![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, vagy a későbbiekben, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. |
|
|||||||
| Honlap piac Honlapok adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Barát
|
Bevételt termelő weboldalt vásárolnék, bármilyen témában, - kivéve $ex.
A kereset forrása lehet: Adsense, banner, stb..... Ajánlatokat csak, privátban kérek. |
|
|
|
| Google hirdetés |
|
|
#2 |
|
Bölcs
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 2.741
Kiosztott köszönetek: 368
Begyũjtött 548 köszönetet 398 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Be akarsz fektetni? Vegyél bannerhelyet nálam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cartman, the Drummer
Hely: London - Dunaújváros
Összes hozzászólás: 1.099
Kiosztott köszönetek: 92
Begyũjtött 294 köszönetet 216 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a marketing-katalogus.hu oldalon vannak eladó oldalaim
bevételt hoznak csak mondjuk ha a kertépítőset veszed meg akkor kertet kéne építeni
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bölcs
Hely: Marokkó
Összes hozzászólás: 952
Kiosztott köszönetek: 206
Begyũjtött 267 köszönetet 143 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ím: Tévés lap eladó
Eladóm ezt is ha kell: vadallatok.hu ez egy picit többet termel mint az rtx, de ebből sokat többet ki lehet hozni. Oka: rtx napi 600 egyedi, míg az állatos napi 100 egyedivel többet keres. Csak foglalkozni kellene vele, képeslapküldést, leírásokat, több háttérkép, interaktív bigyulák, játékok, stb. beemelni. Ha érdekel valamelyik küld PÜ-t. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Barát
|
Köszönöm, már jönnek az ajánlatok.
Nem én vagyok a vevő, egy kedves barátom gondolta, hogy jobb helyen lesz az a pár forintja a weben, - mint a bankárok zsebében. ![]() Ja, fontos !!!! - Nem a "nagy jövőbeni" lehetőségek és üres domainokat várom, hanem, kész működő projekteket. Utoljára módosítva: ariel által : 2010-02-04 23:06 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 167
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 32 köszönetet 26 hozzászólással
![]() ![]() |
Jó a témafelvetés, most pont én is az online befektetésben gondolkozom, így akinek van, privátban én is várom az ajánlatokat, szintén működő weboldalakat, amikkel minimális munka van, felesleges lett volna új topikot nyitni.
Olyan weboldalakat is szívesen fogadok, amikkel van munka, viszont cserébe többet termelnek. Amit mindenképpen szeretném, ha elküldenétek: - Melyik oldal (evidensen) - Havonta Mivel Mennyit hoz (adsense, partnerprogram, stb) - Milyen régi,hanyas PR, és napi hány látogatója van - Van-e admin felülete, lehet-e grafikailag módosítani - Irányár, lehetőség szerint reális Előre is köszönöm mindenkitől az ajánlatokat. Üdvözlettel, Marchello |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bölcs
Hely: Székesfehérvár
Összes hozzászólás: 2.741
Kiosztott köszönetek: 368
Begyũjtött 548 köszönetet 398 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bocsánat, nem akarom offolni a topikot, csak érdekel néhány kérdés..
Értem én a logikát. De akinek bevételt termelő weboldala van, miért akar megválni tőle? Az hülye magyarázat, hogy nincs ideje vele foglalkozni. Ha bevételt hoz, akkor szán rá időt is. Érdekes dolog ez. Szerintem az adja el oldalát, akinek nem hoz bevételt, vagy akinek iszonyatosan sokat hoz, és jó pénzt el lehet kérni érte. Van köztes út? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Törzsvendég
![]() ![]() |
Teljesen igazad van, ennek ellenére, van aki válságban meg van szorulva, és el akarja adni az oldalát, sőt sok olyan embert is ismerek, aki erre szakosodott, felfuttat egy oldalt, és eladja.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Törzsvendég
![]() ![]() |
Ha havi szinten hoz 30ezret, akkor nincs kisegítve, ha neki most rögtön 150.000 Ft kell... Szerintem sok ilyen is van.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Törzsvendég
|
Bocs, hogy a topicba rondítok, de én is épp tavaszra időzítettem a hasonló megvásárolható weboldalak keresését. Ha van valakinek eladó, akkor kérem privátba nekem is dobjon róla kis leírást.
Köszönöm. |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| bevételt, termelő, vásárolnék, weboldal, weboldalt |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Te milyen weboldalt szeretnél, ami még nincs? | spontan | Általános beszélgetés | 88 | 2009-11-22 13:11 |
| Weboldalt Csináltatnék !!! keret: 40.000 Ft | Arconporges | Honlap piac | 32 | 2009-09-08 12:57 |
| Kezdő, alap weboldalt szeretnék gyártani | Tótnéni | Webfejlesztő sarok | 21 | 2009-07-16 16:26 |
| Weboldalt öreg domainért cserébe - barter | zsoltszabo1 | Fejvadászat | 2 | 2009-06-24 09:38 |