![]() |
|
Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk! Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd) |
|
|||||||
| Honlap piac Honlapok adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. |

| Szavazás eredménye: Szerinted van helye a kritikának egy eladó honlap esetében? | |||
| Igen |
|
32 | 51,61% |
| Nem |
|
27 | 43,55% |
| Nincs róla véleményem |
|
3 | 4,84% |
| Szavazók: 62. Ezen a szavazáson nem szavazhat | |||
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#1 |
|
Buherátor
Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.259
Kiosztott köszönetek: 251
Begyũjtött 708 köszönetet 490 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már többször felmerült, hogy mennyire etikus, illetve helyénvaló az, hogy egy eladó honlapnál kritizáljuk e vagy sem magát a lapot vagy az árat...
Mostanában én sikeresen visszafogom magam, de sokszor meg lenne a véleményem róla... Én szívesen olvasom mások véleményét egy adott oldal áráról, de ha komolyan szándékomban áll megvenni, akkor úgysem tántorít el ha mások lehúzzák. Például Dassad-tól vettem egy büntiben lévő lapot pedig maga Stefan húzta le, igaz teljesen jogosan. Szerintem az eladónak is jobb, ha egy kicsit a földön tudjuk tartani, persze ezt megfelelően fogalmazott és kellően alátámasztott hozzászólásokkal kell megtenni. A nem kellő ismeretekkel rendelkező látogatókat pedig egyenesen megvédjük ezekkel a hozzászólásokkal. Kiváncsiságból várom a szavazatokat is! |
|
|
|
| Google hirdetés |
| Címkék |
| eladásnál, honlap, hozzászólások, jellege |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Téma szerzője | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| moderálásra váró hozzászólások | Geri | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 0 | 2009-11-25 22:52 |
| Hozzászólások - mentése txt-be | Xefande | PHP | 11 | 2009-08-21 13:29 |
| Hozzászólások adatbázisban | Lespaul | Webfejlesztő sarok | 9 | 2009-02-18 21:14 |
| Új hozzászólások rss csatornája | Bagi Zoltán | Közlemények | 4 | 2007-09-04 12:02 |
| Friss hozzászólások RSS | kow | Fórummal kapcsolatos javaslatok | 8 | 2007-08-20 10:27 |