SEO Fórum

Nagy szeretettel üdvözöl a SEO Webmester Fórum!

Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, szavazásokban vehetsz részt és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors, ezért kérlek ne habozz sokáig és csatlakozz hozzánk!

Amennyiben bármilyen problémád akad a regisztráció során, kérlek lépj kapcsolatba a fórum alkalmazottaival. (kérlek, csak regisztrációs problémára használd)

Vissza   SEO Fórum > Üzleti negyed > Honlap piac

Honlap piac Honlapok adás-vétele (20 hozzászólás előfeltétel) Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.

Intel Xeon szerver gépek raktárról!

Válaszol

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-09-23, 20:27   #21
dassad
BaD-DoG

dassad logója

Hely: Románia, Erdély, ...
Összes hozzászólás: 1.687
Kiosztott köszönetek: 229
Begyũjtött 306 köszönetet 155 hozzászólással
dassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedüli
Üzenetküldés MSN-en keresztül dassad részére Üzenetküldés Yahoo-n keresztül dassad részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül dassad részére
Alapbeállítás re: Legyetek szépségkirálynők :)

Idézet:
Chati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Éppen keresgéltem a hozzászólásaim között mikor erre leltem...az oldal tényleg büntiben volt...egy hét alatt kihoztam....igaz a régit töröltem és egy WP-t kapott...picit csinálgattam....most PR 3-as...van pár TOP10-es találata...és Etarget már többszörösen visszahozta az árát...a magyar döntő napján az 1 000 egyedi látogatót is elérte...
Néha érdemes ilyet is kipróbálni...
Szóltam előre És igazán köszönöm a visszajelzést az oldallal kapcsolatban, mindig szivesen ovasok bármilyen további visszajelzést. Amúgy be kell valjam, hogy néha még rátekintettem az oldalra, hogy hol is tart. Javaslom adj el linket rólla és még nagyob lesz a profitod. Témában elég sok a linkvásárló.

KÖSZÖNÖM! (Thanks + Mérleg)
dassad nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálás a hozzászólás írójának
Chati (2009-09-23)
Google hirdetés
Régi 2009-09-23, 20:30   #22
Bálint
Bölcs

Bálint logója

Összes hozzászólás: 811
Kiosztott köszönetek: 211
Begyũjtött 92 köszönetet 68 hozzászólással
Bálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útjánBálint elindult a közkedveltség útján
Üzenetküldés MSN-en keresztül Bálint részére

Valami gáz van az oldallal, legalábbis nálam hibaüzenetet dob ki!
Bálint nem elérhető   Válaszol idézettel
Chati (2009-09-23)
Régi 2009-09-23, 21:00   #23
Chati
Buherátor

Chati logója

Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.003
Kiosztott köszönetek: 221
Begyũjtött 572 köszönetet 406 hozzászólással
Chati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugár

Idézet:
dassad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szóltam előre És igazán köszönöm a visszajelzést az oldallal kapcsolatban, mindig szivesen ovasok bármilyen további visszajelzést. Amúgy be kell valjam, hogy néha még rátekintettem az oldalra, hogy hol is tart. Javaslom adj el linket rólla és még nagyob lesz a profitod. Témában elég sok a linkvásárló.

KÖSZÖNÖM! (Thanks + Mérleg)
Már megy a linkeladás...egyébként a decemberi döntőre még megpróbálom felhúzni...aztán jővőre megint lesz ilyen szépségversenyesdi...
Csak az asszony nem érti, hogy miért nézegetem ennyit a nőket..

Bálint nálam megy a lap...
Chati elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-23, 21:02   #24
mahone
Jack Bauerrel vagyok :)

mahone logója

Összes hozzászólás: 3.333
Kiosztott köszönetek: 831
Begyũjtött 1.044 köszönetet 711 hozzászólással
mahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehetmahone sok mindenre büszke lehet

Nálam nem megy, ezt írja:

Idézet:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lag/domains/missworldhungary.info/public_html/index.php:1) in /usr/home/lag/domains/missworldhungary.info/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 770
Megoldás:

http://seo.forum.hu/webfejleszto-sar...ost108229.html
mahone elérhető   Válaszol idézettel
Chati (2009-09-23)
Régi 2009-09-23, 21:02   #25
dassad
BaD-DoG

dassad logója

Hely: Románia, Erdély, ...
Összes hozzászólás: 1.687
Kiosztott köszönetek: 229
Begyũjtött 306 köszönetet 155 hozzászólással
dassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedülidassad az egyetlen és egyedüli
Üzenetküldés MSN-en keresztül dassad részére Üzenetküldés Yahoo-n keresztül dassad részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül dassad részére

Idézet:
Chati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Már megy a linkeladás...egyébként a decemberi döntőre még megpróbálom felhúzni...aztán jővőre megint lesz ilyen szépségversenyesdi...
Csak az asszony nem érti, hogy miért nézegetem ennyit a nőket..

Bálint nálam megy a lap...
Mond meg, hogy ők éltetnek téged

Amugy minden évben kihasználható az oldal, és egyre job lesz, amig nincs szezon meg megy a linkeladás.

Most megy, az előb viszont nállam sem ment.
dassad nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2009-09-23, 21:11   #26
Chati
Buherátor

Chati logója

Hely: Mohács
Összes hozzászólás: 2.003
Kiosztott köszönetek: 221
Begyũjtött 572 köszönetet 406 hozzászólással
Chati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugárChati dicsőséges fénysugár

Idézet:
mahone eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nálam nem megy, ezt írja:

Megoldás:

http://seo.forum.hu/webfejleszto-sar...ost108229.html
Köszi tényleg ott volt a BOM...
Chati elérhető   Válaszol idézettel
Válaszol

Címkék
legyetek, miss world hungary, szépségkirálynő, szépségkirálynők

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhat létre
Válaszokat nem küldhet
Fájlokat nem csatolhat
A hozzászólásait nem módosíthatja

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Téma szerzője Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Legyetek üdvözölve! Újabb visszatérés a SEO Fórumra Andris Bemutatkozás 17 2009-04-21 17:17
Legyetek üdvözölve! Andris Bemutatkozás 9 2009-01-20 22:30
Legyetek ti is celebek! dassad Link 20 2008-10-27 20:17

A pontos idő 16:00 , a GMT +2 időzóna szerint.