SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Üzleti negyed > Honlap piac

Honlap piac Honlapok adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-08, 08:43   #71
Profka
Törzsvendég

Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 159
Kiosztott köszönetek: 22
Begyũjtött 24 köszönetet 22 hozzászólással
Profka ismeretlen jelenleg
Alapbeállítás re: Bevételt termelő weboldalt vásárolnék

Ha 3-4 hónapnál nem régebbi, akkor én max. 300-500-at adnék érte.
Ha idősebb, akkor sok egyébtől függően 1000-1600.

Idézet:
sitebuilder eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akkor egy egyszerűbb kérdésem lenne:

Ha van egy olyan honlapom, amin csak adsense hoz havonta (stabilan) 100 rézpeták bevételt pluszminusz 10% ingadozással, akkor mennyiért ildomos hirdetni, hogy ne röhögjetek körbe, de én is jól járjak?

500? 1000? 2000?
Profka nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Régi 2010-02-08, 08:53   #72
Profka
Törzsvendég

Sajnos nem eszik ilyen forrón a kását, ha 100 euros weblapot ellehetne adni 5000 euroért, akkor már rendelném is a Porsche-mat.

Kb. 2 éve figyelem a külföldi weblap eladás trendeket, sajnos ilyen eladás olyan ritka, mint a fehér holló és akkor is van benne valami plusz, ami miatt elmegy ilyen áron. Pl. PR5 vagy egyszavas domain, ami 10 éves, vagy 1 millió oldal letöltés/hó, kb. ilyen szélsőséges.

Természetesen kivétel mindig lehet...

Idézet:
NorbertM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez az egy év körüli megtérülés, amit te elvársz 100% hozamnak felel meg (bevált honlapnál) 0 kockázattal. (Erre nem mondanék jelzőket de közel áll a Providentes mentalitáshoz.)
Nem tudom hol tanultál közgazdaságtant, de ilyen megtérüléssel nem szoktak számolni, hacsak iszonyat tőkeáttétel nincs, de akkor a zéró kockázat eléggé elszalad.

Továbbra is tartom, hogy egy havi 100 hrivnyát hozó honlap kb. 5000 hrivnyát ér ilyen kamatkörnyezetben, én biztos nem adnám oda gombokért.
Régi 2010-02-08, 08:59   #73
Profka
Törzsvendég

Ez eddig kimaradt, jó, hogy felhoztad. Minden befektetésnek (talán kivéve amire az állam garanciát ad, pl.: államkötvény) van kockázati oldala, legyen offline vagy legyen online.
De gondolom, aki pénzt fektet be, azzal általában tisztában van, hogy bármi crack beüthet.

Idézet:
Marchello eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kedves Norbert!

És nem nulla a kockázat ebben tévedsz. Hiszen mi van, ha gondol egyet Google Nagyapánk, vagy ha a hirdetők nem hirdetnek többé, és még megannyi ok lehet, ami akár taccsra is tehet egy honlapot (azért ez valóban ritka, de nem nulla az esélye).

Üdv,
Marchello
Régi 2010-02-08, 10:52   #74
NorbertM
Tag

NorbertM logója

Hely: Pécs, Budapest
Összes hozzászólás: 86
Kiosztott köszönetek: 30
Begyũjtött 26 köszönetet 18 hozzászólással
NorbertM ismeretlen jelenleg

Én nyilván az általam említett árazást nem az egy-két éves százezredik hirdetős vagy akármilyen honlapra gondoltam, amit a google vagy a konkurencia bármikor hazavághatja, itt a nagy kockázat miatt szerintem is reális egy-két éves bevétellel számolni, ezzel egyetértek. Ilyent én sem venném meg drágábban.

Amire én gondoltam, azok a stabilan piacvezető sokéve stabil bevételt termelő oldalak, ahol a kockázat kisebb, én ezekre gondoltam. Szerintem ezek fair árazása kb amit említettem. Ilyent vennék is, csak sajnos ezek kívül esnek a lehetőségeimen.
NorbertM nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-08, 20:59   #75
scs
Meridian

scs logója

Hely: Csongrád
Összes hozzászólás: 1.684
Kiosztott köszönetek: 1.695
Begyũjtött 590 köszönetet 360 hozzászólással
scs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozbanscs egy ékszer a dobozban

Idézet:
Stefan Weinenberger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nem akarom kötni az ebet a karóhoz, de a te aprós oldalad, mióta világ a világ, mennyi pénzt termelt? Mennyi köze volt ennek ahhoz az eladási árhoz, amiért el akartad adni - nem tudjuk mennyiért kelt el? Tehát ha az oldalamnak jelenleg van banneres hirdetője, az bármit is jelent annak a vevőnek, aki most a weboldalt szándékszik megvásárolni? Maximum annyit jelenthet, hogy kikerült, valamit hoz aztán ennyi.

