38 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
A blogot jelenlegi is többen szerkesztik, és bármikor csatlakozhat újabb szerkesztő. Mi több, nem a blog eladó, hanem a biztonsági mentés a tartalomról, ami egyéni fordítás, a saját készítésű layout, arculati elemek, követők. Egyszerűbb úgy fogalmazni, h eladó a blog, mikor mindig mindenki lapot ad vesz ezen a fórumon. Sem jogilag, sem etikaliag megkérdőjelezhető üzletet nem kívánunk folytatni, de a szerzői jogvédelem alatt álló szellemi tulajdon, amely nem eladható átadható használatra. Valóban nyithatnánk vitát, de ez nem az a topik és sajnos off is lett.
ui: most vettem csak észre, hogy miért érzed kötelességednek a hozzászólást, hiszen te nyitottad a topikot, de nem neked kívántam ajánlatot tenni. Utoljára módosítva: tiborg által : 2010-02-22 17:01 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
Marchello!
Milyen oldalt szeretnél venni? Mindegy? Vegyesfelvágott? Az mit jelent, hogy bevételt nem termelő oldal? Csak van és alapjai vannak, vagy müködik már, csak hirdetést kellene rá szervezned? Mi az elképzelésed erről? |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Mentor
Jöhet bármi, írd meg privát mid van, és meglátjuk érdekes lehet-e. Bevételt nem termelő oldal, bármilyen meglepő, bevételt nem termel még most. Vagy esetlegesen minimálisat. Tehát nincs kint CT rendszer, AdSense, stb.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 4
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
Heló!
Nekem még most készül az oldalam, de lehet, hogy neked tetszene, csak nem tom tudnál-e benne segíteni. Csak venni akarsz, vagy esetleg tudsz tippeket adni, de lehet, hogy neked eladnám. Te szerintem tudod mitől döglik a légy. Egy webáruházat építek, ahol tudsz eladni bármilyen terméket. Már majdnem kész, de nem tudom, hogy üzemeltessem-e vagy mit tegyek vele, nem jött össze amire startoltam. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 30
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
Üdv!
Lenne egy eladó honlapom, amennyiben valakit érdekel : tetelbazis.hu Google keresésnél kidolgozott érettségi tételek címszóra első, érettségi tételekre negyedik, csak hogy a legfontosabbakat említsem. Egy design csere nem ártana , de e107 alapú, így bárki kedvére válogathat. Tartalmilag nem igényel átalakítást, 1-2 tétel van, amivel bővíteni kell évente.Mystat linket tudok küldeni, ide nem engedi, mivel újonan regeltem. ![]() Pagerank : 3 Első normális ajánlat viheti. Egyeztetés személyesen Budapesten lehetséges, illetve Interneten.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Bölcs
Összes hozzászólás: 1.006
Kiosztott köszönetek: 455
Begyũjtött 207 köszönetet 151 hozzászólással
Nálam nem mutat PR3-at, inkább n/a.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 30
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| bevételt, egyelőre, oldalt, termelő, vásárolnék |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bevételt termelő weboldalt vásárolnék | ariel | Honlap piac | 120 | 2010-04-13 19:25 |
| Működő honlapokat vásárolnék | gazda | Honlap piac | 6 | 2010-03-23 19:04 |
| Találtam egy oldalt | etalon | 14 | 2008-05-17 23:03 | |
| Új oldalt fedeztem fel! SEO témába vág... | vidirita | SEO | 17 | 2007-06-14 23:42 |