SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Üzleti negyed > Honlap piac

Honlap piac Honlapok adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-02-14, 09:53   #1
zsolti
Coolfox

zsolti logója

Összes hozzászólás: 482
Kiosztott köszönetek: 53
Begyũjtött 48 köszönetet 38 hozzászólással
zsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útjánzsolti elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül zsolti részére
Alapbeállítás eladó PR3 extra.hu oldal

Van egy picike extras oldalam ami az extra átalakulása miatt nekem már nem kell. Kb 2,5 évvel ezelőtt készítettem hobbiból és azóta változatlanul áll. Mivel ebben a témakörben nincs több oldalam így én nem tudom hasznosítani, de másnak talán jól jön egy stabil támogató oldal vagy van kedve kibővíteni és népszerűsíteni, így viheti akinek kell.

az oldal: citrus.extra.hu
- főoldalnak PR3 és mind a 7db aloldalnak PR2 értéke van.
- a tartalom teljesen egyedileg írt.
- átlag napi látogatója 20-30

jó pár szóra top1 a google.hu-n:
narancs koktél, citrus, citrusok, citrusfélék, narancsos koktél, mandarin gyógyhatása etc.

licit vége: 2010.02.18 20:00
induló ár: 1000 HUF

tudom van egy ilyen pont a szabályzatban: # Ezen ingyenes szolgáltatást a Felhasználó másnak nem értékesítheti.
de már fizetős lett a szolgáltatás így ez érvénytelen.
vagy mondjuk így. a kezelési jogot adom át és nem a domain, mert azt úgyis meg kell újítani. magának az oldal eladásához meg semmi köze az extra-nak.
zsolti nem elérhető   Válaszol idézettel
Google hirdetés
Válaszol

Címkék
eladó, extrahu, oldal, pr3

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Fogyókúra oldal eladó brendi2 Honlap piac 6 2010-01-29 22:47
eladó karácsonyi oldal gazda Honlap piac 0 2010-01-05 14:16
Receptes oldal eladó tlsoft Honlap piac 14 2010-01-02 23:28
Onlinejátékos oldal eladó Bidu Honlap piac 5 2008-08-29 10:32

A pontos idő 16:14 , a GMT +2 időzóna szerint.