Mindenkinek egy oldal annyit ér meg, amennyit hajlandó érte fizetni. Ha te találtál egy madarat, aki 3 milkóért megvette, én csak örülök neki, de ne hülyézd le a másikat csak azért, mert te máshogy gondolod.

ui: én akkor gondoltam ugyanazt - hülyének is megéri - amikor olvastam az aprós oldalad első majd második emelt eladási árát. Tökre megérte Remélem a jelenlegi vevő is így érzi

stef
Stef! Te már megint velem kötözködsz. Anno ignoráltál már.
Komolyan nem tudod megállni, hogy ne írj nekem? Olyan jó volt, amikor nem olvastad a hsz-eimet...

Mellesleg nem néztem le a másikat egyáltalán, és még kevésbé hülyéztem le. (Igazán idézhetnél tőlem, ha hülyézéssel vádolsz. Legalább lenne hitele a mondandódnak.)
Kicsit furcsának tartottam, hogy egy honlapért valaki 50 havi bevételt taksál. Ennyi volt a hsz-em lényege. Nem több, nem kevesebb.

Az aprós oldalam január havi bevétele SMS nélkül (annak az eredménye még nem jött meg a szolgáltatótól - kb. 20-30 ezret jelenthet majd pluszban) 195ezerre jött ki úgy, hogy az adminos és XML-es hirdetőktől nem kértem zsetont.
December hónap kicsit gyengébb volt, a végösszeg akkor 205ezer lett SMS-el, mindennel.
Ha a többiek által említett 12-18 hónapos intervallumot nézzük, szerintem behozhatja az árát.

De azért jólesett, hogy megint próbáltál belémrúgni egyet. Amikor te ócsárolsz, akkor engem az valahogy megelégedéssel tölt el, hiszen egyből az jut az eszembe, hogy jó úton járok. Köszi.
scs nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-08, 22:33   #76
Marchello
Mentor

Marchello logója

Összes hozzászólás: 395
Kiosztott köszönetek: 88
Begyũjtött 119 köszönetet 65 hozzászólással
Marchello elindult a közkedveltség útjánMarchello elindult a közkedveltség útjánMarchello elindult a közkedveltség útjánMarchello elindult a közkedveltség útjánMarchello elindult a közkedveltség útjánMarchello elindult a közkedveltség útjánMarchello elindult a közkedveltség útján

Idézet:
scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Stef! Te már megint velem kötözködsz. Anno ignoráltál már.
Komolyan nem tudod megállni, hogy ne írj nekem? Olyan jó volt, amikor nem olvastad a hsz-eimet...

Mellesleg nem néztem le a másikat egyáltalán, és még kevésbé hülyéztem le. (Igazán idézhetnél tőlem, ha hülyézéssel vádolsz. Legalább lenne hitele a mondandódnak.)
Kicsit furcsának tartottam, hogy egy honlapért valaki 50 havi bevételt taksál. Ennyi volt a hsz-em lényege. Nem több, nem kevesebb.

Az aprós oldalam január havi bevétele SMS nélkül (annak az eredménye még nem jött meg a szolgáltatótól - kb. 20-30 ezret jelenthet majd pluszban) 195ezerre jött ki úgy, hogy az adminos és XML-es hirdetőktől nem kértem zsetont.
December hónap kicsit gyengébb volt, a végösszeg akkor 205ezer lett SMS-el, mindennel.
Ha a többiek által említett 12-18 hónapos intervallumot nézzük, szerintem behozhatja az árát.

De azért jólesett, hogy megint próbáltál belémrúgni egyet. Amikor te ócsárolsz, akkor engem az valahogy megelégedéssel tölt el, hiszen egyből az jut az eszembe, hogy jó úton járok. Köszi.
Lám, lám mégiscsak megérte Ezek szerint egy év sem kell a megtérüléshez, ha tényleg az eredeti ár környékén kelt el. Mindamellett nem értem Stefan cinikus hozzáállását. Ismerem én is elég részletesen a szóban forgó apró lapot, és tény, ami tény, de rengeteg feladott teszt hirdetésre hozta a hirdetés szókapcsolatát első helyen Google-ban. Mi is érdeklődők voltunk és teszteltük rendesen. Tényleg tök jól járt vele a vevő, pláne ismerve a mostani bevételi mutatókat. Minden irónia nélkül, teljesen komolyan.

Utoljára módosítva: Marchello által : 2010-02-08 22:41
Marchello nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-09, 14:22   #77
embt
Új tag

Összes hozzászólás: 14
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
embt rendelkezik némi sötét múlttal

Sziasztok!

Bevételt termelő oldalak ajánlataival engem is bombázhattok priviben:
(feltétel, hogy jelenleg is ténylegesen működő oldal legyen)

Amit kérnék:
- oldal neve
- mivel mennyit hoz az oldal/hó
- napi látógatószám, PR érték, mióta van rajta tartalom,
- template módosítható-e, admin felület van-e
- reális irányár.

Mindenkinek válaszolok!

Üdv, em
embt nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-09, 15:28   #78
Wirg
Very nice, how much?

Wirg logója

Hely: Kazahsztán
Összes hozzászólás: 1.115
Kiosztott köszönetek: 157
Begyũjtött 304 köszönetet 175 hozzászólással
Wirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozbanWirg egy ékszer a dobozban
Üzenetküldés MSN-en keresztül Wirg részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Wirg részére

Idézet:
Marchello eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Lám, lám mégiscsak megérte Ezek szerint egy év sem kell a megtérüléshez, ha tényleg az eredeti ár környékén kelt el. Mindamellett nem értem Stefan cinikus hozzáállását. Ismerem én is elég részletesen a szóban forgó apró lapot, és tény, ami tény, de rengeteg feladott teszt hirdetésre hozta a hirdetés szókapcsolatát első helyen Google-ban. Mi is érdeklődők voltunk és teszteltük rendesen. Tényleg tök jól járt vele a vevő, pláne ismerve a mostani bevételi mutatókat. Minden irónia nélkül, teljesen komolyan.
Egy faktort elfelejtettél. Ugyanis nem lehet tudni hogy milyen munkaigény mellett hoz ennyit ez az oldalt. Szép-szép, hogy kétszázat hoz havonta, de erősen kétlem hogy ennek minimális munkaigénye lenne. Az Adsense azon kevés hirdetési bevételi lehetőségek egyike amelynél magával a hirdetéssel gyakorlatilag nem kell foglalkozni. Pár perc a beállítás és az is egyszeri meló. Az SMS az amivel nem kell sokat dolgozni szerintem, viszont azzal már van minimális, rendszeres munka. Scs oldalánál nem publikus hogy miből van a lóvé, de nekem az a gyanúm hogy van vele offline és online tennivaló is rendesen. Persze lehet hogy tévedek
Wirg nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-09, 16:49   #79
sitebuilder
Bölcs

sitebuilder logója

Hely: Pest
Összes hozzászólás: 759
Kiosztott köszönetek: 161
Begyũjtött 189 köszönetet 129 hozzászólással
sitebuilder elindult a közkedveltség útjánsitebuilder elindult a közkedveltség útjánsitebuilder elindult a közkedveltség útjánsitebuilder elindult a közkedveltség útjánsitebuilder elindult a közkedveltség útjánsitebuilder elindult a közkedveltség útjánsitebuilder elindult a közkedveltség útján

Idézet:
NorbertM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez az egy év körüli megtérülés, amit te elvársz 100% hozamnak felel meg (bevált honlapnál) 0 kockázattal. (Erre nem mondanék jelzőket de közel áll a Providentes mentalitáshoz.)
Nem tudom hol tanultál közgazdaságtant, de ilyen megtérüléssel nem szoktak számolni, hacsak iszonyat tőkeáttétel nincs, de akkor a zéró kockázat eléggé elszalad.

Továbbra is tartom, hogy egy havi 100 hrivnyát hozó honlap kb. 5000 hrivnyát ér ilyen kamatkörnyezetben, én biztos nem adnám oda gombokért.
Ez tetszik. Ha így működik ez a világ, akkor miért nem vagy milliomos? Megvettél volna pár oldalt, amit ezek szerint bagóért árulnak, és eladnád a duplájáért.

Hajrá.
sitebuilder nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-02-09, 20:05   #80
NorbertM
Tag

NorbertM logója

Hely: Pécs, Budapest
Összes hozzászólás: 86
Kiosztott köszönetek: 30
Begyũjtött 26 köszönetet 18 hozzászólással
NorbertM ismeretlen jelenleg

Idézet:
sitebuilder eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ez tetszik. Ha így működik ez a világ, akkor miért nem vagy milliomos? Megvettél volna pár oldalt, amit ezek szerint bagóért árulnak, és eladnád a duplájáért.

Hajrá.
Nem tudtam, hogy itt bagóért adjátok el a munkáitokat, ha tudtam volna akkor lehet, hogy vettem volna.

Ha van eladó szólhattok nyugodtan, szerintem jó biznisz egy éves bevételt fizetni érte.

Egyébként nem értem, hogy miért engem fikáztok, amikor abszolut nem akartam rosszat senkinek.

Szerinted csak annak lehet fogalma árazásról aki milliomos?
NorbertM nem elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
bevételt, termelő, vásárolnék, weboldal, weboldalt

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bevételt egyelőre nem termelő oldalt vásárolnék Marchello Honlap piac 48 2010-07-02 22:54
Működő honlapokat vásárolnék gazda Honlap piac 6 2010-03-23 19:04
Te milyen weboldalt szeretnél, ami még nincs? spontan Általános beszélgetés 88 2009-11-22 12:11
Weboldalt Csináltatnék !!! keret: 40.000 Ft Arconporges Honlap piac 32 2009-09-08 11:57
Weboldalt öreg domainért cserébe - barter zsoltszabo1 Fejvadászat 2 2009-06-24 08:38

A pontos idő 07:34 , a GMT +2 időzóna szerint.